Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 11, 2020 9:44 pm

Vidjet cemo sad nase protiv Sirokog na cemu smo, duga ce ovo biti sezona za nas nikad teza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

pet sep 11, 2020 9:51 pm

Elegant je napisao/la:
Vidjet cemo sad nase protiv Sirokog na cemu smo, duga ce ovo biti sezona za nas nikad teza.
I ti pretjerujes...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet sep 11, 2020 9:58 pm

Umjesto da pobjedom protiv Mladosti budemo u vrhu i da nas drugi "ganjaju" dosli smo u situaciju da nam slijede dvije veoma teske utakmice i da je pritisak sad na nama.
Sve se bojim da nam ova Mladost ne bude kao Sloboda prije nekoliko godina koja je Simi bila krivac za propalu sezonu.
Pobjeda protiv Sirokog je pod moranje ali kako.
Igraci umorni, van forme, sjebani zbog testiranja, a protivnik odmoran i "napaljen" da popravi utisak poslije utakmice sa Slobodom.
Idemo hrabro pa sta bude
Alea iacta est!

vinston.cercil
Kontakt:

pet sep 11, 2020 9:59 pm

storm_raider je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
I ti pretjerujes...
Upravu je covjek 100%. Previse ste subjektivni, ova je ekipa limitirana, dalo se vidjeti protiv Mladosti.

storm_raider
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:01 pm

vinston.cercil je napisao/la:
pet sep 11, 2020 9:59 pm
storm_raider je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
I ti pretjerujes...
Upravu je covjek 100%. Previse ste subjektivni, ova je ekipa limitirana, dalo se vidjeti protiv Mladosti.
Ma u pravu je on, mislim da se pretjeruje sa ovim "nikad teza". Zaboravlja se kakve smo sezone imali prije 10tak godina..., a da smo limitirani, sve stoji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

amar92
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:04 pm

Zolotic slobodan, on bi nam mogao koristiti. Puno vise nego Jamak i Bekric. Zadnji vezni kakvog nemamo u ekipi, iako je u Belgiji zadnjih godina vise igrao stopera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

samo_da_repliciram
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:08 pm

Gledaj im klupe jebote, jos plus Adukor

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:09 pm

Šta je ba ovo,pitari pobjedili raju crnjak puko...Bolji smo od njih i sad a bili smo bolji i prošle sezone i da im pitarski savez sa Vicom i Beusom ne pokloni titulu qurac bi je uzeli,mi bi im pobjegli 10 bodova.Qurac ce je uzeti ove godine ako im je ponovo ne poklone.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:11 pm

Jbg imaju pare, imaju investitora. Mi se uzdamo u Bekrica, Jamaka i Acu...oni Adukor, Fanimo, Rahmanovic.

Sutra 3 boda po moranjem.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:23 pm

Matej Rodin otišo u Cracoviu. Imamo ja mislim 0,5% od njega. :D
Željezničar ante portas !

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:27 pm

SIMA SIMAU mi imamo sve,oni nemaju ništa.Nije mi jasno zašto takvo razmišljanje.Eto poslije 70 godina postojanja ganjaju stadion u zakup,prodali ime za sicu i sutra ih taj moze ugasiti.Lapili od Paje tri terena koja su napravljena na zemljištu Poljoprivrednog dobra Butmir i da u ovoj prokletoj zemlji ima zakona davno bi ih bilo po prdekanama zbog toga i tu nisu vllasnici,i to im je pod zakup.Titule im donosio Dario Dzarovski,Salem Prolic sa sudijskom organizacijom i na kraju pitarski savez sa Vicom na celu.Mi smo za njih institucija u svakom pogledu.I u moralnom i u materijalnom.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u sub sep 12, 2020 9:53 am, ukupno mijenjano 2 puta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

NeodgovorniPojedinac
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:31 pm

Ubijeđen sam da imamo boljih prvih 11, možda i prvih 13-14 igrača, boljeg stručnjaka na klupi i vjerovatno veći motiv da osvojimo konačno!
Na njihovoj strani je nažalost širina, a bojim se da će ona u ovom čitavom haosu biti jako bitan faktor.
O situacijama u klubovima ne bih, nije za usporedbu.
Držat ću se isključivo terena, neću gledati širu sliku, jer samo tako imamo barem neke šanse.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:56 pm

Fudbal je danas grana privrede koja donosi novac pa skoro u svim zemljama.Zapita li se neko zašto taj fudbal ne donosi novac Zelji vec gubitke.Do koga je?Ne placaš teren,imaš ogromnu kvadraturu poslovnih prostora,armiju navijaca,ime...u glavnom si gradu sa ogromnim potencijalom za naše priilike...Nije naš budzet 100 miliona pa da se ne moze godina izgurati,naš buudzet je 4-5 miliona.Problem je naša imovina.Sve snage su usmjerene u to kako da se ona otme od Zelje.Scenario vidjen bezbroj puta u Sarajevu,uništi firmu,dovedi je u dugove i onda je otkupi za sicu.To se u Zelji radi vec godinama.Ne odustaju.

NeodgovorniPojedinac
Kontakt:

pet sep 11, 2020 10:58 pm

Čuj do koga je???
Pa to svi znamo.
Pola nas ne opravdava, pola ih opravdava...
Ali u suštini svi znamo DO KOGA JE!

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 11, 2020 11:07 pm

NeodgovorniPojedinac je napisao/la:
pet sep 11, 2020 10:58 pm
Čuj do koga je???
Pa to svi znamo.
Pola nas ne opravdava, pola ih opravdava...
Ali u suštini svi znamo DO KOGA JE!
Citaj sa razumjevanjem.I ne misllm da je do Amara.Malo je više od jednog do koga je.Vjetar im u ledja daju svi oni koji ništa ne poduzimaju da to sprijece a mogli bi.

samo_da_repliciram
Kontakt:

pet sep 11, 2020 11:11 pm

Zato tu imovinu ti prodaš i ubijes vise muha jednim udarcem

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 11, 2020 11:22 pm

samo_da_repliciram je napisao/la:
Nije to rješenje.Rješenje je dovesti profesionalce da vode klub,dobro ih platiti i sa potencijalom kojim mi raspolazemo oni mogu napraviti klub bez prremca u našoj ligi.

fcz
Kontakt:

sub sep 12, 2020 12:02 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Šta je ba ovo,pitari pobjedili raju crnjak puko...Bolji smo od njih i sad a bili smo bolji i prošle sezone i da im pitarski savez sa Vicom i Beusom ne pokloni titulu qurac bi je uzeli,mi bi im pobjegli 10 bodova.Qurac ce je uzeti ove godine ako im je ponovo ne poklone.
Nekad je lijepo mastati ali se nikako nije dobro zavaravati. Slijepi, nerealni optimizam mozda moze nekog kratkorocno oraspoloziti ali nece donijeti nista dobro. Uljuljkivati sebe dok funkcionises kao amater i iz godine u godinu nazadujes - to je ravno samoubistvu.

Ne, nismo bolji od njih ni u jednom segmentu osim navijaca, nazalost. Nezadrzivo napreduju, imaju budzet kakav mozemo sanjati, na to sve jos grdne pare uzese u Evropi i imaju haman dva tima koja mogu osvojiti ligu. Dzaba se mi tjesimo i lazemo da je kod njih sve na staklenim nogama, da ce ih taj gazda sutra ili mozda prekosutra ugasiti jer je ustao na lijevu nogu. Nece. Dobro su se oni organizovali, nasla se kriticna masa koja je napravila ozbiljnu stvar s investitorima i sad imaju sistem koji funkcionise i ima dugorocnu, stabilnu perspektivu. Koliko god ih mrzili, necemo ih sigurno dostici i prestici s razmisljanjem "ta ce ba oni svijum".

Nama su one dvije pobjede od prosle godine postale kao Srbima boj na Kosovu. Zapeli za to i po tome mjerimo sve na svijetu a necemo da vidimo da nam je perspektiva nikakva i da cemo se ovim tempom uskoro zagasiti ili potpuno ugasiti.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

samo_da_repliciram
Kontakt:

sub sep 12, 2020 12:28 am

pet sep 11, 2020 11:22 pm
samo_da_repliciram je napisao/la:
Nije to rješenje.Rješenje je dovesti profesionalce da vode klub,dobro ih platiti i sa potencijalom kojim mi raspolazemo oni mogu napraviti klub bez prremca u našoj ligi.
Moze biti, ne znam fakat niti sam strucnjak za te stvari niti volim pricu "samo ovo i zavrsena stvar, jednostavno nikakav problem" jer znam da je praksa nesto sasvim drugo od teorije. Ja sam uvijek za privatizaciju, jucer ako moze prije nego sutra, ali evo svi mi znamo da vecina nije, pa je smijesno nametati svoje misljenje nekome. Elenejse vezano za pomocni, mislim da ga treba dobro utopiti i za te pare napraviti kamp, mislim da bi to moglo. I zbog toga kazem da bi vise muha ubio tim udarcem

Plavi orkestar
Kontakt:

sub sep 12, 2020 12:37 am

fcz je napisao/la:
sub sep 12, 2020 12:02 am
Nekad je lijepo mastati ali se nikako nije dobro zavaravati. Slijepi, nerealni optimizam mozda moze nekog kratkorocno oraspoloziti ali nece donijeti nista dobro. Uljuljkivati sebe dok funkcionises kao amater i iz godine u godinu nazadujes - to je ravno samoubistvu.

Ne, nismo bolji od njih ni u jednom segmentu osim navijaca, nazalost. Nezadrzivo napreduju, imaju budzet kakav mozemo sanjati, na to sve jos grdne pare uzese u Evropi i imaju haman dva tima koja mogu osvojiti ligu. Dzaba se mi tjesimo i lazemo da je kod njih sve na staklenim nogama, da ce ih taj gazda sutra ili mozda prekosutra ugasiti jer je ustao na lijevu nogu. Nece. Dobro su se oni organizovali, nasla se kriticna masa koja je napravila ozbiljnu stvar s investitorima i sad imaju sistem koji funkcionise i ima dugorocnu, stabilnu perspektivu. Koliko god ih mrzili, necemo ih sigurno dostici i prestici s razmisljanjem "ta ce ba oni svijum".

Nama su one dvije pobjede od prosle godine postale kao Srbima boj na Kosovu. Zapeli za to i po tome mjerimo sve na svijetu a necemo da vidimo da nam je perspektiva nikakva i da cemo se ovim tempom uskoro zagasiti ili potpuno ugasiti.
Srbi slave izgubljenu bitku na Kosovu a mi dvije pobjede,5:2 i 1:3 tako da ti poredjenje nije na mjestu.I meni su draze te dvije pobjede od njihovih sto stabilnih perspektiva,kako ti navede.Nama trebaju promjene,to i slijepac vidi ali nam u ovom trenutku ni u kakvom slucaju ne treba promjena vlasnicke strukture.O toj promjeni se moze razgovarati samo kad postanemo stabilan klub a ne razgovarati pod ucjenama.Uprava koja je zasjela prije skoro dvije godine i ima smo taj cilj da klub dovede u podredjeni polozaj i ispuni dugogodišnje zelje onih koji bi do Zeljine imovine.Nece moci.Kada se budu najviše ponadali da su završili stvari osjetit ce snagu manijaka.A onda ce iskihati i uplatnice i sve ostalo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.

Prijava