prva i osovna stvar, ti nemaš očito pojma šta je franšiza i franšizni ugovor.
moj klub prodaje providne majice pod imenom Symbol u centru grada iz kojeg je. 300 metara ispod je ono kako treba da izgleda, nažalost.
Mozda mogucesisma.smas je napisao/la: ↑pet apr 24, 2026 11:43 pmprva i osovna stvar, ti nemaš očito pojma šta je franšiza i franšizni ugovor.
moj klub prodaje providne majice pod imenom Symbol u centru grada iz kojeg je. 300 metara ispod je ono kako treba da izgleda, nažalost.
Potpissantakuruz je napisao/la: ↑sub apr 25, 2026 1:10 pmAko je istina da je Minet Music uopste u bilo kakvim kombinacijama za neku poziciju u klubu, odmah treba ugasiti sve da ne gubimo vise ni vrijeme ni energiju. Al najozbiljnije to mislim.
Ajla Alimanovic je licno Steve Jobs za ovog lika.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Tako nekako mu i dodje! Savo skontao da mu je roster za goli q., pa igra jedino sto moze. Defanzivno, pa sta Bog dadne, citaj luda sreca da neka slucajno udje. Nadam se bar malo boljem drugom. Idemo, dajte 120 posto od sebe!
Savo vizionar vidi sta ima pa igra sta moze, ne moze bolje od ovoga.. isto ko sto je i prethodnik mu bio... **** majku ubleha bože.