Neko je rekao i da će plate biti igračima ali avaj...IgrajZheljo je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:45 pmMalo skrecem s teme trenutne al gdje su dresovi? Neko rece da ce u pon doc
Neko je rekao i da će plate biti igračima ali avaj...IgrajZheljo je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:45 pmMalo skrecem s teme trenutne al gdje su dresovi? Neko rece da ce u pon doc
IlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:41 pmI da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.
Ma i Misimovic je izgleda pred bankrotom
Vjerujem da neki od nas znaju da je prije 20 dana dolazio investitor iz Hrvatske. Ali covjek dosao na "program" Daj pare I nista ne pitaj. I naravno otisao. Investitora ili sponzora nema I nece biti bez programa. I jos nesto. Da li je u istoriji Zelje iko izvukao vise para iz Zelje od Amara.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:38 pmMa traziti investitora i nema dalje, ovako samo tonemo. Pustimo se vise price mi ne zelimo se prodati.
Nisam znao za ovu informaciju ali ocekivano kod nas daj pare i da se ne pitas nista.Norsborg je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:22 pmVjerujem da neki od nas znaju da je prije 20 dana dolazio investitor iz Hrvatske. Ali covjek dosao na "program" Daj pare I nista ne pitaj. I naravno otisao. Investitora ili sponzora nema I nece biti bez programa. I jos nesto. Da li je u istoriji Zelje iko izvukao vise para iz Zelje od Amara.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:38 pmMa traziti investitora i nema dalje, ovako samo tonemo. Pustimo se vise price mi ne zelimo se prodati.
fakat za plakat i torta a kamo li zahvaljivat se.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:42 pmJao zahvaljuju se Koldži na torti i to na zvaničnoj. Hljebe jel ovo realno, koliko jadno.
Gasi sveQooler je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:44 pmfakat za plakat i torta a kamo li zahvaljivat se.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:42 pmJao zahvaljuju se Koldži na torti i to na zvaničnoj. Hljebe jel ovo realno, koliko jadno.
Isti sam ti. Samo ne smijemo razmišljati o tome da ćemo se ikada ugasiti a kamo li sada. Nas ima toliko da ćemo onog Želju pozlatiti ako treba, a ne spasiti. Samo treba rastjerat mahalu.IlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:41 pmI da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.
razlog vise za tjeranje jehove i njegovih analnih planinara u upravi.a taj potez s koldjom je vrhunac gluposti gore pomenutih .Qooler je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:44 pmfakat za plakat i torta a kamo li zahvaljivat se.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:42 pmJao zahvaljuju se Koldži na torti i to na zvaničnoj. Hljebe jel ovo realno, koliko jadno.
Ma ne razmišljam, ali se bojim. Realna je opcija da smo dotakli, odnosno da ćemo dotaći dno, ili sada ili u narednom periodu koji slijedi, jer se ne vidi rješenje situacije. Stvar je prosta ko pasulj, oni su tu u klubu i za sve se pitaju, čak i da odu suludo je razmišljati da bi se bilo ko ozbiljniji latio ovakvog stanja i ovakve atmosfere gdje nema ni zrno zdrave klime niti neke volje i vizije. Još luđe bi bilo razmišljati o nekom investitoru jer definitivno niko i nikada neće investirati u Klub pod ovim okolnostima i sa ovim statutom.Qooler je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 1:49 pmIsti sam ti. Samo ne smijemo razmišljati o tome da ćemo se ikada ugasiti a kamo li sada. Nas ima toliko da ćemo onog Želju pozlatiti ako treba, a ne spasiti. Samo treba rastjerat mahalu.IlProfessore je napisao/la: ↑uto sep 22, 2020 12:41 pmI da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.