Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 22, 2020 12:49 pm

IgrajZheljo je napisao/la:
uto sep 22, 2020 12:45 pm
Malo skrecem s teme trenutne al gdje su dresovi? Neko rece da ce u pon doc
Neko je rekao i da će plate biti igračima ali avaj...

Racional87
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:51 pm

IlProfessore je napisao/la:
uto sep 22, 2020 12:41 pm
I da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.
:palacgore:
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Elegant
Kontakt:

uto sep 22, 2020 12:53 pm

Spoiler:
slika
Ovo neka zaybancija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mula
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:15 pm

kb80 je napisao/la:
uto sep 22, 2020 12:43 pm
Ma samo Misimović ili gasi klub...
Ma i Misimovic je izgleda pred bankrotom
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:21 pm

Elegant je napisao/la:
uto sep 22, 2020 12:53 pm
Spoiler:
slika
Ovo neka zaybancija ?
Sto bi bila zajebancija. Nas dokazani prijatelj, veliki Zeljovac 😂

Sve on iz ljubavi radi, nikad radi licne koristi.

Norsborg
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:22 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto sep 22, 2020 12:38 pm
Ma traziti investitora i nema dalje, ovako samo tonemo. Pustimo se vise price mi ne zelimo se prodati.
Vjerujem da neki od nas znaju da je prije 20 dana dolazio investitor iz Hrvatske. Ali covjek dosao na "program" Daj pare I nista ne pitaj. I naravno otisao. Investitora ili sponzora nema I nece biti bez programa. I jos nesto. Da li je u istoriji Zelje iko izvukao vise para iz Zelje od Amara.

Hare79
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:24 pm

Dalo se naslutiti da će ovako biti, svi normalno razmišljajući navijači su znali da promjena struktura i dolazak Amara neće klubu ništa dobro donijeti, tj. da će on i njegova kamarila srozati klub. I mi smo krivi što se nismo organizovali i spriječili onaj puč u mafijaškom stilu, nego smo pisali po forumu... Tako je kako je, valjda će biti sve ok, preživjećemo i ovo, ali sad fakat treba zasukat rukave, dovesti neke kompetentne ljude koji će raditi na prestrukturiranju kluba i omogućavanju ulaska investitora. Sve ostalo je preživljavanje bez ikakvog cilja, a ako se nešto ne uradi po tom pitanju pitari će kod nas biti kao Bayern u Njemačkoj.
I svakako ulicu moramo držati podalje od Kluba, inače ćemo postati siromašna verzija Hajduka (oni bar imaju nekih para).

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:33 pm

Jbg izgleda ovo previše ozbiljno. Nadam se da se malo pretjeruje.
Bože nek si nam na pomoći, a što neko reće bar znam gdje sam bio i ogradio sam se od tog.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:41 pm

Norsborg je napisao/la:
uto sep 22, 2020 1:22 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto sep 22, 2020 12:38 pm
Ma traziti investitora i nema dalje, ovako samo tonemo. Pustimo se vise price mi ne zelimo se prodati.
Vjerujem da neki od nas znaju da je prije 20 dana dolazio investitor iz Hrvatske. Ali covjek dosao na "program" Daj pare I nista ne pitaj. I naravno otisao. Investitora ili sponzora nema I nece biti bez programa. I jos nesto. Da li je u istoriji Zelje iko izvukao vise para iz Zelje od Amara.
Nisam znao za ovu informaciju ali ocekivano kod nas daj pare i da se ne pitas nista.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:42 pm

Jao zahvaljuju se Koldži na torti i to na zvaničnoj. Hljebe jel ovo realno, koliko jadno.

Elegant
Kontakt:

Da hoce neko konacno da krivicno i pravno odgovra za ovo u nasem klubu.

Zivim za taj dan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Qooler
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:43 pm

Evo jedan prijedlog.

Ako ode Amar iz kluba i dodju neki novi ljudi....možemo pomoći klubu ovako:

Pomoćni teren se prodaje. Idemo ga mi navijači kupiti 1/5000 biti vlasnici....upumpali bi ogromne pare, a ostao bi naš. Naravno niko nema pravo kupiti više od 1/5000.

Mislim da bi se našlo nas 5000 da pristupi tome.

samo_da_repliciram
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:43 pm

Kao kada neko citavo vrijeme krije da ti je neko umro, cim se mahalo ovoliko ne valja nista

Qooler
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Jao zahvaljuju se Koldži na torti i to na zvaničnoj. Hljebe jel ovo realno, koliko jadno.
fakat za plakat i torta a kamo li zahvaljivat se.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:45 pm

Qooler je napisao/la:
Gasi sve
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Qooler
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:49 pm

I da se sutra Klub ugasi makar će mi obraz biti čist i savjest mirna jer sam od prvog dana na ispravnoj strani, valjda se nekad u ogledalo pogledaju i sebe preispitaju oni koji su počeli skandirati protiv Uprave, na sjeveru tražili konflikt sa običnom rajom i svi forumski botovi, šatro menadžeri, menadžerčići i ostali mešetari koji nam dovedoše kamatarevića i njegove grobare koji klub svukoše u rang nk čelika ili steaue.
Isti sam ti. Samo ne smijemo razmišljati o tome da ćemo se ikada ugasiti a kamo li sada. Nas ima toliko da ćemo onog Želju pozlatiti ako treba, a ne spasiti. Samo treba rastjerat mahalu.

hardwell
Kontakt:

uto sep 22, 2020 1:58 pm

Nisam bio ni na jednoj strani, nisam iz Sa pa ne znam dešavanja u i oko kluba. Bio sam za to da se svima da prilika pa i poslije Misimovića. Ali ovo je dno dna
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

igla
Kontakt:

uto sep 22, 2020 2:04 pm

Baš će žaliti ovi ako klub propadne... Ono, baš će se nasekirati... Okriviće Džubura, Amar nije imao s kim, već viđeno, i početi pratiti strani fudbal, jer u domaćem nema hljeba.

zeka_tm87
Kontakt:

uto sep 22, 2020 2:09 pm

Qooler je napisao/la:
razlog vise za tjeranje jehove i njegovih analnih planinara u upravi.a taj potez s koldjom je vrhunac gluposti gore pomenutih .

IlProfessore
Kontakt:

uto sep 22, 2020 2:10 pm

Qooler je napisao/la:
uto sep 22, 2020 1:49 pm
Isti sam ti. Samo ne smijemo razmišljati o tome da ćemo se ikada ugasiti a kamo li sada. Nas ima toliko da ćemo onog Želju pozlatiti ako treba, a ne spasiti. Samo treba rastjerat mahalu.
Ma ne razmišljam, ali se bojim. Realna je opcija da smo dotakli, odnosno da ćemo dotaći dno, ili sada ili u narednom periodu koji slijedi, jer se ne vidi rješenje situacije. Stvar je prosta ko pasulj, oni su tu u klubu i za sve se pitaju, čak i da odu suludo je razmišljati da bi se bilo ko ozbiljniji latio ovakvog stanja i ovakve atmosfere gdje nema ni zrno zdrave klime niti neke volje i vizije. Još luđe bi bilo razmišljati o nekom investitoru jer definitivno niko i nikada neće investirati u Klub pod ovim okolnostima i sa ovim statutom.

Ono što me najviše boli je to što sam prvi ja prcao gurbete da će im tan mijenjati boju, grb, da će ih handriti i odvesti u nepovrat, da im hladno može prodati sve redom, a sada sjedim ovdje, pratim forum i čitam kako će kamatarevići prodati pomoćni teren, bez da me/nas je neko nešto pitao, kao zadnje rupe na svirali, a mi bespomoćni. Ko ih može spriječiti da sutra prodaju neku drugu imovinu Kluba? Poslovne prostore? Parking? Stadion, nedo Allah... Zar onda ne bi bolje bilo da nas sada jaše neki azijat, amer ili neki djedica kojem je furka igrat se fudbal menadžera po stare dane i osvajati nešto sa Željom, praviti iskorake i očekivati evenutalni povrat novca kroz evropska takmičenja i prodaju igrača?

Pošto mi je milijardu i jedna pozitivna misao u ovom trenutku ravna SF žanru, zbog toga se bojim da nezaustavljivo idemo ka stanju nk čelika ili steaue, a volio bih da griješim, iskreno bih volio.

Trenutno korisnika/ca: fanaticZeljin, Lopta, Taree_ i 54 gosta.

Prijava