javi se bratu Asharaku dijeli on stream na svom IPTVu besplatnoKogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 1:35 pmhej raja...da li znate kako mozemo gledati tekmu mi koji nemamo Moju TV?
Zar nece prvak kad ispadne iz LP automatski ici u EL2, a ne EL1?
Koliko znam nece, igrat ce prvo EL1.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 1:46 pmZar nece prvak kad ispadne iz LP automatski ici u EL2, a ne EL1?
Meni je u glavi informacija da kad ispadnes iz LP ides u EL2. Na wikipediji za EL2 piše za drugu rundu: 17 teams eliminated from Champions League first qualifying round. U tih 17 timova prema drzavnom koeficijentu bi trebala da spada i naša liga.AsharaK je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 1:47 pmKoliko znam nece, igrat ce prvo EL1.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 1:46 pmZar nece prvak kad ispadne iz LP automatski ici u EL2, a ne EL1?
Slazem se s tim, sigurno da ovo nije vrijeme i mijesto da se to radi. Ali prozivati njega seljaicnom i nekim drugim imenima mi nema smisla, cisti iskompleksirani bosnjo. Dabogda svi bili uspjesni biznismeni kao on.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:56 pmZovnes ekipu citavu na ranc u Gorazdu,povalis 3 janjeta i sjeces im do sabaha ako hoces.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:29 pmMa pusti buraz sta se peglas ovdje svi naftu pisaju...sve gospoda u pm. Da mi je vidjeti kad oni jedu i kako se ponasaju ali eto Sejo ne valja a mi smo gospoda sa forumamamba21 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:14 pm
Sta je tebi u zivotu sejo uradio pa ga nazivas seljacinom koja se oparila? Mislis da se lahko opariti, pokusaj onda i ti pa se kurci s parama i dijeli ih klubu, doniraj itd.
Ni meni se ne svidja ovo, ali ti ocigledno imas kompleks neki, pa ti smetaju ljudi biznismeni, sposobni. Volio bi i bosnjo da se mogu pare okretati, a on u krevetu sjedi i pljuje sve sa strane.
Ps.Brajlović, koji inače živi na Ilidži, donirao je tamošnjem Domu zdravlja 10.000 KM kako bi im pomogao, ali i naručio za još 10.000 KM dezinfikacionih sredstava, maske, rukavice koje će donirati ilidžanskoj policiji.
I ovo je mangupluk u doba korone, kada svi protestuju i daju otkaze, on pomaze drugima i nisam vidio da je otkaze dijelio.
Niko ti a nece reci,a ovo odes sa klubom na utakmicu u izrael i uradis to sto uradis je za svaku osudu,isto kao i sjecenje mesa u sluzbenim prostorijama kluba.