Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 02, 2026 9:52 pm

Nastić,Šabić i Abdulahović ne smiju biti u bilo kakvim ozbiljnim kombinacijama ali očito da imaju neku štelu jer i najveći levat vidi da nisu za ozbiljnog fudbala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri sep 02, 2026 9:57 pm

Kaže ispravna odluka sudije nije penal a za to vrijeme ide usporeni snimak gdje se vidi kontakt i da je penal ili bar situacija za VAR-a.
Tarika ili ostaviti u Banjaluci ili mu reći da promijeni profesiju ako želi nazad u Sarajevo, šta reći drugo.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:02 pm

Ja ne vjerujem da je Nastic fudbaler iskreno

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:07 pm

iskreno mislio sam da cemo biti gori...vidi se da zelimo da igramo fudbal i neki obrisi sistema u napadu...u odbrani smo bas tanki, al vjerujem da ce doci na svoje...imam osjecaj da nismo izasli u kombinovanom sastavu, da bismo ih dobro namucili...

PS Dabo izgleda ozbiljan igrac...prethodnu tekmu fino odugrao na beku, sada mozda i najbolji nas igrac u drugom pol

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:14 pm

Mi smo postali ozbiljni kad su svi zaigrali na svojim pozicijama
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:18 pm

ali nam je fizicka sprema katastrofalna, mi od 75 minute ne mozemo da trcimo...Pejic umro samo mu niko nije rekao

Okolele
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:19 pm

Srozali nas na federalni nivo i nas i pitari..Nećemo doći tobe još za deset godina ali bitno je da se koljemo međusobno dok uje i četalji grabe naprijed.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jacksparrow
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:24 pm

Koliko god htio kritikovat nase ne mogu protiv mrtvog borca, jer navlaci im se na sitnim faulovima katastrofa ubise ljudi fudbal...
FCŽ

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:25 pm

mi smo sebe sami srozali glupim odlukama u proslosti i konstantnim mijenjanjem svega u klubu...ovo je samo naplata

Okolele
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:32 pm

KogaBrigaZaNick je napisao/la:
sri sep 02, 2026 10:25 pm
mi smo sebe sami srozali glupim odlukama u proslosti i konstantnim mijenjanjem svega u klubu...ovo je samo naplata
Na nas same sam i mislio prvenstveno i na to još dodaj bagru iz saveza i sudije i dođe ti ko šlag na tortu..

SamoNapad
Kontakt:

sri sep 02, 2026 10:33 pm

Ma mit o ovom Borcu zivi samo zbog situacija koje se desavaju konstantno pa ljudi su Velez pokrali za ofsajd, evo nas za ovaj indirekt i faul. I sad ide prica bolji su jer nisi sudije uspio pobijediti. Ne pobijedi bolji uvijek, ti protiv borca nemas sansu da regularno igras utakmicu. Opet kazem ovaj Zeljo trenutno ima kvalitet da pobijedi par utakmica sa regularnim sudjenjem sto se tice igre . Jedini problem je ove katastrofalne greske svaku utakmicu.

Lumen
Kontakt:

sri sep 02, 2026 11:01 pm

Obavezno zabraniti komentare na fbu

Pogledajte komentare ljudi ispod Muslerine izjave, zatim pogledsjte profile istih.

Meha87
Kontakt:

sri sep 02, 2026 11:15 pm

Imali smo poprilicno dobru ekipu i sezonu sa Coricem i onda krecu nase gluposti. Kazu Dangubic trazi previse ne vrijedi toliko para, ista situacija mislim bila i sa Hirosem, pa onda raja kaze ne valja Galic, ne valja Boljevic, ne valja Cavnic daj bolje a bolji nisu realni pa nam menadjeri uvale strance.

ubaceni element
Kontakt:

sri sep 02, 2026 11:27 pm

Lumen je napisao/la:
sri sep 02, 2026 11:01 pm
Obavezno zabraniti komentare na fbu

Pogledajte komentare ljudi ispod Muslerine izjave, zatim pogledsjte profile istih.
Sramota. Nas najveci poraz je kad vidim kakve lobanje se deklarisu kao navijaci Zelje.

fcz
Kontakt:

čet sep 03, 2026 12:29 am

Okolele je napisao/la:
sri sep 02, 2026 9:52 pm
Nastić,Šabić i Abdulahović ne smiju biti u bilo kakvim ozbiljnim kombinacijama ali očito da imaju neku štelu jer i najveći levat vidi da nisu za ozbiljnog fudbala..
Dodaj tu slobodno i Radovca.

P.S. Ruku na srce - Karamarka svi volimo, nas je, ali u ove dvije utakmice je bio grozan. Nadajmo se da ce uskoro uhvatiti formu jer ne moze Ibrisimovic sve sam.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet sep 03, 2026 12:30 am

Meha87 je napisao/la:
sri sep 02, 2026 11:15 pm
Imali smo poprilicno dobru ekipu i sezonu sa Coricem i onda krecu nase gluposti. Kazu Dangubic trazi previse ne vrijedi toliko para, ista situacija mislim bila i sa Hirosem, pa onda raja kaze ne valja Galic, ne valja Boljevic, ne valja Cavnic daj bolje a bolji nisu realni pa nam menadjeri uvale strance.
Najpoganija sredina za biti fudbaler... Ali to nije nikakvo opravdanje ljudskim deponijama kao što je Hiros pa otici kod dzelata igrati, živjeti gdje ti psuje majku muslimansku na dnevnoj bazi svako živ.

Ali da smo toksična sredina puna isfrustriranih papaka koja nema veze s vezom jesmo. Dzeko da se vrati na prvoj tekmi bi mu ljudi pominjali i zenu i majku i sve redom.

U globalu, toliko smo duboko u jednom kurcu i blatu, sta god da dođe, fudbaler, investitor, ko god da napravi bilo sta pozitivno, mi ćemo uvijek naći taj neki razlog da ga ubijemo u pojam. (Mirvic je karina da ko ne pomisli da idem na tu kartu) U govnima smo preko glave u svakom slučaju.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 225 gostiju.

Prijava