moj Željo, iz kantona nisi izašo u pet utakmica, a osvojio si 8.bodova.
e pa sad cijelu godinu kidiši da uhvatiš mostarce i kone.
ljudi do poluvremena riješavaju ekipe gdje mi boda jedva uzmemo.
A pritom moraš dobijati ovu sirotinju što mi ne radimo..Dominic je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:08 pmRekoh ja ovdje nedavno, ovaj Svinjski ce tesko izgubiti neki bod do kraja, evo i danas bez problema razbijaju u Gabeli kao i kone u Kaknju. Svi ti su samo protiv nas napaljeni pizda li im materina. Ostaje samo direktni dueli gdje nisu bas ubjedljivi s konama i protiv nas. U tom kruznom sistemu gdje i Listica moze upasti ko izadje s najvise pobjeda vjerovatno ce biti sampion.
Vjerovatno su odradili da mi Slobodi i Gosku na vlastitom terenu ne osutamo u okvir gola kako treba..
Da. Kontam da cemo se tu malo popraviti i prestati rasipati bodove protiv slabijih mimo velike cetvorke pa da bas ne zaostajemo 7-8 bodova za prvoplasiranim. Ovako do 5 je snosljivo. Racunaj jos tri utakmice s ovim u vrhu, to je devet utakmica do kraja uz Ligu za prvaka i one ce odluciti sigurno sampiona.Okolele je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:11 pmA pritom moraš dobijati ovu sirotinju što mi ne radimo..Dominic je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:08 pmRekoh ja ovdje nedavno, ovaj Svinjski ce tesko izgubiti neki bod do kraja, evo i danas bez problema razbijaju u Gabeli kao i kone u Kaknju. Svi ti su samo protiv nas napaljeni pizda li im materina. Ostaje samo direktni dueli gdje nisu bas ubjedljivi s konama i protiv nas. U tom kruznom sistemu gdje i Listica moze upasti ko izadje s najvise pobjeda vjerovatno ce biti sampion.
Samo sto sad moras da se vadis u gostima. Cinjenica da je Zeljo nabio kompleks svima i da svi ginu protiv Zelje da bi dokazali da nismo centar svemira. Onda se poneses kao pickica i dobijes po nosu. Sve u svemu, nije 5 bodova bauk. Ali moras dobiti sve ostalo do pauzecikazubo je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:15 pmBez patetike i ironije, pitice i Zrinjski prije svega imaju kvalitetniji roster, i to upravo za nekih 20% o kojim smo mi na celu sa predsjednikom pricali pred pocetak sezone.
Druga stvar, na nama je najveci pritisak, napravili smo i glupost sa ispadanjem iz kupa s kojim bar mozemo oprati eventualno novi gubitak titule, na kraju jos treba dodati da ove dvije ekipe pored boljeg kadra imaju i te “prijateljske” veze i kombinacije s drugim ekipama.
Bilo kako bilo mi nismo usli spremni u prvenstvo, gubimo najbolje igrace, mijenjamo trenere, sportskog direktora, razdor u svlacionici, tanak igracki kadar, kad se sve podvuce mi cak odlicno kotiramo bodovno.
Ma moramo s obzirom na sve ove turbulencije nastojati samo da održimo trenutni zaostatak uz nadu da će neko kiksati do zimske pauze e poslije probati dovesti kvalitetna pojačanja i nadati se boljem..Dominic je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:17 pmDa. Kontam da cemo se tu malo popraviti i prestati rasipati bodove protiv slabijih mimo velike cetvorke pa da bas ne zaostajemo 7-8 bodova za prvoplasiranim. Ovako do 5 je snosljivo. Racunaj jos tri utakmice s ovim u vrhu, to je devet utakmica do kraja uz Ligu za prvaka i one ce odluciti sigurno sampiona.Okolele je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:11 pmA pritom moraš dobijati ovu sirotinju što mi ne radimo..Dominic je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 4:08 pmRekoh ja ovdje nedavno, ovaj Svinjski ce tesko izgubiti neki bod do kraja, evo i danas bez problema razbijaju u Gabeli kao i kone u Kaknju. Svi ti su samo protiv nas napaljeni pizda li im materina. Ostaje samo direktni dueli gdje nisu bas ubjedljivi s konama i protiv nas. U tom kruznom sistemu gdje i Listica moze upasti ko izadje s najvise pobjeda vjerovatno ce biti sampion.
Pa i mi smo se sklanjali MDK, Slobodi i Gosku. Prodali im znaci?