Ne kontam šta su argumenti, čovjek je očigledno u većem belaju u americi, samo je to trebo na vrijeme reći.
Ispričana priča već, tako da je ovo samo gubljenje vremena i energije...milanribar je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 10:13 amNe kontam šta su argumenti, čovjek je očigledno u većem belaju u americi, samo je to trebo na vrijeme reći.
Naši su samo trebali na vrijeme reagovati jer se sezona približila a mi u dugovima.
Došao zimus na pripreme u Antaliju najnespremnijii.Otišao sa priprema kao najnespremnijiDizelForce je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 9:47 amne znam ko laze ovde, momak je sam izrazio zelju da igra za stupcanicu, te da mu je mrsko se izboriti za mjesto ovde ako vec ima u olovu, klub mu se zahvalio i pustio ga, njemu je mrsko kad mora dolazit na pripreme, ali ide spin kako je trebao ugovor potpisat
Šteta vidi se na treninzima da ima šut ima potez, tehniku samo jako lijen, stoji previše za krilo, čeka...struja je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 11:05 amDošao zimus na pripreme u Antaliju najnespremnijii.Otišao sa priprema kao najnespremnijiDizelForce je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 9:47 amne znam ko laze ovde, momak je sam izrazio zelju da igra za stupcanicu, te da mu je mrsko se izboriti za mjesto ovde ako vec ima u olovu, klub mu se zahvalio i pustio ga, njemu je mrsko kad mora dolazit na pripreme, ali ide spin kako je trebao ugovor potpisat
To se vidjelo čim je prvi put bio sa prvim timom ali avaj.....milanribar je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 11:07 amŠteta vidi se na treninzima da ima šut ima potez, tehniku samo jako lijen, stoji previše za krilo, čeka...struja je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 11:05 amDošao zimus na pripreme u Antaliju najnespremnijii.Otišao sa priprema kao najnespremnijiDizelForce je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 9:47 am
ne znam ko laze ovde, momak je sam izrazio zelju da igra za stupcanicu, te da mu je mrsko se izboriti za mjesto ovde ako vec ima u olovu, klub mu se zahvalio i pustio ga, njemu je mrsko kad mora dolazit na pripreme, ali ide spin kako je trebao ugovor potpisat
Ma normalno, nije izaso nijednom pred bilo koga odgovorio na pitanja il odrzo neki govori kao dobronamjeran investitor il sta vec, da kaze da ima plan ali evo to i to me koči ili te i te osobe mi smetaju pa da vidimo...Jacksparrow je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 3:17 pmNe kazem da su ovi dobri i da rade sve kako treba ali Mirvic ni pod koju cijenu se ne smije branit jer je pussy dao je bio cistog obraza rekao gdje su problemi sta ga koci i da je htio svoj novac uloziti a ne zaduzivati klub mogao se obratiti navijacima i vjerujem da bi mu svi normalni pruzili podrsku. Ovako ne znam koja je poenta braniti tog lika vise nek se nosi
🤍
🤍
🤍