sub sep 19, 2020 9:00 pm
Najgore od svega je sto su preko ss.ba portala podijelili navijace, sve po onoj: "Zavadi, pa vladaj". Navijaci polako otvaraju oci, nadam se da ce i oni sto dalje sumnjaju, a u manjini su, shvatiti da ja sa svojih 56 godina odista nemam drugog razloga ovo pisati, osim toga sto me boli nepravda prema nasem Zeljeznicaru koji pratim preko pet decenija. Morate shvatiti da ovo nisu teorije zavjere, vec suha istina. Nemojte zaboraviti na kakve je bljuvotine pisao i dalje pise konobar sto je tocio sampanjac na "Danu Pobjede, kako vole da ga nazivaju. Sada imaju jedan zadatak, a to je da odvoje gospodina Amara od ostatka UO, sto je neodvojivo obzirom da ih je isti instalirao na te pozicije. Istini za volju, oni su njegove zrtve, a ne obrnuto, tu ima pravih Zeljovaca.
Ne, necemo zaboraviti nikada na koji nacin ste smicalice pravili gospodinu Misimovicu i njegovom Upravnom Odboru i Nadzornom Odboru i kako ste se odnosili prema svima koji su nesebicno davali Zeljeznicaru. Necemo zaboraviti kojim instrumentima ste podijelili navijace i one koji su dobronamjerno ukazivali na to sto se radi tjerali od Zeljeznicara i proglasavali im "Senadovim pudlicama", ma kako sve ne!? To ste radili Zeljeznicarevim navijacima, pa kako cete u oci pogledati te iste navijace sutra na tribini? Ne samo da necemo zaboraviti, nego ce vam biti sa kamatom vraceno. Sa kamatom, kada vec toliko volite kamate. Stub srama ceka.
Kako god se utakmica zavrsila, to nista znaciti nece trajno, buduci da nas cekaju mnogo ozbiljniji problemi.
Zadnja izmjena:
Glas Razuma, dana/u sub sep 19, 2020 9:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!