Uzmi tableticu koju, fuj.
Zabranio bih komentare do daljnjeg.
Zaganjati ga definitivno...cikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 17, 2026 1:41 pmVidić slobodan igrač. Boljeg špica za manje para nećemo naći.
Dosao bi trcecicikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 17, 2026 1:41 pmVidić slobodan igrač. Boljeg špica za manje para nećemo naći.
Ide grozno - ispravljaju nepravilnosti - uštediće 12.000KM (možda i manje), taman da daju pola plate jednom holanđaninusvraka je napisao/la: ↑pet jul 17, 2026 12:32 pmKako ide prodaja godisnjih?
Treba ovdje 5+ igraca s kvalitetom.
Raja ismijava i pise po komentarima, imam osjecaj samo da bi skupili koji lajk. Neki se prave pametni pa statuse pisu i brane mirvica. Mislim da ti ljudi pored sto nemaju mozak, ne dolaze ni na utakmice. Mozda im fali konverzacija s Mirvicem i (lazne) infoZabranio bih komentare do daljnjeg.
A prvo kolo ocekujem 8-9 hiljada na Grbavici. Pozeljeli smo je vec.
Hajmo uzeti godisnje, pa cemo lagano gurati kao i do sada. Nije ovo nista strano za nas. “Ja sam kao svi mazohista”.
Ne kontam sto ti smeta ispravljanje nepravilnosti? Hajmo dzaba sve pustiti.SanMan je napisao/la: ↑pet jul 17, 2026 4:17 pmIde grozno - ispravljaju nepravilnosti - uštediće 12.000KM (možda i manje), taman da daju pola plate jednom holanđaninusvraka je napisao/la: ↑pet jul 17, 2026 12:32 pmKako ide prodaja godisnjih?
Treba ovdje 5+ igraca s kvalitetom.
Raja ismijava i pise po komentarima, imam osjecaj samo da bi skupili koji lajk. Neki se prave pametni pa statuse pisu i brane mirvica. Mislim da ti ljudi pored sto nemaju mozak, ne dolaze ni na utakmice. Mozda im fali konverzacija s Mirvicem i (lazne) infoZabranio bih komentare do daljnjeg.
A prvo kolo ocekujem 8-9 hiljada na Grbavici. Pozeljeli smo je vec.
Hajmo uzeti godisnje, pa cemo lagano gurati kao i do sada. Nije ovo nista strano za nas. “Ja sam kao svi mazohista”.
"Sezonske ulaznice za Sjever (penzioneri i djeca), kao i za Istok (djeca), dostupne su u ograničenom broju. Zbog uočenih nepravilnosti i zloupotreba kod korištenja ovih ulaznica, kontrola na ulazima, kao i sam proces prodaje, bit će pojačani i strožiji."
Uvjek nam prepun stadion pa ovi penzioneri i djeca sa godišnjim odraše klub - inaće bi bili šampioni i igrali LŠ
sljedeca tri dana su kljucna...