U Mladost onda nek ide.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:26 pmDa nema Amara imali bi 15 bodova dosad.
Pa reko Osimdjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:28 pmA sta je niđe veze zivota ti?
Daj druže, pusti te priče o kvalitetu. Toj ekipi koja kažeš godinama igra zajedno smo prije godinu dana dali 8 komada u dvije utakmice, ponižavali ih igrom. Nit je ta naša ekipa bolja od ove, nit je njihova sad bolja nego što je bila tad.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:24 pmZbog kvaliteta ,prijatelju.Zbog kvaliteta i kontinuiteta igranja zajedno njihovih igraca.Mi na sve licimo, osima na ekipu.Kvalitet i da ne pominjem.blueboy je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:20 pmA zbog čega se dešava? Zbog izgubljenih lopti na centru, jednostavno ih gaze agresijom. Na to se lako može odgovoriti ako imaš volje i muda druže moj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:17 pm
Kakva ba muda druze??Pa na prste jedne ruke mozes nabrojati koliko smo puta centar presli.Bukvalno.
Satrase nas.
Imali bi jug, malo duga,isplacene place i borbu za titulu do zadnjeg kola. To bi najmanje imali a mozda i vise.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:26 pmDa nema Amara imali bi 15 bodova dosad.
Nisu oni dobri već mi loši, mi smo loši trenutno a oni ... oni .... A NJIH KO J*EBE, A NJIH KO J*EEEEBEEEdjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri nov 04, 2020 7:28 pmA sta je niđe veze zivota ti?
Argumenti ocajnika. Ta ce oni dedem i tako to.