Hvala Faci sto je objasnio, jer smo svi zatreperili od iscekivanja

akcija mashala napreduje odlicno, valjda i ja uplatim sta do kraja sedmice
Trebalo bi da moze, ja sam sa rf mobilnog bankarstva prebacio lovu na račun kluba.
Šukamo se jelde...Kospa je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 3:01 pmAvlami ko francuska sobarica... satro ne zna da je fan shop u pitanju. Eto neko nas preko noci registrovao u d.o.o sto opet dobro zna da je nemoguce.
Hvala Faci sto je objasnio, jer smo svi zatreperili od iscekivanja![]()
akcija mashala napreduje odlicno, valjda i ja uplatim sta do kraja sedmice
Nije se nikad preuzimao koeficijent. Prije je žrijeb bio poslije prve utakmice, tako da se nije znalo ko tačno prolazi, pa se koeficijent nosioca u tom duelu uzimao. Sad nema dvije utakmice nego jedna tako da će se odmah znati pobjednik duela na žrijebu i onda svaka ekipa nosi svoj koeficijent ko i inače.
Odlična ideja. Nadam se da bi i ovo moglo zaživjeti.BHDragons je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 2:28 pmS obzirom da smo opet oko ovoga pokazali da smo jedinstveni i da smo pokazali taj neki inat bilo bi dobro da uprava pokrene istu stvar i za izgradnju južne tribine. Ne sumnjam da bi odziv bio veliki i da bi tako nastavili sa nadogradnjom naše ljepotice. Naravno da bude omogućeno i praćenje koliko je novca skupljenu i uz pomoć vlasti da izgradimo Jug. Mi smo Željini, Željo je naš!
Moze....
Bosanski lonac je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 4:12 pmOdlična ideja. Nadam se da bi i ovo moglo zaživjeti.BHDragons je napisao/la: ↑uto avg 18, 2020 2:28 pmS obzirom da smo opet oko ovoga pokazali da smo jedinstveni i da smo pokazali taj neki inat bilo bi dobro da uprava pokrene istu stvar i za izgradnju južne tribine. Ne sumnjam da bi odziv bio veliki i da bi tako nastavili sa nadogradnjom naše ljepotice. Naravno da bude omogućeno i praćenje koliko je novca skupljenu i uz pomoć vlasti da izgradimo Jug. Mi smo Željini, Željo je naš!
Nije, ovo je bilo pred Slobodu mislim... kada se otvorila tribina ili Evropska tekma nekad takodjer poslije otvaranja tribine...