Ako je Esed Radeljaš gospodin i Sejo je!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:49 amSejo je gospodin i veliki zeljovac i tu treba svaka pricam da prestane.
Mi smo tekmu svoju odigrali kad smo saznali da imamo pozitivne u ekipi, sada se samo nadati da ih nema vise.IgrajZheljo je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:03 pmFino nalupaju maccabi sto se nazalost nece desiti pa onda na janje i mahanje nozevima, a ne dvije noci pred mozda najbitniju utakmicu u prethodne 2 godine
Sta je tebi u zivotu sejo uradio pa ga nazivas seljacinom koja se oparila? Mislis da se lahko opariti, pokusaj onda i ti pa se kurci s parama i dijeli ih klubu, doniraj itd.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:58 amAko je Esed Radeljaš gospodin i Sejo je!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:49 amSejo je gospodin i veliki zeljovac i tu treba svaka pricam da prestane.
Ovo je prototip seljačine s dna kave koja se oparila.
Pored svih sranja u klubu i svih problema dopuštati ovom primitivni da pravi šou je dno dna!
E čuj gospodin čovjek koji je sebi spomenik podigao...
Bože sačuvaj nas ove gospode i prijatelja kluba.
Ma pusti buraz sta se peglas ovdje svi naftu pisaju...sve gospoda u pm. Da mi je vidjeti kad oni jedu i kako se ponasaju ali eto Sejo ne valja a mi smo gospoda sa forumamamba21 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:14 pmSta je tebi u zivotu sejo uradio pa ga nazivas seljacinom koja se oparila? Mislis da se lahko opariti, pokusaj onda i ti pa se kurci s parama i dijeli ih klubu, doniraj itd.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:58 amAko je Esed Radeljaš gospodin i Sejo je!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:49 amSejo je gospodin i veliki zeljovac i tu treba svaka pricam da prestane.
Pored svih sranja u klubu i svih problema dopuštati ovom primitivni da pravi šou je dno dna!
Ni meni se ne svidja ovo, ali ti ocigledno imas kompleks neki, pa ti smetaju ljudi biznismeni, sposobni. Volio bi i bosnjo da se mogu pare okretati, a on u krevetu sjedi i pljuje sve sa strane.
Ps.Brajlović, koji inače živi na Ilidži, donirao je tamošnjem Domu zdravlja 10.000 KM kako bi im pomogao, ali i naručio za još 10.000 KM dezinfikacionih sredstava, maske, rukavice koje će donirati ilidžanskoj policiji.
I ovo je mangupluk u doba korone, kada svi protestuju i daju otkaze, on pomaze drugima i nisam vidio da je otkaze dijelio.
Ovo samo dovoljno govori kakav je pristup utakmici, k'o da su krenuli na Bajramski turnir u Dobroševićima.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:05 pmMi smo tekmu svoju odigrali kad smo saznali da imamo pozitivne u ekipi, sada se samo nadati da ih nema vise.IgrajZheljo je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:03 pmFino nalupaju maccabi sto se nazalost nece desiti pa onda na janje i mahanje nozevima, a ne dvije noci pred mozda najbitniju utakmicu u prethodne 2 godine
Svaka čast za donacije.mamba21 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:14 pmSta je tebi u zivotu sejo uradio pa ga nazivas seljacinom koja se oparila? Mislis da se lahko opariti, pokusaj onda i ti pa se kurci s parama i dijeli ih klubu, doniraj itd.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:58 amAko je Esed Radeljaš gospodin i Sejo je!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:49 amSejo je gospodin i veliki zeljovac i tu treba svaka pricam da prestane.
Ni meni se ne svidja ovo, ali ti ocigledno imas kompleks neki, pa ti smetaju ljudi biznismeni, sposobni. Volio bi i bosnjo da se mogu pare okretati, a on u krevetu sjedi i pljuje sve sa strane.
Ps.Brajlović, koji inače živi na Ilidži, donirao je tamošnjem Domu zdravlja 10.000 KM kako bi im pomogao, ali i naručio za još 10.000 KM dezinfikacionih sredstava, maske, rukavice koje će donirati ilidžanskoj policiji.
I ovo je mangupluk u doba korone, kada svi protestuju i daju otkaze, on pomaze drugima i nisam vidio da je otkaze dijelio.
Slažem se. Meni još gore od ovog što ismijavamo Stupčanicu iz Olova i ostala manja mjesta, a ponašamo se kao da smo klub koji je došao na seoski turnir u Stupčanici gdje se održava korida. Eto,majke mi tako ja vidim. Ismijava gdje god stigne,a onda dođe i traži supu dok mu Sejo igračima siječe meso ko neki mesar za štandom u Stupčanici na koridi gdje piše 1kg 25 KM a naveče bude i po 15 KM.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:05 pmMeni još uvijek nije dobro kad se sjetim onog poraza na Grbavici a poslije izlazi video kako Sejo u Vip salonu kasapi meso.
Zovnes ekipu citavu na ranc u Gorazdu,povalis 3 janjeta i sjeces im do sabaha ako hoces.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:29 pmMa pusti buraz sta se peglas ovdje svi naftu pisaju...sve gospoda u pm. Da mi je vidjeti kad oni jedu i kako se ponasaju ali eto Sejo ne valja a mi smo gospoda sa forumamamba21 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 12:14 pmSta je tebi u zivotu sejo uradio pa ga nazivas seljacinom koja se oparila? Mislis da se lahko opariti, pokusaj onda i ti pa se kurci s parama i dijeli ih klubu, doniraj itd.NeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:58 am
Ako je Esed Radeljaš gospodin i Sejo je!