Pa za uspješno poslovanje fudbal. kluba su potrebni
Treneri i sport direktor a onda gore navedeno
Ne govorim o pozajmnici nego o njegovom navodnom investiranju koje je izglasano. A potpunu kontrolu je vec imao bez da je ulozio marku jednu, samo sto je nesposobni ublehas i iz te kontrole nas je samo uspio dovuci do dna u rekordnom roku.cala je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 10:49 pmU taj ugovor necu ulaziti jer ne znam nista i ne mogu se pravit pametan. Ko je aminovao takvu pozajmicu ako on nije imao potpunu kontrolu nad klubom buduci da statut nije izmijenjen? Ne moze valjda jedan covjek potpisati u ime kluba takav ugovor.ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 9:20 pmSamo sto on nikad nije ni imao namjeru investirati, nego se osigurao kamatama i u onome sto se izglasalo na famoznoj skupstini. To nije investicija nego kredit, ili bolje reci lihvarstvo obzirom na visinu kamate u tom ugovoru.cala je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 9:14 pm
Pa to upravo i jeste poenta. Zeljo je investicija visokog rizika, htjeli vi to priznati ili ne stvarno nije bitno. Ima puno boljih opcija za ulozit 5-10 miliona, pogotovo u Americi gdje te pare mozes rasporedit u 3,4 biznisa gdje ti se investicija vraca x5 barem ako jedan uspije.
Tebe kada neko treba ocajnicki, imas apsolutno pravo doci uzivo na sastanak u boksericama i potkosulji. Ti si taj koji drzi polugu.
Moja poenta ostaje ista a to je da niko pri zdravoj pameti nece uci u klub i upumpati neke pare bez da nema 100% kontrolu nad klubom a to se opet nikad nece desiti jer izgleda da se takav statut ne moze nikad usvojiti jer jednostavno nije po zakonu.
🤍
🤍
🤍
On se javio jednom pa je odbijen. Nakon što je propala opcija sa Diglisićem opet se javio sa nešto konkrentijom pričom i na kraju bio jedina opcija.
A ko je ovaj Zukić?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 10:41 pmMa vi se Mire uhvatili, a Zukica u klub pustiseLudvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 10:36 pmE čuj Miroslav Kružik hhahahahhahahahaha.
Pa šta taj lik može uraditi da nam bude bolje, ali može neko ko je iza njegovih leđa, čuj mene budale.ma dajte ljudi, bolje da od nule krenemo, placat ce se nekako dugovi, naci ce se par normalnih a ne ovo.
Onaj sto je srao i lagao mjesecima a u skupstini sjedi.santakuruz je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 8:46 amA ko je ovaj Zukić?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 10:41 pmMa vi se Mire uhvatili, a Zukica u klub pustiseLudvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 10:36 pmE čuj Miroslav Kružik hhahahahhahahahaha.
Pa šta taj lik može uraditi da nam bude bolje, ali može neko ko je iza njegovih leđa, čuj mene budale.ma dajte ljudi, bolje da od nule krenemo, placat ce se nekako dugovi, naci ce se par normalnih a ne ovo.
Gdje, šta? Meni je promako lik skroz od silnih likova koji su paradirali kroz klub...rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 8:54 amOnaj sto je srao i lagao mjesecima a u skupstini sjedi.santakuruz je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 8:46 amA ko je ovaj Zukić?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jul 06, 2026 10:41 pm
Ma vi se Mire uhvatili, a Zukica u klub pustisema dajte ljudi, bolje da od nule krenemo, placat ce se nekako dugovi, naci ce se par normalnih a ne ovo.
Jake juniore imamo inace pa cemo zaliti za njima.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 11:33 amJe li istina da je tako loša situacija,da i pojedini juniori traže papire da idu?
Ko god se imalo razumije u fudbal vidi da Raščić,Gojak i Dragović nisu ni malo loši igrači i da bi od njih moglo biti nešto,takođe ono malo što su igrali puno više su pružili od preplaćenih tik tokerovih holanđana i Miloševića, koji imaju plate 17,20,23 hiljade km.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 12:25 pmJake juniore imamo inace pa cemo zaliti za njima.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 11:33 amJe li istina da je tako loša situacija,da i pojedini juniori traže papire da idu?
Ali ne treba brinuti ide sada sve odlicno sve pet.
🤍
🤍
🤍
Amidzic Amira Zukicamilanribar je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 8:59 amGdje, šta? Meni je promako lik skroz od silnih likova koji su paradirali kroz klub...
Jbo njih sve, da je samo prodati pomoćni teren i da se više završi ova agonija. Neka se rastale kako i planiraju i lagani restart.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 12:55 pmAmidzic Amira Zukicamilanribar je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 8:59 amGdje, šta? Meni je promako lik skroz od silnih likova koji su paradirali kroz klub...![]()
A u skusptini nam sjede takve glave da je ovo cak i ekstra.
Napuštali su nas i ranije juniori i išli kod njih masovno. Od kad imaju akademiju to je redovna stvar.sisma.smas je napisao/la: ↑uto jul 07, 2026 2:16 pmDa li je istina da neki juniori napuštaju omladinski pogon, da idu kod pogani neki zbog situacije.
ako je tako, situacija je puno gora nego mi mislimo.
kod nas se vraćaju ljudi da gase koji su učestvovali u paljenju. ovo je da poludiš.