Znam vidim iz prilozenog,satraste se šukati....
Objesi ti Babuki o brkovezfc je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 10:22 amTe svoje tastature možete mačku o rep objesiti....Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri okt 14, 2020 2:53 pmBlago tebi pa imas cast biti blizu Grbavice, nismo svi sretnici kao ti, ali nas to ne cini manje vrijednim navijačem kluba. To zapamti!
Nosimo tastature, pitamo se sta je sa trafostanicom,da nisu i to tvoji prodali i uvezali u aktiviranje imovine kluba?![]()
Vidis ti sta su oni sebi uvrtili u glavu....neroazzuro je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 1:08 pm"Imaginarna online opozicija", kakva kovanica...
Ali još uvijek ima potrebu da joj replicira![]()
Pisao sam svoje o utakmici.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:31 pmDe bola malo o tekmi pričaj. Ide tekma s Olimpikom. De malo fotbala ***** ga ja.
Pa taj novi koncept.
Ne znam za to.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:40 pmPa taj novi koncept.
Ne lupaj, znas dobro da od tog nema nista.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:40 pmPa taj novi koncept.
A da malo smiris strasti,nije ti prvi put da se ovako ophodis.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:53 pmNe lupaj, znas dobro da od tog nema nista.
Ne treba da te zanima. To je sporedna stvar. Samo fotbal.mamba21 je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:36 pmPisao sam svoje o utakmici.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:31 pmDe bola malo o tekmi pričaj. Ide tekma s Olimpikom. De malo fotbala ***** ga ja.
1 3 ocekujem. Fino igraju u napadu, znaju nesto, nazad suplji.
Al me zanima za ovu kontrolu kad je![]()
Zanima ti mene sve za Želju.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 3:10 pmNe treba da te zanima. To je sporedna stvar. Samo fotbal.mamba21 je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:36 pmPisao sam svoje o utakmici.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 15, 2020 2:31 pm
De bola malo o tekmi pričaj. Ide tekma s Olimpikom. De malo fotbala ***** ga ja.
1 3 ocekujem. Fino igraju u napadu, znaju nesto, nazad suplji.
Al me zanima za ovu kontrolu kad je![]()