I ti pretjerujes...
Upravu je covjek 100%. Previse ste subjektivni, ova je ekipa limitirana, dalo se vidjeti protiv Mladosti.
Ma u pravu je on, mislim da se pretjeruje sa ovim "nikad teza". Zaboravlja se kakve smo sezone imali prije 10tak godina..., a da smo limitirani, sve stoji.vinston.cercil je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 9:59 pmUpravu je covjek 100%. Previse ste subjektivni, ova je ekipa limitirana, dalo se vidjeti protiv Mladosti.
Citaj sa razumjevanjem.I ne misllm da je do Amara.Malo je više od jednog do koga je.Vjetar im u ledja daju svi oni koji ništa ne poduzimaju da to sprijece a mogli bi.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 10:58 pmČuj do koga je???
Pa to svi znamo.
Pola nas ne opravdava, pola ih opravdava...
Ali u suštini svi znamo DO KOGA JE!
Nije to rješenje.Rješenje je dovesti profesionalce da vode klub,dobro ih platiti i sa potencijalom kojim mi raspolazemo oni mogu napraviti klub bez prremca u našoj ligi.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 11:11 pmZato tu imovinu ti prodaš i ubijes vise muha jednim udarcem
Nekad je lijepo mastati ali se nikako nije dobro zavaravati. Slijepi, nerealni optimizam mozda moze nekog kratkorocno oraspoloziti ali nece donijeti nista dobro. Uljuljkivati sebe dok funkcionises kao amater i iz godine u godinu nazadujes - to je ravno samoubistvu.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 10:09 pmŠta je ba ovo,pitari pobjedili raju crnjak puko...Bolji smo od njih i sad a bili smo bolji i prošle sezone i da im pitarski savez sa Vicom i Beusom ne pokloni titulu qurac bi je uzeli,mi bi im pobjegli 10 bodova.Qurac ce je uzeti ove godine ako im je ponovo ne poklone.
Moze biti, ne znam fakat niti sam strucnjak za te stvari niti volim pricu "samo ovo i zavrsena stvar, jednostavno nikakav problem" jer znam da je praksa nesto sasvim drugo od teorije. Ja sam uvijek za privatizaciju, jucer ako moze prije nego sutra, ali evo svi mi znamo da vecina nije, pa je smijesno nametati svoje misljenje nekome. Elenejse vezano za pomocni, mislim da ga treba dobro utopiti i za te pare napraviti kamp, mislim da bi to moglo. I zbog toga kazem da bi vise muha ubio tim udarcemPlavi orkestar je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 11:22 pmNije to rješenje.Rješenje je dovesti profesionalce da vode klub,dobro ih platiti i sa potencijalom kojim mi raspolazemo oni mogu napraviti klub bez prremca u našoj ligi.samo_da_repliciram je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 11:11 pmZato tu imovinu ti prodaš i ubijes vise muha jednim udarcem
Srbi slave izgubljenu bitku na Kosovu a mi dvije pobjede,5:2 i 1:3 tako da ti poredjenje nije na mjestu.I meni su draze te dvije pobjede od njihovih sto stabilnih perspektiva,kako ti navede.Nama trebaju promjene,to i slijepac vidi ali nam u ovom trenutku ni u kakvom slucaju ne treba promjena vlasnicke strukture.O toj promjeni se moze razgovarati samo kad postanemo stabilan klub a ne razgovarati pod ucjenama.Uprava koja je zasjela prije skoro dvije godine i ima smo taj cilj da klub dovede u podredjeni polozaj i ispuni dugogodišnje zelje onih koji bi do Zeljine imovine.Nece moci.Kada se budu najviše ponadali da su završili stvari osjetit ce snagu manijaka.A onda ce iskihati i uplatnice i sve ostalo.fcz je napisao/la: ↑sub sep 12, 2020 12:02 amNekad je lijepo mastati ali se nikako nije dobro zavaravati. Slijepi, nerealni optimizam mozda moze nekog kratkorocno oraspoloziti ali nece donijeti nista dobro. Uljuljkivati sebe dok funkcionises kao amater i iz godine u godinu nazadujes - to je ravno samoubistvu.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pet sep 11, 2020 10:09 pmŠta je ba ovo,pitari pobjedili raju crnjak puko...Bolji smo od njih i sad a bili smo bolji i prošle sezone i da im pitarski savez sa Vicom i Beusom ne pokloni titulu qurac bi je uzeli,mi bi im pobjegli 10 bodova.Qurac ce je uzeti ove godine ako im je ponovo ne poklone.
Ne, nismo bolji od njih ni u jednom segmentu osim navijaca, nazalost. Nezadrzivo napreduju, imaju budzet kakav mozemo sanjati, na to sve jos grdne pare uzese u Evropi i imaju haman dva tima koja mogu osvojiti ligu. Dzaba se mi tjesimo i lazemo da je kod njih sve na staklenim nogama, da ce ih taj gazda sutra ili mozda prekosutra ugasiti jer je ustao na lijevu nogu. Nece. Dobro su se oni organizovali, nasla se kriticna masa koja je napravila ozbiljnu stvar s investitorima i sad imaju sistem koji funkcionise i ima dugorocnu, stabilnu perspektivu. Koliko god ih mrzili, necemo ih sigurno dostici i prestici s razmisljanjem "ta ce ba oni svijum".
Nama su one dvije pobjede od prosle godine postale kao Srbima boj na Kosovu. Zapeli za to i po tome mjerimo sve na svijetu a necemo da vidimo da nam je perspektiva nikakva i da cemo se ovim tempom uskoro zagasiti ili potpuno ugasiti.