Amar će imati opravdanje i za loš teren.
Gosti ga preoru, previše se zalažu...
Vjerovatno u stanju i kada smo prije znali igrati utakmice srijeda-subota.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:51 amMa gdje mi nece biti zao... mogu misliti u kakvom je stanju teren sada.
Nisi mi odgovorio na pitanje od jucer. Spomenuo si da tek sada ide rasprodaja. Ko rasprodaje, za koliko para, kome? Nisam upucen, vidim ti znas.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:58 amAmar će imati opravdanje i za loš teren.
Gosti ga preoru, previše se zalažu...
Samo ukoliko se ispravno rekuperira.mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:59 amVjerovatno u stanju i kada smo prije znali igrati utakmice srijeda-subota.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:51 amMa gdje mi nece biti zao... mogu misliti u kakvom je stanju teren sada.
Moj druze, ja sve vise i vise naginjem ideji da nas treba resetovati od nule.Zato mi nicega nije zao.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:51 amMa gdje mi nece biti zao... mogu misliti u kakvom je stanju teren sada.
Ne vidim razlog da ne bude tako.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:01 amSamo ukoliko se ispravno rekuperira.mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:59 amVjerovatno u stanju i kada smo prije znali igrati utakmice srijeda-subota.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 10:51 amMa gdje mi nece biti zao... mogu misliti u kakvom je stanju teren sada.
Znaci po tebi se teren dobro odrzava i dobro se vodi briga o njemu?mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:11 am@nezalaganje gledam teren na ovih pet slika sa utakmice i djeluje dobro koliko se moze vidjeti na slikama. Sljedecu domacu igramo za 10, ne vidim nikakav problem tu. Bez razloga se dize neka dodatna nervoza, a to nam ne treba, bespotrebno.
Meni je vise zao sto nam repka mora koristiti stadion i da Begic, Vico i kompanija moraju sjediti na zapadu tokom te utakmice. Opet kazem dabogda vise nikada ne dosli, ali ne mozemo nista uciniti tu.
Nadam se da ga hrane cim je potrebno onda.
Ne znam kako se odrzava, ali na posljednjoj utakmici na Grbavici je izgledao odlicno i to je valjda jedan pokazatelj da se dobro odrzava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:28 amZnaci po tebi se teren dobro odrzava i dobro se vodi briga o njemu?mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:11 am@nezalaganje gledam teren na ovih pet slika sa utakmice i djeluje dobro koliko se moze vidjeti na slikama. Sljedecu domacu igramo za 10, ne vidim nikakav problem tu. Bez razloga se dize neka dodatna nervoza, a to nam ne treba, bespotrebno.
Meni je vise zao sto nam repka mora koristiti stadion i da Begic, Vico i kompanija moraju sjediti na zapadu tokom te utakmice. Opet kazem dabogda vise nikada ne dosli, ali ne mozemo nista uciniti tu.
Samo to me zanima?
Znaci tebi je potpuno uredu da teren u koji je ulozeno skoro 2 miliona maraka ima zemlju ispred golova?mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:43 amNe znam kako se odrzava, ali na posljednjoj utakmici na Grbavici je izgledao odlicno i to je valjda jedan pokazatelj da se dobro odrzava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:28 amZnaci po tebi se teren dobro odrzava i dobro se vodi briga o njemu?mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:11 am@nezalaganje gledam teren na ovih pet slika sa utakmice i djeluje dobro koliko se moze vidjeti na slikama. Sljedecu domacu igramo za 10, ne vidim nikakav problem tu. Bez razloga se dize neka dodatna nervoza, a to nam ne treba, bespotrebno.
Samo to me zanima?
Mozemo opet komentarisati poslije sljedece domace kakav je teren.
Ja sam gledao Osijek protiv Rijeke ove sezone,isti problem imaju ispred gola kao mi, a mijenjali smo u istom periodu. Zvezda mijenjala opet poslije nas, prosle godine, ali kod njih nisam primijetio probelm ispred gola. Da li je to sto im je teren mlad jos ne znamNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:55 amZnaci tebi je potpuno uredu da teren u koji je ulozeno skoro 2 miliona maraka ima zemlju ispred golova?mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:43 amNe znam kako se odrzava, ali na posljednjoj utakmici na Grbavici je izgledao odlicno i to je valjda jedan pokazatelj da se dobro odrzava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 11:28 am
Znaci po tebi se teren dobro odrzava i dobro se vodi briga o njemu?
Samo to me zanima?
Mozemo opet komentarisati poslije sljedece domace kakav je teren.
Zvezda je mijenjala teren nekad kad i mi, Osijek isto.Gledao sam njihove tekme nedavno.Nesto se ne sjecam ovog detalja.Ispravi me ako grijesim, molim te.
Sta fali idu pare od Evrope opetplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 7:53 pmA mi treci... nek prekinu ne bi li izgorili
A samo smo trebali dobiti mladost i krupu.....plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned okt 11, 2020 7:53 pmA mi treci... nek prekinu ne bi li izgorili
Omera Joldića.