Zna li se tacno koliko se igracima duguje? Ovo je bruka na sta je klub spao.
Ne mogu da vjerujem da se samo Dzubur spominje i njegova ostavka, nije do njega sve. Znaci ako ode Dzubur sve ce biti med i mlijeko.?
Pokazano je da možemo. Ne samo da vraćamo dugove nego i da se gradimo i razvijamo. Ne vidim zašto je toliki pesimisam. Evo sinoć pisao lik iz USA koliki je Željo. Nema potrebe za crnim mislima, samo treba doći do povjerenja u odnosu : Uprava - Navijači. Ponuditi neku ideju navijačima i to je to.IlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 2:10 pmMa ne razmišljam, ali se bojim. Realna je opcija da smo dotakli, odnosno da ćemo dotaći dno, ili sada ili u narednom periodu koji slijedi, jer se ne vidi rješenje situacije. Stvar je prosta ko pasulj, oni su tu u klubu i za sve se pitaju, čak i da odu suludo je razmišljati da bi se bilo ko ozbiljniji latio ovakvog stanja i ovakve atmosfere gdje nema ni zrno zdrave klime niti neke volje i vizije. Još luđe bi bilo razmišljati o nekom investitoru jer definitivno niko i nikada neće investirati u Klub pod ovim okolnostima i sa ovim statutom.Qooler je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:49 pmIsti sam ti. Samo ne smijemo razmišljati o tome da ćemo se ikada ugasiti a kamo li sada. Nas ima toliko da ćemo onog Želju pozlatiti ako treba, a ne spasiti. Samo treba rastjerat mahalu.IlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:41 pmI da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.
Ono što me najviše boli je to što sam prvi ja prcao gurbete da će im tan mijenjati boju, grb, da će ih handriti i odvesti u nepovrat, da im hladno može prodati sve redom, a sada sjedim ovdje, pratim forum i čitam kako će kamatarevići prodati pomoćni teren, bez da me/nas je neko nešto pitao, kao zadnje rupe na svirali, a mi bespomoćni. Ko ih može spriječiti da sutra prodaju neku drugu imovinu Kluba? Poslovne prostore? Parking? Stadion, nedo Allah... Zar onda ne bi bolje bilo da nas sada jaše neki azijat, amer ili neki djedica kojem je furka igrat se fudbal menadžera po stare dane i osvajati nešto sa Željom, praviti iskorake i očekivati evenutalni povrat novca kroz evropska takmičenja i prodaju igrača?
Pošto mi je milijardu i jedna pozitivna misao u ovom trenutku ravna SF žanru, zbog toga se bojim da nezaustavljivo idemo ka stanju nk čelika ili steaue, a volio bih da griješim, iskreno bih volio.
I ja vagam mjesecima u tom raspolozenju i patnji, ne znam da l bi bio rahatluk il patnja to docekatijovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 2:24 pmjel depresivno misliti da klub koji volis i navijas cijeli zivot se moze ugasiti a da istovremeno mislis da je bolje da se to desi, nego da klub pati godinama i postane sprdnja svih u regionu?
zamisli situaciju, zena koju volis od djetinstva ti umre od teske bolesti, znajuci da je vise nikad neces vidjeti moras da nastavis da zivis... uff... ne znam sta bi bilo gore... mislim da bi mi trebalo godine i godine da prihvatim samo cinjenicu da nije vise tu... ali opet vidjeti je kako pati isto tako bi u meni probudilo isti osjecaj...Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 2:32 pmI ja vagam mjesecima u tom raspolozenju i patnji, ne znam da l bi bio rahatluk il patnja to docekatijovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 2:24 pmjel depresivno misliti da klub koji volis i navijas cijeli zivot se moze ugasiti a da istovremeno mislis da je bolje da se to desi, nego da klub pati godinama i postane sprdnja svih u regionu?
Bozidare Bozidare cirkuzantu stari.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 2:42 pmNema Jasmin, nije u klubu vise. Dopizdilo mu e moji insajderi.
Carsija prica da bi mogli dobiti GS ponovo, a i Dzubur bi trebao danas zavrsiti svoju karijeru.