Nije valjda tako loše stanje,jbt pa gora je situacija nego kad nas je Tomo preuzeo ako je tako.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 5:47 pmPolahko ne zurimo nidje brate mi ako docekamo tu sezonu bice elham
Imaš provjerene info brate je li?Nadat se da će mo sve stići na vrijeme.pestabudimpesta je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 6:01 pmBit će sve dobro ako Bog da, 2 sedmice cemo kasniti, ali 90+ uz ekipu prva dva kola i namirit cemo.
Ma kod nas nije provjereno da cemo sutra postojati..samo optimizam i nadati se najboljemGagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 7:02 pmImaš provjerene info brate je li?Nadat se da će mo sve stići na vrijeme.pestabudimpesta je napisao/la: ↑sri jul 08, 2026 6:01 pmBit će sve dobro ako Bog da, 2 sedmice cemo kasniti, ali 90+ uz ekipu prva dva kola i namirit cemo.
Citajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.
Pa brate mili prijavi se, jel shvatate da apsolutno niko vise ne zeli biti clan skupstine i UO jer smo sve otjerali, i sto je trebalo i sto nije? Uhvati se posla i idi pomozi nam.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:34 amCitajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.
E jazuk veliki vala što nepismeni stručnjaci sa FB komentara neće dolazit.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:34 amCitajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.

Da mogu pomoći prijavio bi se, pošto ne mogu pomoći isto kao njih 90 % koji ordiniraju u klubu ima 10 godina,neću se ni prijaviti.Neka nam je bog na pomoći.AsharaK je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:46 amPa brate mili prijavi se, jel shvatate da apsolutno niko vise ne zeli biti clan skupstine i UO jer smo sve otjerali, i sto je trebalo i sto nije? Uhvati se posla i idi pomozi nam.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:34 amCitajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.
Onda je najpostenije pustiti ljude da rade u miru i da se bore s cim sve vec moraju.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:59 amDa mogu pomoći prijavio bi se, pošto ne mogu pomoći isto kao njih 90 % koji ordiniraju u klubu ima 10 godina,neću se ni prijaviti.Neka nam je bog na pomoći.AsharaK je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:46 amPa brate mili prijavi se, jel shvatate da apsolutno niko vise ne zeli biti clan skupstine i UO jer smo sve otjerali, i sto je trebalo i sto nije? Uhvati se posla i idi pomozi nam.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:34 am
Citajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.
Pušteni su niko njima ne smeta,samo nek rade pošteno i u interesu kluba .pestabudimpesta je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 11:11 amOnda je najpostenije pustiti ljude da rade u miru i da se bore s cim sve vec moraju.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:59 amDa mogu pomoći prijavio bi se, pošto ne mogu pomoći isto kao njih 90 % koji ordiniraju u klubu ima 10 godina,neću se ni prijaviti.Neka nam je bog na pomoći.
Jedino ispravno razmisljanje.cipiripi je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 12:25 pmGodisnje kupujemo mi koji smo naucili, evo prije pola sata sam otisao i kupio novu godisnju za sjever.
Od 1998 godine i prvih godisnjih za sjever kupujem i kupovat cu dok sam ziv, jer ja nisam navijac uprava niti persona, mene ne zanima jesu li tu Brkovic, Mirvic, Misimovic , Osim, Kozaric, Tunovic i mnogi drugi koji su prosli kroz klub, mene samo zanima Fudbalski klub Zeljeznicar.
Ja kao pojedinac ucinim sto mogu uclanim se, kupim godisnju i kupim nesto iz šopa, ja dolazim radi kluba a ne radi ljudi koji sjede u klubu.
Pravi navijaci navijaju za klub i uz njega su i kada tugujemo i kada se radujemo, prosli smo mnogo toga lijepog ali i tuznog, ali uvijek trebamo biti uz nas klub jer mi smo navijaci kluba a ne individualaca koji ga vode.
Da li ce na tribinama u narednoj sezoni biti 1000 ili 5000 navijaca ili ce nas biti 100, ja znam da cu biti jedan od njih jer to je moj klub sa kojim se identifikujem i ponosim.
cipiripi je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 12:25 pmGodisnje kupujemo mi koji smo naucili, evo prije pola sata sam otisao i kupio novu godisnju za sjever.
Od 1998 godine i prvih godisnjih za sjever kupujem i kupovat cu dok sam ziv, jer ja nisam navijac uprava niti persona, mene ne zanima jesu li tu Brkovic, Mirvic, Misimovic , Osim, Kozaric, Tunovic i mnogi drugi koji su prosli kroz klub, mene samo zanima Fudbalski klub Zeljeznicar.
Ja kao pojedinac ucinim sto mogu uclanim se, kupim godisnju i kupim nesto iz šopa, ja dolazim radi kluba a ne radi ljudi koji sjede u klubu.
Pravi navijaci navijaju za klub i uz njega su i kada tugujemo i kada se radujemo, prosli smo mnogo toga lijepog ali i tuznog, ali uvijek trebamo biti uz nas klub jer mi smo navijaci kluba a ne individualaca koji ga vode.
Da li ce na tribinama u narednoj sezoni biti 1000 ili 5000 navijaca ili ce nas biti 100, ja znam da cu biti jedan od njih jer to je moj klub sa kojim se identifikujem i ponosim.
cipiripi je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 12:25 pmGodisnje kupujemo mi koji smo naucili, evo prije pola sata sam otisao i kupio novu godisnju za sjever.

Interesantno je citati i analizirati ove tvoje "pozitivne" postove.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 09, 2026 10:34 amCitajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.