čet sep 10, 2020 12:22 am
Trebamo mi sebi kao navijaci a i ljudi u klubu priznati mnoge stvari da bi uopste mogli krenuti sa mrtve tacke ka necemu. Fali nam realnosti da shvatimo gdje smo mi kao klub a gdje ostali klubovi u regionu i svijetu.
Poraz ne boli, bar mene i ne zamjerim igracima, poraz je posljedica i odraz stanja u drzavi i klubovima cijele lige. Više me obradova ova info da bi se mogao Vedran ili bilo ko sposoban vratiti u klub jer ovako vise i njima je jasno da ne moze, nego sto me nasikirao večerašnji poraz.
Momcima zelim siguran povratak kuci, pohvale za Lendru,Hajdara i Blaževića. Za ostale se nema sta prigovoriti, dao je svako koliko je znao i mogao. Nema zamjerki ni Amaru ni igračima. Samo mi je žao mnogih navijača koji su bili izmanipulisani prije godinu dvije kada su mislili da cemo mi nekim carobnim footbollom napraviti iskorak i uci u Europu. Nadam se da su se mnogi osvijestili i da ce spustiti stvari za pregovaracki sto, jer to je najbolje po Zelju, ako mu misle dobro.
Okrenuti se prvenstvu, tu bar mozemo ocekivati i nadati se necemu, to je domen realnosti a Europa i ovakve tekme kao veceras su mnogo dalji domet od nas trenutno. Treba nama dobrih 5 godina rada u svakoj sferi kluba da bi napravili iskorak, jer tim i klub trebaju biti jedno tijelo a mi to trenutno nismo.
Volim te Željo!