Moze li neko postaviti tabelu nakon jedanaest kola u prethodnih sedam sezona? Mislim da uopste ne stojimo lose s obzirom na mogucnosti. Vracam film u zadnjih 7 godina i mislim da je Adzem ono jednom imao dobar pocetak i Amar prosle godine koliko toliko. Necu komentarisat Misketove power point trenere s mega pojacanjima iz ustaljene procedure koji su nas bacili u sunovrat. I Odovic je ono jednom lose startao. Uglavnom, ovo je izuzetno dobro s obzirom na okolnosti na koje nismo, a i one na koje jesmo mogli uticati.
Amar je izvukao maksimum iz ekipe nadam se da moze i iznad toga jos. On da ima milion da ulozi u ekipu bili bi sampioni u martu. Da je sve redovno, sa Jovanovicem, Ramovicem, Dadom, Pavicem, Crnkicem ili Fanimom mi bi bili sampioni glat, naravno s njim na klupi. I ovako se sunjamo u vrhu i jedno kolo sve mijenja drasticno. Recimo sinoc gledam sastav, na golu Eric (anonimus), Ikic s probe pojacanje, Kosoric no comment, Blazevic iz zadnje ekipe, Sehic iz Toska, Hajdarevic osporavani veznjak Slobode, Bekric no comment, Mujezinovic iz federalne lige, Lendric jednocifren broj golova u tri godine i Semir Stilic. Amar je genijalac i ovih 25 bodova je umjetnost. Moramo biti dvanaesti igrac.
Takodjer, kupite karte.