Jesam vala izdivljo na ogradi na sjeveru zadnjih 10 minuta, ko da sam na Ultri u splitu bio
jes vidio modela malera.. Poceo planirati dolazak prije tekme s krupom i sve dok nije dosao i otissao maler je trajao... Sto ne dodje na reprezentaciju jeebem ga jagavran je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 2:23 amEfikasniji jaran mu veca od njegaPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 12:33 amTurkovicu kad budes komentarisao nekoga sjeti se da si dao golova za Zelju koliko i Asmir Begovic za Stouk.
Daleko mu kuca bila.Kud nije azil trazio u Patagoniji pa da ne dolazi nikako.Srecom brzo ce riknut pa ce nestati njegovo prokletstvoMinjore je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 2:29 amjes vidio modela malera.. Poceo planirati dolazak prije tekme s krupom i sve dok nije dosao i otissao maler je trajao... Sto ne dodje na reprezentaciju jeebem ga jagavran je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 2:23 amEfikasniji jaran mu veca od njegaPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 12:33 amTurkovicu kad budes komentarisao nekoga sjeti se da si dao golova za Zelju koliko i Asmir Begovic za Stouk.![]()
![]()
Neko ce kiksati sigurno... samo koOkolele je napisao/la:Veseli je naše najjače krilo..Jedini on se zna sjuriti u sredinu..
I vala red je da sutra kiksa neko..
Primili smo ih 11. Znam da smo zadnja 4 primili iz prekida (Gošk i Čelik). Primili smo 3 gola iz penala (Zvijezda, Gošk i Čelik) Kako smo primili ostalih 6? Hvala!Plava Porodica je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 6:33 am21.gol smo do sada postigli.
Nevjerica je da smo dali 11.golova glavom.
10.golova nogom, od toga 7. iz igre, 2. iz penala i 1. iz slobodnog.
6 iz akcije, 2 iz penala, 1 iz kornera, 1 iz slobodnog udarca i 1 nakon odbranjenog penalaavlami97 je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 10:24 amPrimili smo ih 11. Znam da smo zadnja 4 primili iz prekida (Gošk i Čelik). Primili smo 3 gola iz penala (Zvijezda, Gošk i Čelik) Kako smo primili ostalih 6? Hvala!Plava Porodica je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 6:33 am21.gol smo do sada postigli.
Nevjerica je da smo dali 11.golova glavom.
10.golova nogom, od toga 7. iz igre, 2. iz penala i 1. iz slobodnog.
Ima mali Šehić kalupa za krila i sinoć je unio malo energije ali jbg opet ga peh zadesi..Ne treba ga gurati nazor na beka već forsirati na krilu..cipiripi je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 10:23 amKakva ba nafaka, sinoc prvo polivrijeme sa nase strane veoma dobro. Gol koji smo primili je greska zivog zida koji se je razdvojio.
Mali Seha kada je usao za 5 minuta je vise uradio nego Zaimovic za 60 i ono sto je uradio je cisto refleksno.
Sinoc ke povbebio kolektiv, pobjedili smo mi navijaci bolesnici, koji smo uvijek tu.
Zelji ne trebaju selfi navijaci ono sinoc je bila najvjernija ekipa.
Mi moramo poradito na igri bez lopte, igraci su nam staticni i tu se pravi previliki jaz izmedju linija ekipe