To možemo saznati nakon konsolidovanog revizorskog izvještaja koji će biti objavljen, tamo negdje u aprilu, maju 2021., a znat ćemo i stanje na prvenstvenoj tabeli, kupu i evropskoj utakmici/ama.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:43 pmPresjeći će i nas ako budemo presjek pravili![]()
Joj kakav si ti lik. Stari mu igrao za FKS, on trenirao u FKS ali je veci zeljovac od Sanela.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 3:14 pmCenga je veci Zeljovac od Sanela Jahica.....to neka bude jasno.
Op nisu samo oni loji se takmice.Ima tu jos disra djece,a steta je kada samo jedno dijete napusti to radi javasluka a kamo li 10+...
Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 4:11 pmSvi idu tamo gdje misle da im je bolje.Navedite mi par njih,što igraca što trenera,da nisu klubu okrenuli ledja zbog vece ponude drugog kluba ili tuzili klub zbog neisplacenih plata.Nikakvu tu ulogu ne igra to manji ili veci Zeljovac.Samo im se trebaju gledati rezultati i prikazano na terenu.
U OP trebaju raditi strucni ljudi, nebitno jesu li Zeljovci u dusi ili bivsi igraci. Samo znanje je bitno, od ljubavi se ne zivi.NAVIJAČ je napisao/la:Naravno da je argument. One gore fejsbuk slike i prica nisu nikakav argument. Da li bi ti postavio za trenera predpionira bivseg igraca Zelje ili neko dijete sto je fudbal polagalo na FASTO-u kao ispit? U omladinskom pogonu trebaju Zeljovci da rade. A Zeljovci su oni sto su otjerani, pa vraceni, a ne Cengic i slicni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:23 pmNije baš neki argument ali OK.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 23, 2020 2:15 pmSanel Jahic je ortodoksna seljacina i krivo mi je sto radi u omladinskom pogonu. Ali izmedju njega, koji nas je dosta puta obradovao i Besica, Cengica i ostalih anonimusa ja biram Sanela Jahica. Nekako mi bolje zvuci da djecu vodi covjek koji je sa Zeljom osvajao trofeje, bio reprezentativac, najbolji strijelac, nego neki likovi sto su fudbal igrali na fizickom.
Možeš li nam reći kakav smo napredak napravili u OP za ovu godinu i po, ili procese koji su pokrenuti da bi se popravio OP. Jer kad su došli, svima su puna usta bila OP ( kao i svakome drugom).
OP je isti poslije rata i sad, stagnira ili nevidljivo napreduje. Svi koji kazu da postoji napredak ili lazu ili obmanjuju ma kako se oni zvali. Za napredak se moze reci samo vezano za infrastrukturu. Postavljanje umjetne trave, reflektora na pomocni i osposobljavanje za utakmice juniora onog pomocnog sa prirodnom travom, e to je jedino neki pomak. Sve ostalo je suplja. Bez kampa nema nikakvog napretka. Imamo srecu sto se zovemo Zeljo i sto smo u centru, pa svi hoce da treniraju u Zelji. Talentovani igraci iz privatnih skola fudbala nam dolaze , a pitari od talova i carsijskog mentaliteta ne mogu da se odmaknu i u tim mladjim kategorijama po rezultatima. Nasi juniori placaju clanarinu i uzmu titulu naspram njihovi akademaca probranih iz svih dijelova Bosne koji imaju stipendije, a neki cak i ozbiljne plate.
Uostalom kako cemo napredovati kad ljudima kasne plate, to je najbolji argument. Valjda se nesto promjeni nabolje.