@Durgo koje pauze, prošlo je do sad 15 pauza od kad je došao i ista priča, daj bar ga ne spominjite i ne ložite raju bezveze. Samo isprovocirate tom pričom negativne komentare, bar u mom slučaju.
Nemoj tako, obradovat ce on nas sigurno ti kazem...Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 10:47 pm
Go home, vrijeme davno bilo. Gdje ti je stid i obraz da ovo napišeš, a znamo da čitaš?
jbg, ja se nadam da ce proigrati i obradovati nas jer je lik IGRACINA za nasu ligu...Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 10:49 pm@Durgo koje pauze, prošlo je do sad 15 pauza od kad je došao i ista priča, daj bar ga ne spominjite i ne ložite raju bezveze. Samo isprovocirate tom pričom negativne komentare, bar u mom slučaju.
Ako vec placate, javite se Asharaku. Sve kanale ima, povoljna cijena.neda_TM87 je napisao/la:ako ti ne bude linka, u krajnjem slucaju imas moja web tv napravis djaba profil uplatis 10KM i imas mjesec dana moju web tv koja ima arenu.. ja sam tako morao gledat protiv radnika i borcaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 9:37 pmJe li bilo prošlih kola linkova za prenos, posebno na youtube? Sutra možda ne mognem biti ispred TV, a ne bih volio da malo prije 19h psujem sve po spisku što ne mogu naći prenos![]()
Hvala na reklami brateamar92 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 10:56 pmAko vec placate, javite se Asharaku. Sve kanale ima, povoljna cijena.neda_TM87 je napisao/la:ako ti ne bude linka, u krajnjem slucaju imas moja web tv napravis djaba profil uplatis 10KM i imas mjesec dana moju web tv koja ima arenu.. ja sam tako morao gledat protiv radnika i borcaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 9:37 pmJe li bilo prošlih kola linkova za prenos, posebno na youtube? Sutra možda ne mognem biti ispred TV, a ne bih volio da malo prije 19h psujem sve po spisku što ne mogu naći prenos![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam upratio, forum nekako na periode pratim, ne stalno, tako da nisam znaoamar92 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 10:56 pmAko vec placate, javite se Asharaku. Sve kanale ima, povoljna cijena.neda_TM87 je napisao/la:ako ti ne bude linka, u krajnjem slucaju imas moja web tv napravis djaba profil uplatis 10KM i imas mjesec dana moju web tv koja ima arenu.. ja sam tako morao gledat protiv radnika i borcaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2020 9:37 pmJe li bilo prošlih kola linkova za prenos, posebno na youtube? Sutra možda ne mognem biti ispred TV, a ne bih volio da malo prije 19h psujem sve po spisku što ne mogu naći prenos![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ovo ušlo u onu brojku od jučer?
Trebalo bi da jeste,ali nebitno je to,ono sto je najbitnije je odziv na ovu akciju koji je premasio sva ocekivanja.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 7:33 amJel ovo ušlo u onu brojku od jučer?
Svaka čast svima.