Lik ima ozbiljan problem sa logikom.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:41 pmAko nije mjerodavno koji ces qrac onda ovdje.....
Sve satro nije mjerodavno a Brko ih uveliko prati.
Zato mu se preko foruma uvalcite u supak.
Lik ima ozbiljan problem sa logikom.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:41 pmAko nije mjerodavno koji ces qrac onda ovdje.....
Kakav je po tebi odnos u tom sistemu sa Jehovom , za slučaj da ostane?Glas Razuma je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:46 pmPocnite slaviti titulu. Ja jesam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:41 pmJel ovo zajebancija drug ili fakat je tako. Ako jeste onda topGlas Razuma je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:39 pmU klub se vraca Gredic, sa sobom dovodi Zuju i Vukotica.
Sa Amarom? Ista kao i do sada, zato slavite titulu.Qooler je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:47 pmKakav je po tebi odnos u tom sistemu sa Jehovom , za slučaj da ostane?Glas Razuma je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:46 pmPocnite slaviti titulu. Ja jesam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:41 pm
Jel ovo zajebancija drug ili fakat je tako. Ako jeste onda top
Zasto ne bi bio ovdje? Jel ja nekog vrijedjam? Ti si pravo zanimljiv Brki, znas i samFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:41 pmAko nije mjerodavno koji ces qrac onda ovdje.....
Kako mislis ista? Pa sta ce nam onda bilo ko drugi ako isto ostaje u medjusobnom odnosu Amar-uprava, ako ce se on pitati za sve od igle do lokomotive...Glas Razuma je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:53 pmSa Amarom? Ista kao i do sada, zato slavite titulu.
Upravo to.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 8:59 pmIz Želje je najlakše otići. Bez imalo odgovornosti.
Kad smo tražili da neko preuzme odgovornost oko licence i nadoknadi te pare, oni se samo ispalili. I ovi, napravili štetu i najlakše otići. Ko odgovara za to, ko će nadoknaditi štetu?
Treba se plaćati ulazak u upravu pa će se više i truditi. Ovako ispade uđeš đaba da se malo poigraš i promovišeš.
laprdanje na forumu nije mjerodavno ni za pricanje o hidratantnoj kremi, a kamoli fudbalu i nekim legitimnim grupama za smjene i postavke...NAVIJAČ je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:56 pmZasto ne bi bio ovdje? Jel ja nekog vrijedjam? Ti si pravo zanimljiv Brki, znas i samFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:41 pmAko nije mjerodavno koji ces qrac onda ovdje.....
Zato mu se preko foruma uvalcite u supak.a opcenito i forume prati poslije treninga pogotovo ovo ovdje jer crpi izvore informacija i osjeca kako "diše" tribina
![]()
Ovo je jedan mali ali dobro bljestav tracak nade. Po svim pricama Vukotic je bio izraziti zagovornik napustanja mahalsko-komunistickog sistema i pripreme terena za ulazak ozbiljnog investitora. Ako se to desi draze mi je nego da se Dzeko danas proda a Juve ga sutra posudi nama u paketu s Cuadradom.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:10 pmMozda se i izroodi nesto dobro iz toga.cipiripi je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 9:00 pmZnaci jedini koji je nesto vrijedio je digo sidro.
Ove ikebane ce znaci sutra ostaviti Klub i nece odgovarati za lose poslovanje i stanje u klubu.
E moj Amare koga si doveo sa sobom.
Idemo okrenut novi list i pokusati okupiti ekipu sposobnih ljudi i spasiti nas klub
Navidno je usao u pricu sa Vedranom.
Sta je sve Siljak zajebao, Europa je 0 poena. Ali helem nejse.fcz je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 10:17 pmUpravo to.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 8:59 pmIz Želje je najlakše otići. Bez imalo odgovornosti.
Kad smo tražili da neko preuzme odgovornost oko licence i nadoknadi te pare, oni se samo ispalili. I ovi, napravili štetu i najlakše otići. Ko odgovara za to, ko će nadoknaditi štetu?
Treba se plaćati ulazak u upravu pa će se više i truditi. Ovako ispade uđeš đaba da se malo poigraš i promovišeš.
Mrtvi Siljak nam zajeba Evropu i niko ga vise i ne spominje.
Da je srece bio bi osisan do posljednje marke i jos svirao klavir u Zenici.
Ja samo Misimoviću sa Jehovim u kombinaciji vjerujem.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 10:13 pmSamo budala misli da do istinskih promjena moze doci sa ostankom Amara.Od te price nema nista.On je boss, ne polaze nikome racune.Treba se samo sjetiti sukoba i sa Zujom pocetkom 00ih i sjedenja na tribini u evropskim tekmama.Ego kao svemir!!
Plava_Krv je napisao/la: ↑pon sep 21, 2020 11:13 pmPozdrav plavoj naciji,
Ne pišem skoro nikad iako čitam i pratim redovno. Moram vam ispričati jednu anegdotu koja mi se desila danas i koja je prilično nevjerovatna. Od 2001 sam u Americi i trenutno živim blizu Filadelfije gdje predajem fizijatriju na jednom fakultetu. Na pauzi ulazim i lokalni Starbucks sa maskom Želje. Prilazi mi cura da me posluži i zagleda se u masku. Oči joj se otvoriše do maksimuma i u iznenađenju pita jel to klub i Sarajeva i odakle mi ta maska. Ja joj objasnim ko sam i šta sam Itd. Ona vrišti od uzbuđenja bukvalno, bila kod nas, frajer joj veliki fan i ne može da vjeruje. Pokažem joj slike mene i buraza u Željinim dresovima na utakmici Tot-Liv iz sjevernog Londona iz Januara ove godine. Ja odem u auto i uzmem malu kesicu od Fan šopa i dadnem joj neke naljepnice što sam djeci kupio. I tako, Željo spaja ljude širom svijeta.
Pozdrav svima i bit će bolje. Vjerujem i nadam se. VTŽ