Da zanemarimo što ne trči, ali ne mogu da zanemarim činjenicu da on već dvoje utakmice igra više kao špic u paru sa Lendrićem/Juričićem, jer onakva "kretnja" veznog igrača je nedoustiva, pa makar to bio i Semir Štilić. Bez trke nema ni rezultata. Jučer smo imali sreće da u utakmici bez ikakvih konkretnih šansi na obje strane zabijemo gol i to kakav (bravo Mustafa). Sve ostalo mimo gola treba dobro analizirati i zapitati se kako može igrati neko ko nema snage da pretrči 17,23m.igla je napisao/la:Ne slazem se za Stilica ni najmanje.
Ja bas na njemu vidim zelju i vecu nwgo sto sam ocekivao. Pogledajte proslave golova i sl., vidis da je lik srcem tu.
Nije nikad bio od trcanja prevelikog, to ga je kostalo bolje karijere. Ista stvar se pricala za Misketa u repci, aaa skloni ga, ne trci, eto sad imas Besica, trci i dan i noc, al u prazno.
Bas premalo ljudi primijeti Hajdarov doprinos.avlami97 je napisao/la: ↑pon sep 14, 2020 2:01 pmDa nije bilo Hajdarevića, mi bi utakmicu izgubili, bez obzira što je igrao Mujezinović. Sa Muletovom zamjenom bi se možda i snašli, a bez Hajdara teško. Tako sam vidio utakmicu. U svakom slučaju čestitke obojici, kao i kompletnoj ekipi i stručnom štabu.
Sve ok sto se tice pluca trci ko navijen ali pas i sut su mu malo je reci kriminalni. Na tome mora poraditi jer ima potencijalafcz je napisao/la: ↑pon sep 14, 2020 2:10 pmBas premalo ljudi primijeti Hajdarov doprinos.avlami97 je napisao/la: ↑pon sep 14, 2020 2:01 pmDa nije bilo Hajdarevića, mi bi utakmicu izgubili, bez obzira što je igrao Mujezinović. Sa Muletovom zamjenom bi se možda i snašli, a bez Hajdara teško. Tako sam vidio utakmicu. U svakom slučaju čestitke obojici, kao i kompletnoj ekipi i stručnom štabu.
Ja sam bio prvi koji ga je pljuvao (nekad mozda i malo previse) ali decko je stvarno dosao sebi i pravi je motor. Razorio je bezbroj napada Sirokog a i predaja lopte mu ide sve bolje, ne ureklo se. Pa jbt on je i protiv onih babaroga iz Maccabija izgledao odlicno i sasvim dobro se nosio s njima.