exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 04, 2026 11:17 pm

U derbiju, na nasem stadionu, pred punom Grbavicom, ponistiti ovaj go.. mi smo najmanje uticajan klub u ovoj ligi sa najgorim sudjenjem u kontinuitetu.

Niko nece odgovarati, Sabrija ce nastaviti po svom, a mi cemo pjevati pjesmice..

plavi kanarinac
Kontakt:

sub apr 04, 2026 11:23 pm

"daj freemana ima debele noge" ... **** majku kakva smo mi banda seljačka neotesana...

Lik nije fudbaler uopšte, ne do Bog da je još tri puta loptu dotakao ...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 04, 2026 11:29 pm

I Gojak van ekipe, na duzi period...A nije ni poceo igrati.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Okolele
Kontakt:

sub apr 04, 2026 11:43 pm

Odavno očajniji derbi nije bio..Mi očajni oni još gori..Sudija također katastrofa..Milion faulova nam nije svirao i još sumnjivo poništen gol..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Valter
Kontakt:

sub apr 04, 2026 11:45 pm

Majkel je napisao/la:
sub apr 04, 2026 9:46 pm
Daj Freemana da vidimo od čega je
Ni od čega. Mislim da imamo najgori skauting od formiranja BH lige.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub apr 04, 2026 11:54 pm

Valter je napisao/la:
sub apr 04, 2026 11:45 pm
Majkel je napisao/la:
sub apr 04, 2026 9:46 pm
Daj Freemana da vidimo od čega je
Ni od čega. Mislim da imamo najgori skauting od formiranja BH lige.
NEMOJ TAKO DEBELE MU NOGE SIGURNO JE DOBAR.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

cala
Kontakt:

ned apr 05, 2026 12:04 am

Ovo ne da je minimalan kontakt vec mislim da ga nije ni bilo. Kako je Odinaka zamahnuo, da ga je i zakacio nogu bi mu slomio. Poginule Musicu...

ZeljinManijak
Kontakt:

ned apr 05, 2026 12:33 am

Prvi utisci: Bila mi je čast među manijacima biti večeras. Nisam bio među manijacima od kada su bili glavni Enis i Tica jer sam se prebacio na sjever. I večeras odem i starog povedem a on voli na miru gledati tekmu još i on zadnji put bio na jugu negdje 2004, večeras smo skakutali čitavo vrijeme, upalu mišića dobili hahah

Što se tiče igre mi standardno ali Sarajevo ništa specijalno, mogli smo ih mlatnuti večeras ali jbg

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

ned apr 05, 2026 12:40 am

Taktika brani se prvo poluvrijeme a onda u drugo uz pomoć sjevera napadni i pokušaj...zamalo da uspije.
Gol fakat upitan, dojam da je kriterij bio neujednačen tokom cijelog meča.
Jesu jači pojedinačno ali kao tim smo opet pokazali da se može, nazad čvrsto a imalo se i naprijed pa usudio bih se reći i ozbiljnije napade (i prilike).
Za sad, uzimajući u obzir cjelokupnu sliku oko kluba, dosta bod.
Savo 👍
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ubaceni element
Kontakt:

ned apr 05, 2026 4:27 am

Freeman se prepao, pa u zivotu nije na glavni stadion nigdje istrcao. Ovo ostalo ne treba ni komentarisati, pljacka mislim da nema veze s kitarima koliko sa cinjenicom da se Velez gura u Evropu, a Kaplanu se sudije ne vole zamjerati.

ublehas
Kontakt:

ned apr 05, 2026 8:00 am

ubaceni element je napisao/la:
Freeman se prepao, pa u zivotu nije na glavni stadion nigdje istrcao. Ovo ostalo ne treba ni komentarisati, pljacka mislim da nema veze s kitarima koliko sa cinjenicom da se Velez gura u Evropu, a Kaplanu se sudije ne vole zamjerati.
Da je tako, priznao bi go. Velezu odgovara da Sarajevo gubi.
Znaci gurbeti opet, po ko zna koji put zavrsili sudiju. I ne ne govorim to samo zbog cisto ponistenog gola, nego i zbog neujednacenih kriterija koji su po pravilu isli u korist komsinicama.

SamoNapad
Kontakt:

ned apr 05, 2026 8:19 am

Jos cekamo slučajnu grešku kontra naših protivnika posto su sve slučajne uvijek protiv nas . Napraviti kompilaciju na kraja sezone ili odmah sedmicu za sedmicom i objavljivati . Uzeli su nam toliko bodova da bi sad bili u borbi za 3 mjesto u bod, umjesto toga bliži smo borbi za opstanak .

ISB87
Kontakt:

ned apr 05, 2026 8:33 am

I opet antifudbal. Katastrofa, Mufta opet leti po cevape, ja ne znam ko njega drzi na golu idalje...

Raduje jedino, mozda silom prilika, sto Savo ubaci ove mladje. To mi se svidja i nadam se da ce biti praksa i ubuduce.
MIRZA RASCIC

Mulalic Edis
Kontakt:

ned apr 05, 2026 10:09 am

Gledaj forumskih skauta i šefova stručnih štabova, hahahahahaha.
Grande dioničko društvo 💪

exbabilon
Kontakt:

ned apr 05, 2026 10:15 am

ublehas je napisao/la:
Znaci gurbeti opet, po ko zna koji put zavrsili sudiju. I ne ne govorim to samo zbog cisto ponistenog gola, nego i zbog neujednacenih kriterija koji su po pravilu isli u korist komsinicama.
Itekako ovdje ima i Veleza. I treci i cetvrti idu u Evropu, to je na 99%. Svaka nasa pobjeda u kolu u kojem Velez izgubi, nas primice u neku zonu gdje bi se moglo i zakuhat za to 4.mjesto. Da se to ne desi, VAR odradi svoje.

Pa dokle je doslo da se i Zrinjski zali Ceferinu zbog sudjenja protiv Veleza...

Kako god, ovo sta se nama radi ove sezone je pljacka. Od onih golova u Sirokom, penala u Posusju u nadoknadi, Kup protiv Sloge, ovaj ponisten go.. i stosta cega se sad ne mogu sjetiti. Hladno smo mogli biti treci i u polufinalu Kupa.

south side
Kontakt:

ned apr 05, 2026 10:29 am

Znači, Velež se gura u Europu, a znamo i zašto. Jedino mi nemamo nikakav utjecaj u savezu i zato nas kara.u godinama i kar.t će, jer niko ništa ne poduzima. Sanin mora nešto poduzeti po pitanju ovoga, inače će nas za koju sezonu izbaciti iz lige ovakvim sudijskim lakrdijama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

ISB87
Kontakt:

ned apr 05, 2026 10:34 am

Znaci ko god je ispred nas gura se u evropu, a mi zasluzili al eto ne daju nam.

Kad shvatite da moramo pocistiti u svojoj avliji bit ce vam lakse.
MIRZA RASCIC

ublehas
Kontakt:

ned apr 05, 2026 10:46 am

exbabilon je napisao/la:
ned apr 05, 2026 10:15 am
ublehas je napisao/la:
Itekako ovdje ima i Veleza. I treci i cetvrti idu u Evropu, to je na 99%. Svaka nasa pobjeda u kolu u kojem Velez izgubi, nas primice u neku zonu gdje bi se moglo i zakuhat za to 4.mjesto. Da se to ne desi, VAR odradi svoje.

Pa dokle je doslo da se i Zrinjski zali Ceferinu zbog sudjenja protiv Veleza...

Kako god, ovo sta se nama radi ove sezone je pljacka. Od onih golova u Sirokom, penala u Posusju u nadoknadi, Kup protiv Sloge, ovaj ponisten go.. i stosta cega se sad ne mogu sjetiti. Hladno smo mogli biti treci i u polufinalu Kupa.
Pa puno su blize pitarima, nego mi njima. Znaci njima je puno bitnije stici pitare nego brinuti za nas.
Fakat ne kontam sto toliko branite pitare i furate pricu da njih kao nesto posebno kradu, a govna odmah iza vicinih i beusovih po studijskim lakrdijama.
Pokloni im se titula, dva puta. Namjesti kup, ko zna koliko puta. To i njihovi navijaci priznaju, samo se ovdje prica prica kako su oni jadni negdje osteceni i da su sve "freske" u njihovu korist ili slucajne ili zbog nekog drugog.
Samo jos cekam da neko napise da je ovaj ponisten go jer je nas pripazio sudija.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned apr 05, 2026 11:28 am

Hajmo Bosno Bosno, hajmo Hercegovino da vas cujem, Vico legendo

exbabilon
Kontakt:

ned apr 05, 2026 11:58 am

Ja vam samo govorim da ce na kraju sezone biti nevazno ko je treci, ko cetvrti, oba ce u Evropu. Bitnije je ne poremetit da i Velez i Sarajevo budu na ta dva mjesta.

Nisu pitari cisti, daleko od toga.

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Google [Bot] i 55 gostiju.

Prijava  •  Registracija