🤍
🤍
🤍
Kakva muda mrtvi kokuzi i mi kao treba da nekog napadamo i tjeramo inat.salle86 je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 2:18 pmMuda i Željo u istoj rečenici ....ne ide to drug moj
Ni savez, ni kanton, opštinu, entitet, državu...mi kao klub nemamo muda da 10m ispred stadiona očistimo ove koji prodaju dresove i opremu sa logom kluba.
Ali šuti, prave nam džaba tribinu...biće nekad

Ne kasne, koliko sam čuo izvođač tražio dodatno para da se uplati u odnosu na prvobitno, iako im je uplaćen dodatni milion...kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 7:58 amRazumijem da se ta zdenka dugo radila, kompleksno je to uraditi, ali ovo iza gola je sve ravno, pa u čemu je problem? Ili kanalizaciju nisu još riješili? Ili kasne uplate od ONS ka izvođaču? Strpljiv sam, svjestan da će kad-tad jug biti izgrađen, ali jbg kao da prave čitav novi stadion…
Ma most je gotov, a mi nismo nidokle. Iskreno bio sam optimistican da će bit sve do zimske pauze gotovo, sad nešto ne vjerujem ... Ova firma mi je sumnjiva skroz i mislim da su dobili tender jer su nerealno nisku cijenu ponudili u startu a sad se vade i traže dodatne pare.cipiripi je napisao/la: ↑uto jul 21, 2026 8:58 amOvo je nevjerovatno sta se radi.
Ako si se javio na tender i dobio posao, u Ugovoru valjda stoji stavka da se mogu traziti ODREDJENA sredstva zbog inflacije, ali ovako da muzu kanton to je bas nevjerovatno.
Ovo sve baca na sumnju da i ovi sto daju pare namjerno ovo razvlace kako bi sto vise "izvukli" para iz budzeta pa se onda mozda rastalili, jer uraditi sipove, poravnati donji dio tribine, i izliti zdenku da kosta 5 MILIONA je zaista nevjerovatno.
Da li ima neko od novinara da malo zakotrlja ovu pricu, vidjeli smo kako onaj Ducic proziva Benjaminu za most pa se evo most privodi kraju, nadam se da ce neko prozvati i nadlezne iz Kantona pa da vidimo gdje zapelo, proci ce gradjevinska sezona mi necemo dalje od zdenke odmac.
🤍
🤍
🤍