Jesi bezobrazan.gavran je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 8:39 pmA sa nekima bi se natezao?super1 je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 7:57 pmstorm_raider je napisao/la:
Ziv li si mi? Nadam se da te korona zaobilazi...Živ sam , samo jednostavno nemam vremena da se natežem s pojedinim!storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 7:39 pm
Ziv li si mi? Nadam se da te korona zaobilazi...
Možeš li malo bolje objasniti gubitak titule 1984. jer vidim da si upucen? Hvala unaprijed.avlami97 je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 5:30 pmZna li iko koji igrači su oputovali za Lukavac, odnosno koji igrači će biti na raspolaganju za sutrašnju tekmu sa Slobodom?
@Valter, naravno da je Ivica najbolji trener Želje u historiji, a meni nakon Tomislava Ivića, možda i najbolji u bivšoj Jugi. Kada bih gledao kao totalni duduk, onda bih rekao kakav Ivica, jer je izgubio sve što je mogao izgubiti...izgubio finale Maršala Tita, prosuo titulu 1984., nije uspio sačuvati 2:0 par minuta do kraj polufinala Kupa Uefa... Mnogima su trofeji jedini parametar, pa bi tako mogli reći da su od Ivice bolji i Milan Ribar, Dino Đurbuzović, Enver Hadžiabdić, Admir Adžem, jer su svi osvojili jedan ili više trofeja. Ivica je trenutno jedina Željina živuća legenda.
Amar je neprikosnoveno najbolji trener u bh ligi, od rata na ovamo.
jao kako je lijepo vidjeti supera na forumu kako to budi sjecanja kad otvoris forum rano ujutru a super najavljuje super pojacanje.a sada gavran baca boomove.gavran je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 8:39 pmA sa nekima bi se natezao?super1 je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 7:57 pmstorm_raider je napisao/la:
Ziv li si mi? Nadam se da te korona zaobilazi...Živ sam , samo jednostavno nemam vremena da se natežem s pojedinim!storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 7:39 pm
Ziv li si mi? Nadam se da te korona zaobilazi...
Po sjećanju. Pun stadion, igramo protiv Zvezde na Grbavici. Pobjeda nam daje ogromne šanse za titulu. Gubimo tekmu 1:3. Mislim da nam je Mrkela napravio problem. Na kraju smo završili kao 3., sa 2 boda zaostatka. Mislim da smo te godine imali najbolju ekipu u državi i igrali najbolji fudbal.Mamba1921 je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 8:58 pmMožeš li malo bolje objasniti gubitak titule 1984. jer vidim da si upucen? Hvala unaprijed..avlami97 je napisao/la: ↑pet avg 14, 2020 5:30 pmZna li iko koji igrači su oputovali za Lukavac, odnosno koji igrači će biti na raspolaganju za sutrašnju tekmu sa Slobodom?
@Valter, naravno da je Ivica najbolji trener Želje u historiji, a meni nakon Tomislava Ivića, možda i najbolji u bivšoj Jugi. Kada bih gledao kao totalni duduk, onda bih rekao kakav Ivica, jer je izgubio sve što je mogao izgubiti...izgubio finale Maršala Tita, prosuo titulu 1984., nije uspio sačuvati 2:0 par minuta do kraj polufinala Kupa Uefa... Mnogima su trofeji jedini parametar, pa bi tako mogli reći da su od Ivice bolji i Milan Ribar, Dino Đurbuzović, Enver Hadžiabdić, Admir Adžem, jer su svi osvojili jedan ili više trofeja. Ivica je trenutno jedina Željina živuća legenda.
Amar je neprikosnoveno najbolji trener u bh ligi, od rata na ovamo.
Djelomicna istina, te 1984 aprila na Grbavici nam je ukradena titula. Bili smo u bodovnom egalu s rezimskom mezimicom i 2 od 3 gola su neregularna bila. Ako me sjecanje sluzi(nisam bio ziv, ali mi je otac u vise navrata prepricao) jedan iz ofsajda a drugi nakon nedosudjenog faula za nas iz kontre Zvezda daje gol za 2:1. Upravo zbog omjera nama je i bod isao na ruku.Ujko je napisao/la: ↑sub avg 15, 2020 12:47 amTacno je da smo te 1984. godine imali strasan tim i igrali najljepsi fudbal, ali
ne mislim da smo titulu izgubili porazom od Zvezde na Grbavici. I mi smo njih
na Marakani pobijedili sa 3:1, pa se te dvije utakmice nekako medjusobno po-
tiru...Titulu smo izgubili, bolje receno, nismo je osvojili, upravo kiksevima u onim
tzv. malim utakmicama, prosipanjem bodova za koje smo mislili da su nam vec
unaprijed upisani. Kao domacini smo odigrali sa Olimpijom 1:1, a sa Slobodom
0:0...Okliznuli smo se i u Vinkovcima i to je bilo to....
Zato, sada, pamet u glavu...U svaku utakmicu ulaziti maksimalno koncentrisano,
svaka utakmica je isto vazna, bez obzira na ime i atraktivnost protivnika, svaka
pobjeda donosi isti broj bodova..Strpljivo i polako od jednog kola do drugog.......
Tu verzije price i ja znam. Dalje prica kaze da su neku Colinu pjesmu pustili na stadionu i da se je Elton raspitivao o njemu. Kasnije ga je pozvao da odu u London da mu izmjere glasovne mogucnosti. To je jednom prilikom Cola pricao u jednom drustvu nakon rata na druzenju..Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 15, 2020 2:48 amDjelomicna istina, te 1984 aprila na Grbavici nam je ukradena titula. Bili smo u bodovnom egalu s rezimskom mezimicom i 2 od 3 gola su neregularna bila. Ako me sjecanje sluzi(nisam bio ziv, ali mi je otac u vise navrata prepricao) jedan iz ofsajda a drugi nakon nedosudjenog faula za nas iz kontre Zvezda daje gol za 2:1. Upravo zbog omjera nama je i bod isao na ruku.Ujko je napisao/la: ↑sub avg 15, 2020 12:47 amTacno je da smo te 1984. godine imali strasan tim i igrali najljepsi fudbal, ali
ne mislim da smo titulu izgubili porazom od Zvezde na Grbavici. I mi smo njih
na Marakani pobijedili sa 3:1, pa se te dvije utakmice nekako medjusobno po-
tiru...Titulu smo izgubili, bolje receno, nismo je osvojili, upravo kiksevima u onim
tzv. malim utakmicama, prosipanjem bodova za koje smo mislili da su nam vec
unaprijed upisani. Kao domacini smo odigrali sa Olimpijom 1:1, a sa Slobodom
0:0...Okliznuli smo se i u Vinkovcima i to je bilo to....
Zato, sada, pamet u glavu...U svaku utakmicu ulaziti maksimalno koncentrisano,
svaka utakmica je isto vazna, bez obzira na ime i atraktivnost protivnika, svaka
pobjeda donosi isti broj bodova..Strpljivo i polako od jednog kola do drugog.......
Tako da ta ne pije vode bas.
Zanimljivo je i to da je mec s tribina posmatrao Elton John u drustvu pokojnog Davorina. Drustvo im je pravio i Anto Sucic nekadasnji gradonacelnik Sarajeva i jedan od ljudi koji je Zeljeznicar volio bezuvjetno.
Elton je pet dana kasnije odrzao koncert u Zetri, i zapoceo svoju Evropsku turneju.
Zgodan prije svega,hvala na pitanju
Sti je dedi milo to mu se snilo