Dobro je Zakaric odigrao, nema sta. Pogotovo kada predje na svoju stranu. Bitno je da smo uzeli solidne pare za njega, a nama je dao mnogo. Imao je period prilagodbe onih pola godine, jos je bio mimo svoje pozicije gdje je puno bezopasniji.
Sada nemamo tako efikasno krilo, ali nazire se da bi mogli dobiti tim, a ja sam uvijek vise za to nego da dva-tri individualca vuku sve na sebe. To se pokazalo u zadnje tri sezone da i nije bas najbolji recept.
Ja sam prelaznim rokom zadovoljan, poprilicno smo dobro izbalansirani u svim linijama sto je takodjer prethodnih sezona bio problem. Curjuric je vec top pojacanje, Veseli i Jazvic ce izgleda fino pojacati konkurenciju na krilima, Bakrac i Rodin pouzdani, jaki, Pavic puno bolji od bekova koje smo imali, a voli otici naprijed. Za Arezinu cemo jos vidjeti, ali ako zelimo najbolje rezultate, moramo imati dobra rjesenja u svim linijama. Nama je eto Arezina na klupi, a bio bi zacementiran u prvu postavu kod 90% ekipa. Krpic je super, mislili smo svi da je dosao kao rezerva, bio sam i tu malo skeptik, ali je covjek profesionalac, pretrci za vrijeme utakmice dosta, odlican u igri glavom, a dobrih centarsuteva imamo. Nadam se jos jednom napadacu da se pojaca i tu konkurencija.
@bogi je odlicno analizirao sljedeceg protivnika, obavezno procitajte ako niste do sada
viewtopic.php?f=51&t=802