nookey je napisao/la: ↑uto okt 06, 2020 9:29 am
Evo jedno konkretno pitanje, izuzećemo svu negativnu energiju i naša mišljenja oko svega trenutno u klubu, da li stvarno neko misli da sa ovim igračkim kadrom, hroničnom besparicom i nezadovoljstvom navijača možemo uzeti titulu?
Stvarno me zanima mišljenje forumaša, jedno je nada koja naravno uvijek tinja u svima nama, ali realno razmišljanje, da li uopšte imamo šansu da se borimo do kraja za istu?
Plavi brate, pitanje ti je na mjestu, ali mislim da nije u pravo vrijeme. Mišljenja sam da je još rano za prognoze, ide zima i pauza (kad se sve odigra u prvom dijelu) i samo dragi Bog zna, kakva će nam nakon zimske pauze biti organizacija u klubu (da li novi ljudi u upravi, da li eventualno ulazak nekog investitora, čime bi pojačali ekipu i napali titulu, i **** bi bio samo na terenu, a ne na ostalim stvarima - finansije su čudo). Sve su to stvari koje utiču na konačni rezultat, a samo je tabela mjerilo svega! Ipak, da ti odgovorim na pitanje: Sa ovim igračkim kadrom i svim ostalim problemima koji, htjeli-ne htjeli, utiču na krajnji rezultat, mi teško možemo do titule! Jedno su nadanja i navijačke želje, ali realnost je sasvim drugačija! Također, mišljenja sam da evropa neće biti upitna, bez obzira na snagu Borca (kone i svinjski su sigurni) i uvijek neugodne športske iz uskog. Vjerovatno će neko iz samog vrha osvojiti kup, pa bi onda i četvrti išao po tabeli, što odgovara tzv. velikoj četvorki, ali mi se u to ne smijemo uzdati, jer će nas igrice fudbalskih analfabeta koji nažalost vode naš savez, izgurati kao što su to dosad uspješno radili i prolazilo im je. Kao vjerni navijač Želje, vjerujem do zadnjeg momenta da možemo dići pokal!