tm87alem je napisao/la: ↑sub avg 22, 2020 10:19 pm
Koliko crnjaka, radi jednog poraza? Me mogu da vjerujem! Idemo iz krajnosti u krajnost! Evo kojim cudom da prodjemo izraelce, bice opet grupna faza i mi smo vanzemaljci! Sve nam je na ho-ruk i od danas do sutra! Meni nije problem poraz, nego odnos prema svetom dresu! Bez zelje, volje i htijenja, ma fuj! Bolje sto nije bilo publike, j.bali bi zvjezdicama od do! I jos nesto mi imamo dva zlatna decka: prvi i najvaznija poluga u ekipi je Dado, toliko osporavani decko, a on da je bio juce mi bi dobili dva razlike minimum! Drugi je Hajdar - zujalica i veliki radnik, koji je.majstor za prekidanje napada, jedino sto sut nema, a takodje ke osporavan. Da su samo njih dvojica igrali, druga bi prica bila, ali da su babi damu, bila bi dedo! Nadam se da je ovo samo los dan i da cemo se trznuti i da zvjezdice nisu zbog nedostatka plata prohodali ljepoticom! Razocarao.me je kapiten, a i alfa i omega kluba, koji se nije nervirao na klupi, a mi se pojedosmo! I da, zasto je sklonio Gasala? Decko po onoj livadi dosta dobro odiigrao i nestao! Samo Amar zna. E neka ih sad vrati na pobjednicke tracnice, kako zna i umije! Usrase mi se u vikend i u akciju plave brace sirom svijeta! Nemojte braco vise, bolje igraju kad su kokuzi!
Nije crnjak zbog jednog poraza.
2015./2016. Gubimo Evropu ko debili. Frustrirani smo.
2016./2017. Gubimo titulu kao zadnji debili. Frustracija na maksimumu.
2017./2018. Gubimo titulu kao luzeri na kvadrat. Sistimo k'o pretis.
2018./2019. Brrrrr sezona. Minus k'o u Vladivostoku sredinom januara. Pizdimo.
2019./2020. Raspadnuti beskucnici iz Vrapcica i Udruzenje gradjana trece zivotne dobi iz Tuzle nam otkidaju bodove za titulu. Pjena na usta.
2020./2021. Nakon 4 pobjede Mladost iz Doboja kod Kaknja kod Zenice kod Sarajeva nam s koronisanom ekipom zasluzeno odnosi bodove s Grbavice.
Kako ostati normalan, stalozen, hladan, racionalan? KAKOOOO?!?!???
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.