I kaze borba za titulu a dovodis igraca koji je kod konkurenta bio 5. opcija na krilu. Nama ce biti prva opcija jer nemamo drugog krila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Transfer Dade i povratak Stile je jedino dobro u ovom mandatu od menadzera Amara. Steta sto njegovi losi menadzerski potezi napravise dugove koje ni 5 Dadinih transfera ne bi pokrilo.NAVIJAČ je napisao/la:Svaka cast Sadikovicu. Odigrao citavu utakmicu i zabio iz penala. Krakovija osvajac super kupa Poljske. Donese nam 400 milja, odigra odlicno godinu i pol osporavani i ismijavani povratnik Dado, sreca pa se mi ne pitamo nista, nego Amar koji je najzasluzniji za njegovu karijeru i skoro pola miliona nama na racunu...
Glas razuma@ zar ti nisi upucen u desavanja? Da jesi ne bi valjao takve gluposti... Amar uopste nije sporan, niti se gdje naglaba o njemu u kontekstu ostanka ili odlaska osim ovdje iz dobro poznatih razloga.
Guvo@ jesi opasan Ismete Celo Bajramovicu, nemoj samo geveru repetirati. Sve nekakvi tastatura ratnici i austrougarski mangupi, a online peticije predlazu
tebi je jasno, da sinisa nema mogucnosti da igra u jacoj ligi od nase... i kao takav je po meni po mjeri za nas klub... cak sta vise... kad on igra znam da ce ginuti na svaku loptu i riskirati sve... tvoj komentar na crveni karton (prvi u nasem dresu) je suvisan i podcjenjivacki... lik ima preko 60 zutih kartona u 130 utakmica i samo jedan crveni... popusti malo... lik igra na ivici iskljucenja, to je istina... ali procentualno gledano njegov doprinos u nasem dresu je veci nego od nekih drugih vecih igraca...NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sub okt 10, 2020 10:58 amNa toj poziciji smo svakako prejaki.
Imamo ratnika Sinišu, kojem je vrhunac doprinosa utakmici, objava na Instagramu kako je dobio crveni i kako je on "ratnik, borac, u kost" i sl. pizde materine, a to što na cjedilu ostavi ekipu i da samo sreći možemo zahvaliti što nije ni jedna ušla (ovaj put), koga libo racku za to.
Važno je uklizati na nebitnu loptu kod aut linije...
J (tri tačke) Cipetića...
Ma jok ba, treba Amara jos 43 godine na klupi drzati, ja nakaradna konta u pm...Treba, prije svega, preorati cijeli klub, utvrditi cinjenicno stanje u klubu pa tek onda o tim stvarima razmisljati...Ovo sto trenutno gledamo nije nikakav upgrade u odnosu na prethodne godine, barem za mene..Mi ba ne mozemo dovijeka biti klub koji ce zavisiti od Amara kao trenera, sto se prije tih kontova rijesimo, to bolje za nas..
Što se mene tiče može biti trener još 100 godina, ali samo trener jer svi dobro znamo što podrazumjeva ta funkcija. Svi ćemo se složiti da Amar mimo trenerskog posla voli da bira i smjenjuje Uprave, tuži klub sa kamatama, blokira račune kluba, na svoj privatni račun mu liježe lova od transfera, odlazi na godišnji kada mu je ćejf i sl.