djidomova
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 04, 2026 12:27 pm

AsharaK je napisao/la:
uto avg 04, 2026 12:01 pm
djidomova je napisao/la:
uto avg 04, 2026 10:17 am
AsharaK je napisao/la:
pon avg 03, 2026 9:51 pm

Bravo Kolumbo, jesil to vidio status od Deene? Logicno da nije mogao potpisivati on licno, nego je postavio ljude koji su potpisivali jer su njemu odgovarali. Evo fakat ne znam kako si to skonto. Vama se ocigledno moraju crtati neke stvari.
Evo da se ubacim, jer ovaj samo vrijeđa ljude kad ne zna šta će napisati odnosno čim neko nema mišljenje kao on. 'Amerigo' naš dragi, niko nije mogao potpsiivati ništa, jer niko nije bio upisan u ministarstvo, nijedan UO. Ali apsolutno niko od struktura koje su bile blisku stočaru nije imao priliku da potpiše ništa, osim možda Slate, koji je mogao potpisati određene finansijske akte (uz punomoć Tunovića), tipa da pusti one dvije - tri plate što su bile. Apsolutno se zna se da su Tunović i Amira sve vrijeme bili potpisnici do onog momenta kad se Amira povukla, pa je bio samo Tunović.

Za ovo što si bezobrazan, i što napadaš sve koji napišu nešto, ovo je glupavi forum gdje ima pravo svako napisati svoje mišljenje, koliko se god ponavljalo. Evo, ti si sad napisao nebulozu, pa nikom ništa, neće te niko napasti što ne znaš ili što si maliciozan prema drugim... Katastrofa...
Kao i svaki put kad se mjenja uprava, ili ako direktor nije tu potpisuje se uz punomoc, prestanite biti maliciozni i siriti gluposti po fejsbuku gdje samo jako neupuceni ljudi nasjesti na vase nebuloze. U klubu ne smije nikad biti vakum. Pisete teske nebuloze.
Tačno tako, čime si potvrdio ono što sam ja rekao. Prestani biti tačka na kraju rečenice, kad to nisi. Uživaj i sretno nam u petak.
Željezničar za život cijeli!

dzulijano_pike
Kontakt:

uto avg 04, 2026 12:58 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto avg 04, 2026 10:52 am
Koji igraci ustvari ne zele da igraju i sabotiraju sve ?
To mi je najvise zaparalo oci u onom saopstenju, ako ne zele biti tu nek idu . Ne kontam sta je poenta da budes tamo gdje ne zelis biti.
Oni žele biti ovdje, jer ovo sto im je neko potpisao plate ne bi dobili ni u S. Arabiji. I hoće da im se te plate daju, a ne da kasne, zato prave frku. Nigdje im nije kao ovdje. Poso lagan, s para Lahka
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 04, 2026 1:31 pm

djidomova je napisao/la:
uto avg 04, 2026 12:27 pm
AsharaK je napisao/la:
uto avg 04, 2026 12:01 pm
djidomova je napisao/la:
uto avg 04, 2026 10:17 am

Evo da se ubacim, jer ovaj samo vrijeđa ljude kad ne zna šta će napisati odnosno čim neko nema mišljenje kao on. 'Amerigo' naš dragi, niko nije mogao potpsiivati ništa, jer niko nije bio upisan u ministarstvo, nijedan UO. Ali apsolutno niko od struktura koje su bile blisku stočaru nije imao priliku da potpiše ništa, osim možda Slate, koji je mogao potpisati određene finansijske akte (uz punomoć Tunovića), tipa da pusti one dvije - tri plate što su bile. Apsolutno se zna se da su Tunović i Amira sve vrijeme bili potpisnici do onog momenta kad se Amira povukla, pa je bio samo Tunović.

Za ovo što si bezobrazan, i što napadaš sve koji napišu nešto, ovo je glupavi forum gdje ima pravo svako napisati svoje mišljenje, koliko se god ponavljalo. Evo, ti si sad napisao nebulozu, pa nikom ništa, neće te niko napasti što ne znaš ili što si maliciozan prema drugim... Katastrofa...
Kao i svaki put kad se mjenja uprava, ili ako direktor nije tu potpisuje se uz punomoc, prestanite biti maliciozni i siriti gluposti po fejsbuku gdje samo jako neupuceni ljudi nasjesti na vase nebuloze. U klubu ne smije nikad biti vakum. Pisete teske nebuloze.
Tačno tako, čime si potvrdio ono što sam ja rekao. Prestani biti tačka na kraju rečenice, kad to nisi. Uživaj i sretno nam u petak.
Pa ti nisi nista rekao sto svako ne zna. Svaka nova uprava je u vakumu bar mjesec dana, sta hocete da kazete sa tim? Kao i svaki put kad se mjenjaju strukture, odluke se donose uz punomoc dok sve ne bude gotovo i dok se ne unesu podaci u registar. I sta je sad poenta?
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

uto avg 04, 2026 1:38 pm

A Jel moguće da je vazda da igrači sabotiraju samo kod nas, dok su u drugim sredinama bar 50% bolji.
I vazda igrači...zamjeniš jedne dođu drugi, i opet saboteri...haman dovodimo samo one što vole sabotirati
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kb80
Kontakt:

uto avg 04, 2026 1:42 pm

Poenta je da se MORAMO skupiti više nego ikad !
ALI nikad više ne dozvoliti da nam se dese ovakve stvari !
KAKO to je drugo najveće pitanje, pored prvog, a to je da se koliko toliko ustabilimo...

Ovo nam je najveća lekcija u zadnjih 30-tak godina, po mom skromnom mišljenju. Ne mogu se u potpunosti složiti da su navijači krivi za ovo zbog pritiska koji su pravili, krivi su ljudi koji su vodili procese i koji su nam trebali napraviti osigurače u raznim situacijama, zbog čega sam i sam vjerovao u sve ono. Energiju moramo trošiti u pravom smijeru...

kb80
Kontakt:

uto avg 04, 2026 1:44 pm

salle86 je napisao/la:
uto avg 04, 2026 1:38 pm
A Jel moguće da je vazda da igrači sabotiraju samo kod nas, dok su u drugim sredinama bar 50% bolji.
I vazda igrači...zamjeniš jedne dođu drugi, i opet saboteri...haman dovodimo samo one što vole sabotirati
Zato što ih mi dižemo u nebesa, pa kontaju da mogu. "Naša dijeca", samo njih guraj da se prodaju itd pa se klanovi naprave oko njih...

south side
Kontakt:

uto avg 04, 2026 2:07 pm

Sarajevski advokat: Ko je ovlaštena osoba u FK Željezničar? Već protiv BSK-a klub bi mogao imati veliki problem https://share.google/ze51YWKDjxFcgSZK3
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

salle86
Kontakt:

uto avg 04, 2026 2:13 pm

A u vezi ovih dušebrižnika sa koševa...njima bih posebno da se nayebem mamice, jer već polahko slave ovo što nam se događa.
Naravno manjina...ali glasna manjina
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

milanribar
Kontakt:

uto avg 04, 2026 2:32 pm

south side je napisao/la:
Sarajevski advokat: Ko je ovlaštena osoba u FK Željezničar? Već protiv BSK-a klub bi mogao imati veliki problem https://share.google/ze51YWKDjxFcgSZK3
Kako dobro poznaje situaciju u našem klubu pitarska smradina. Pa mi se njima ovoliko nikad nismo bavili, radi ovih dušmana nikad ne bi od kluba odusto, ne znam ti šta da se desi.
Svaka druga objava mu je o nama, uglednom sarajevskom advokatu...

struja
Kontakt:

uto avg 04, 2026 2:33 pm

south side je napisao/la:
Smrdo zabrinuti.Svi na Grbavicu :baklja:

dzulijano_pike
Kontakt:

uto avg 04, 2026 2:36 pm

Zovnuti onu barabu Dzihanica da bude direktor, on ce sve potpisivati :placeodsmijeha:

dzulijano_pike
Kontakt:

uto avg 04, 2026 2:39 pm

Zbog ovih "zabrinutih" pitara ala ovaj gore ili Dino Selimović pored krova, treba zbiti redove, napuniti Grbavicu.
Klub slabo reklamira utakmicu, gdje je ono Željo te treba, dodji sad ili nikad, svi na Grbavicu, skroz smo zakazali u tom segmentu. Daj brojeve, daj donacije, daj priznanicu, daj plakete zahvale ljudima ko donese lovu...
Doneses 100 KM, klub neka da zahvalnicu

slika

igla
Kontakt:

uto avg 04, 2026 3:08 pm

Manite se Bilija debila i njemu sličnih, ima ih i kod nas.

Mi prvo svoje neprijatelje interne trebamo pobijediti.

GegenPress
Kontakt:

uto avg 04, 2026 4:44 pm

Ode Alić.
1921

exbabilon
Kontakt:

uto avg 04, 2026 5:15 pm

Mucno je ovo sve gledati i cini se da je najlakse dici ruke i odustati. Ali pored ovakvih poluigraca koji su do jucer ljubili grb, a danas ga bacaju pod noge i ovih dusebriznika s kobilje glave koji bi dali sve da nas nema, mi odustati ne smijemo.

Petak, stadion Grbavica, svi.

Mulalic Edis
Kontakt:

uto avg 04, 2026 5:40 pm

Moze li iko od ovih pojacanja igrati lijevog beka? Ako sa Sabicem krenemo lijevo...na hair.
Nadam se da ce ovu godinu Alic presjediti po kaficima i da cemo dobit tuzbu protiv istog.
Grande dioničko društvo 💪

south side
Kontakt:

uto avg 04, 2026 5:42 pm

exbabilon je napisao/la:
uto avg 04, 2026 5:15 pm
Mucno je ovo sve gledati i cini se da je najlakse dici ruke i odustati. Ali pored ovakvih poluigraca koji su do jucer ljubili grb, a danas ga bacaju pod noge i ovih dusebriznika s kobilje glave koji bi dali sve da nas nema, mi odustati ne smijemo.

Petak, stadion Grbavica, svi.
Kakvo odustajanje? Nema predaje i nema povlačenja. Upravo sada, kada se vodi najvažnija bitka za opstanak kluba, svi moramo stati rame uz rame i pokazati da je Željo veći od svake krize, svakog pojedinca i svake uprave. Preživio je rat i razne partije, preživio je teške dane i brojne nepravde, pa će, ako Bog da, preživjeti i ovo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

salle86
Kontakt:

uto avg 04, 2026 6:07 pm

Evo pojavila se i druga strana priče.
Vjerovatno "nije" istina jer se zna da je klub uvijek upravu (tj predstavnici istog).
Ne bi me čudilo ako ostane, što opet sumnjam...da ko krpić i radovac malo budu najgori, pa onda nezamjenjivi u 11...iz keca u dvicu 🤣
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Mulalic Edis
Kontakt:

uto avg 04, 2026 8:18 pm

Alić nema ovjeren raakid, tako da će biti registrovan u Škotskoj znaš kad, NIKAD!
Grande dioničko društvo 💪

Valter
Kontakt:

uto avg 04, 2026 8:21 pm

salle86 je napisao/la:
uto avg 04, 2026 6:07 pm
Evo pojavila se i druga strana priče.
Vjerovatno "nije" istina jer se zna da je klub uvijek upravu (tj predstavnici istog).
Ne bi me čudilo ako ostane, što opet sumnjam...da ko krpić i radovac malo budu najgori, pa onda nezamjenjivi u 11...iz keca u dvicu 🤣
Tvoja ljubav prema Želji je baš "golema"
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 118 gostiju.

Prijava