Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 06, 2018 4:03 pm

moj Željo, iz kantona nisi izašo u pet utakmica, a osvojio si 8.bodova.
e pa sad cijelu godinu kidiši da uhvatiš mostarce i kone.
ljudi do poluvremena riješavaju ekipe gdje mi boda jedva uzmemo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:07 pm

Sve sto nas je jebalo danas je jebano :lol:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:08 pm

Sehic strijelac za Gorazde

Dominic
Kontakt:

Rekoh ja ovdje nedavno, ovaj Svinjski ce tesko izgubiti neki bod do kraja, evo i danas bez problema razbijaju u Gabeli kao i kone u Kaknju. Svi ti su samo protiv nas napaljeni pizda li im materina. Ostaje samo direktni dueli gdje nisu bas ubjedljivi s konama i protiv nas. U tom kruznom sistemu gdje i Listica moze upasti ko izadje s najvise pobjeda vjerovatno ce biti sampion.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:11 pm

No comment
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Okolele
Kontakt:

Dominic je napisao/la:
Rekoh ja ovdje nedavno, ovaj Svinjski ce tesko izgubiti neki bod do kraja, evo i danas bez problema razbijaju u Gabeli kao i kone u Kaknju. Svi ti su samo protiv nas napaljeni pizda li im materina. Ostaje samo direktni dueli gdje nisu bas ubjedljivi s konama i protiv nas. U tom kruznom sistemu gdje i Listica moze upasti ko izadje s najvise pobjeda vjerovatno ce biti sampion.
A pritom moraš dobijati ovu sirotinju što mi ne radimo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:12 pm

Morzhy je napisao/la:
sub okt 06, 2018 3:56 pm
Kako ljudi sve to fino odrade...cak više ni neizvjesnosti nema,ono da se glumi teška pobjeda...
Vjerovatno su odradili da mi Slobodi i Gosku na vlastitom terenu ne osutamo u okvir gola kako treba..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:13 pm

Žive ljudi u teoriji zavjere..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:14 pm

Probati drzati neki egal do kraja godine, na zimu se pojacati sa dva-tri pojacanja, ostaviti Osmanovica i Sehica u juniorima i napasti titulu. Jednostavno nista ti drugo ne preostaje. Nece Sarajevo gaziti ovako do proljeca, ali nase je da ne dopustimo njima da se odlijepe na desetak poena. Sve dok je 5-6 poena to je okej. Imali smo super raspored, ko god kaze drugo vara se, i nismo ga iskoristili. Ali sta vise, zamalo i da utakmicu s Celikom izgubimo. Nadati se da ce ekipa doci sebi i da 20og oktobra pokazu sta znaju u Mostaru. Steta sto nema Sinise...

Golman (Kjosevski?)
Stevanovic – Bakrac – Rodin – Pavic
Celava ubleha – Sabanadzovic
Veselinovic – Ramovic – Zec
Krpic

Klupa: Fejzic, Osmankovic, Vranjes, Curjuric, pojacanje krilo, pojacanje lijevi bek
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sub okt 06, 2018 4:17 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:15 pm

pa odrađuje i to neko. koliko god da je ono juče daleko od spektakularnog, da su igrači i onoliko htjeli bar bismo goška dobili.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

Bez patetike i ironije, pitice i Zrinjski prije svega imaju kvalitetniji roster, i to upravo za nekih 20% o kojim smo mi na celu sa predsjednikom pricali pred pocetak sezone.
Druga stvar, na nama je najveci pritisak, napravili smo i glupost sa ispadanjem iz kupa s kojim bar mozemo oprati eventualno novi gubitak titule, na kraju jos treba dodati da ove dvije ekipe pored boljeg kadra imaju i te “prijateljske” veze i kombinacije s drugim ekipama.
Bilo kako bilo mi nismo usli spremni u prvenstvo, gubimo najbolje igrace, mijenjamo trenere, sportskog direktora, razdor u svlacionici, tanak igracki kadar, kad se sve podvuce mi cak odlicno kotiramo bodovno.

Dominic
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:17 pm

Okolele je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
Da. Kontam da cemo se tu malo popraviti i prestati rasipati bodove protiv slabijih mimo velike cetvorke pa da bas ne zaostajemo 7-8 bodova za prvoplasiranim. Ovako do 5 je snosljivo. Racunaj jos tri utakmice s ovim u vrhu, to je devet utakmica do kraja uz Ligu za prvaka i one ce odluciti sigurno sampiona.

vinston.cercil
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:18 pm

cikazubo je napisao/la:
Bez patetike i ironije, pitice i Zrinjski prije svega imaju kvalitetniji roster, i to upravo za nekih 20% o kojim smo mi na celu sa predsjednikom pricali pred pocetak sezone.
Druga stvar, na nama je najveci pritisak, napravili smo i glupost sa ispadanjem iz kupa s kojim bar mozemo oprati eventualno novi gubitak titule, na kraju jos treba dodati da ove dvije ekipe pored boljeg kadra imaju i te “prijateljske” veze i kombinacije s drugim ekipama.
Bilo kako bilo mi nismo usli spremni u prvenstvo, gubimo najbolje igrace, mijenjamo trenere, sportskog direktora, razdor u svlacionici, tanak igracki kadar, kad se sve podvuce mi cak odlicno kotiramo bodovno.
Samo sto sad moras da se vadis u gostima. Cinjenica da je Zeljo nabio kompleks svima i da svi ginu protiv Zelje da bi dokazali da nismo centar svemira. Onda se poneses kao pickica i dobijes po nosu. Sve u svemu, nije 5 bodova bauk. Ali moras dobiti sve ostalo do pauze

Morzhy
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:20 pm

Živite vi u zabludi da su se ovi pretvorili u Real i Barcu. Ova liga je u 5 deka,ko god je spreman da "pogine" na terenu može računati na bod bilo gdje

Okolele
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:21 pm

Dominic je napisao/la:
sub okt 06, 2018 4:17 pm
Okolele je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
Da. Kontam da cemo se tu malo popraviti i prestati rasipati bodove protiv slabijih mimo velike cetvorke pa da bas ne zaostajemo 7-8 bodova za prvoplasiranim. Ovako do 5 je snosljivo. Racunaj jos tri utakmice s ovim u vrhu, to je devet utakmica do kraja uz Ligu za prvaka i one ce odluciti sigurno sampiona.
Ma moramo s obzirom na sve ove turbulencije nastojati samo da održimo trenutni zaostatak uz nadu da će neko kiksati do zimske pauze e poslije probati dovesti kvalitetna pojačanja i nadati se boljem..

barbarez
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:23 pm

***** li im pleme od kojih sy oni debila gubili bodove. Djaba im da su sa 5 igraca manje dobili jucer. Sramota sta ste napravili u 3 kola.
Ne bi me cudilo da dobiju Zrinjskog jer ovo bolesna ekipa. Ja im ne mogu halalit kako su nas srozali u 3 kola. Nikad laksi raspored nisu imali. Fuj

Hadzijalagic
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:23 pm

Krivica je prvenstveno u nama, i za titule u zadnje dvije sezone i za trenutni bodovni zaostatak.. Vec tradicionalno sami sebe odradjujemo.. Sve ostale price su ublehe koje smo do prije par sezona nazivali pitarlukom a zadnjih godina smo poprilicno zatrovani tom nakaradnom filozofijom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Morzhy
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:24 pm

Ko ne vidi ko kad gine,a ko se kad sklanja lagano kod optičara

fcz
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:26 pm

Morzhy je napisao/la:
sub okt 06, 2018 4:24 pm
Ko ne vidi ko kad gine,a ko se kad sklanja lagano kod optičara
Pa i mi smo se sklanjali MDK, Slobodi i Gosku. Prodali im znaci?

Kako se samo Zeko i Hajdar sinoc sklonise u zivom zidu. Da je svinjski dao takav go nekome zemlja bi gorila.
Zadnja izmjena: fcz, dana/u sub okt 06, 2018 4:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Nikolaj
Kontakt:

sub okt 06, 2018 4:26 pm

Katastrofalno smo odigrali ovaj period domaćih utakmica, sa raspalim klubovima kao što su Krupa, Sloboda i GOŠK. U mostaru se nadam pobjedi naravno, pogotovo što se Veselinović vraća, dok su nam dva zadnja vezna Blagojević i Šabanadžović, vjerovatno najslabiji dio ekipe, da nema Krpića i Zeca, mi bi bili 10 na tabeli

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.

Prijava