hahahahahahaahahahaJaozinho22 je napisao/la:Odgodit će mi se crveni kao i @superova pojačanjaDon Juan je napisao/la:dace ti @Super1 crveniJaozinho22 je napisao/la:![]()
![]()
Rekao je da mu ne otkrivamo izvor

hahahahahahaahahahaJaozinho22 je napisao/la:Odgodit će mi se crveni kao i @superova pojačanjaDon Juan je napisao/la:dace ti @Super1 crveniJaozinho22 je napisao/la:![]()
![]()
Rekao je da mu ne otkrivamo izvor
ama zato imamo chat za zezanje a za onu temu upravu si brate 100% unose nemir sa glupostimashzna je napisao/la:Na ovoj našoj temi vazda neka prepirka. Jest raja nervozna.
Familijo kaakav si mi?Don Juan je napisao/la:ama zato imamo chat za zezanje a za onu temu upravu si brate 100% unose nemir sa glupostimashzna je napisao/la:Na ovoj našoj temi vazda neka prepirka. Jest raja nervozna.
upratio sam te kao čovjeka ko najviše na euru gotivi Irce, jesmol to na istoj stranishzna je napisao/la:Familijo kaakav si mi?Don Juan je napisao/la:ama zato imamo chat za zezanje a za onu temu upravu si brate 100% unose nemir sa glupostimashzna je napisao/la:Na ovoj našoj temi vazda neka prepirka. Jest raja nervozna.
Da hoće više liga.
Dobar brudaaaaashzna je napisao/la:Familijo kaakav si mi?Don Juan je napisao/la:ama zato imamo chat za zezanje a za onu temu upravu si brate 100% unose nemir sa glupostimashzna je napisao/la:Na ovoj našoj temi vazda neka prepirka. Jest raja nervozna.
Da hoće više liga.
Sjeverne.AsharaK je napisao/la: upratio sam te kao čovjeka ko najviše na euru gotivi Irce, jesmol to na istoj strani