Ja mislim da cemo ih razbucat iz inata, samo ako nam dozvole igranje.
Ja mislim da cemo ih razbucat iz inata, samo ako nam dozvole igranje.
Sto posto, velika statua za sve sto je uradio indirektno i direktno za nas klub.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 11:59 amStatua Edina treba biti postavljena ispred sjevera.
Imaš pristup internetu, obavijesti sve navedene kao navijač kluba. Ne brani ti niko, potpunu slobodu imaš.IlProfessore je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 3:41 pmZašto sada niko ne iskoristiti ovo? Zašto se ne pišu mailovi uefi? Zašto se ne pišu mailovi evropskim medijima?
Treba zatrpati sve medije ovom pričom.
Je li moguće da će ovakva stvar proći ispod radara zbog naše nesposobnosti???
Ali nemam poznavanje engleskog na C2 nivou.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 3:42 pmImaš pristup internetu, obavijesti sve navedene kao navijač kluba. Ne brani ti niko, potpunu slobodu imaš.IlProfessore je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 3:41 pmZašto sada niko ne iskoristiti ovo? Zašto se ne pišu mailovi uefi? Zašto se ne pišu mailovi evropskim medijima?
Treba zatrpati sve medije ovom pričom.
Je li moguće da će ovakva stvar proći ispod radara zbog naše nesposobnosti???
Ti moraš okarakterisat iznos transfera, jer moraš platiti porez svejedno. Uglavnom ako daješ 3 igrača za jednog,svi oni imaju svoju cijenu, ako me shvataš.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 29, 2020 6:08 pmA kako ide ta naknada ako bude ovo ko sto kazu razmjena igraca za Viscu, bez para, jel dobijamo onda ista?