SamoIstina
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

pon mar 16, 2026 4:43 pm

13. februara je klub objavio ovo:
Fudbalski klub Željezničar obavještava navijače i javnost da je Klub u potpunosti ispunio sve finansijske obaveze neophodne u procesu dobijanja licence za nastup u UEFA i bosanskohercegovačkim takmičenjima u narednoj sezoni.

Pored toga, u potpunosti su izmirena sva plaćanja po osnovu potpisanih reprograma dugovanja prema bivšim i sadašnjim uposlenicima Kluba, bez novih reprograma.
U dokumentu koji je N1 objavio stoji da neke obaveze nisu izmirene tj. da moraju biti izmirene do 31. marta da bi dobili licence.

Zanimljivo je sto je, prema dokumentu, obaveza prema Posusju u iznosu od 20k otkrivena "prilikom gostovanja" na utakmici dole. Ta utakmica je odigrana 8. februara.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

Mirek11
Kontakt:

pon mar 16, 2026 4:46 pm

exbabilon je napisao/la:
pon mar 16, 2026 4:35 pm
Sve bivse igrace, trenere, uprave drzati daleko od Grbavice. U Palmi ja njima ne bih dao da sjede. Fuj.

Samo smo mi navijaci koji placamo karte u fazonu "Za Zelju sve, od Zelje nista", a oni koji su zivjeli od Zelje samo gledaju kako opet koji dinar da izvuku.

Cim nisu na platnom spisku kluba vise ih nema ni na tribinama. Bagra
100% , to treba u statut ubaciti , ovo je fakat tako lose, razocaravajuce za nas navijace. Gdje nestade ona ljubav, zajednistvo .... samo goli interes gdje im vise nista nije vrijedno
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

pon mar 16, 2026 4:51 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon mar 16, 2026 4:06 pm
Izvjestaj je poslan svim organima kluba.pa i starim skustinarima...66-67 adresa....
Namjera je očigledna, pa u mailu su nagovjestili da se pošalje medijima, misliš li da je slučajno poslano na 67 adresa. Jašta je...
Strogo povjerljivi dokumenti, čak i poslovna tajna.
Grande dioničko društvo 💪

SamoNapad
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:04 pm

Mescini ego stradao opet nekome , nastavi niz! Nijaz hvalio Sanina na sva zvona sad kad nije tu, sve kontra.
A sto se tice ovih kompenzacija za Denija Memisevica Zrinjskom to ti govori kako se budalastine rade dok je Adzem sa badzom ordinirao. E to su nase legende željovci kad nanjuse lovu, i dalje mislim da je najveci problem nama ovo domace izdajnistvo . Kome ce sad masa vjerovati Nijazu ili Saninu?
Nijaz je svoju sansu prokockao tako i da Sanin propadne njega vise nece biti tu .

ubaceni element
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:13 pm

Je li veci problem sto imamo prljavi ves ili sto ga iznosimo javno pitanje je sad.

igla
Kontakt:

Ne postoji ljubav osim kod navijača koji kupe člansku, karte, iz fanshopa nešto, ničim natjerani.

Sve ovo od bivših igrača, zaposlenika, trenera - Željo im je ili bankomat ili pokušaj nekog tala, bez odgovornosti jer će neko drugi vraćati i popravljati ako ne ide.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:18 pm

ubaceni element je napisao/la:
Je li veci problem sto imamo prljavi ves ili sto ga iznosimo javno pitanje je sad.
Nije ovo ni p od prljavog veša, veća je tragedija na koje sve načine pokušavaju sabotirati ulaganje. To što je na pozajmicu dao pare nije nikakav problem zato jer nema mogućnost inveatiranja po potpisanom ugovoru dok statut ne bude usvojen. Klašična balijska politika, kad uvidiš da si ublehaš i da se baviš malverzacijama, čovjek te nogira, a tebi ego proradi.
Očigledno je da su nekome planovi poremećeni. Neka još malo, pa ćemo drugu muziku svirat...

cikoradovic
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:19 pm

Ima li još onih koji vjeruju da je ono sa Sabljom bilo slučajno? Sumnjam da će i jedan novinar onako "samouvjereno" da napiše članak, i to citiram: Edis Mulalić je novi trener Željezničara! Naknadno je ispravljeno da bi trebao da postane novi trener Željezničara ako se desi nešto nepredviđeno. Ako je sve isplaćeno i riješeno za licencu, kako sad postoje ovi dugovi? Šošić, Ćorić, Gojak? Smeta AI dok su bili u klubu nije smetalo? Sad se upozorava na statut? P.S. nije da nismo znali da statut nije prošao.

Puna podrška Saninu! Imaće i on šta reći kad dođe u grad. Samo polako i lagano.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:23 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon mar 16, 2026 5:19 pm
Ima li još onih koji vjeruju da je ono sa Sabljom bilo slučajno? Sumnjam da će i jedan novinar onako "samouvjereno" da napiše članak, i to citiram: Edis Mulalić je novi trener Željezničara! Naknadno je ispravljeno da bi trebao da postane novi trener Željezničara ako se desi nešto nepredviđeno. Ako je sve isplaćeno i riješeno za licencu, kako sad postoje ovi dugovi? Šošić, Ćorić, Gojak? Smeta AI dok su bili u klubu nije smetalo? Sad se upozorava na statut? P.S. nije da nismo znali da statut nije prošao.

Puna podrška Saninu! Imaće i on šta reći kad dođe u grad. Samo polako i lagano.
Pa ciko jel sad nijaz dobar ili nije? Sta se desava?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:29 pm

FK Željezničar d.o.o. ima troje uposlenika, prosječna bruto plata 5.190,00KM.

Not bad.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Gagi tm 87
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:31 pm

Nijaze magijo,sad ništa ne valja u klubu jel de,čim si ti dobio nogu?

Dzezvar
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:33 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Izvjestaj je poslan svim organima kluba.pa i starim skustinarima...66-67 adresa....
Namjera je očigledna, pa u mailu su nagovjestili da se pošalje medijima, misliš li da je slučajno poslano na 67 adresa. Jašta je...
Mozda...ali onda napisi da je to bio odgovor na mjel ,clana senata...eh sad sto je covjek malo stariji pa se ne razumije u ove tehnologije pa mejl otisao svima.To je druga stvar
Nejse
Zadnja izmjena: Dzezvar, dana/u pon mar 16, 2026 5:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BC1921
Kontakt:

A nije da se nije upozoravalo ko je Nijaz Brkovic, sitni piljar, prodavac iz gepeka, placanje tkz mangupa da se samaraju momci na Jug-u...
A vjerovali ste drugima koji su ovdje zarad licnih interesa hvalisali Brkovica i pokusavali ljude lazovima nazivati...
Mjesac tjesta iz Klasa, krao Zelju godinama, sada taraba i odmah pljuvanje... Nijaze lopovcino, jel ti pozlilo kad si sazno da ti je noga?
Zadnja izmjena: BC1921, dana/u pon mar 16, 2026 5:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Krivina Jug

svabo
Kontakt:

Nijaz magiko je najveće zlo koje se zadesilo u klubu poslije rata. Odavno to pričam, ali idolopoklonicima ne možeš dokazati.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

cikoradovic
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:36 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pon mar 16, 2026 5:23 pm
Sta se desava?
Mislim da je u mom postu sve rečeno.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:40 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Mozda...ali onda napisi da je to bio odgovor na mjel ,clana senata...
Nejse
Ako mu je idolopoklonik taman da je član islamske zajednice to nema nikakve veze.

Dzezvar
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:42 pm

pon mar 16, 2026 5:40 pm
Dzezvar je napisao/la:

Mozda...ali onda napisi da je to bio odgovor na mjel ,clana senata...
Nejse
Ako mu je idolopoklonik taman da je član islamske zajednice to nema nikakve veze.
Nejse kao sto reooh...neka svako odgovara za svoja djela...nije se ovo trebalo slati ko god da je poslao....
Zadnja izmjena: Dzezvar, dana/u pon mar 16, 2026 5:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cikoradovic
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:44 pm

I još jedna opaska kako navodno nisu znali za smjenu? Znali su odmah nakon sjednice. Devetog ujutro se ovdje pisalo kako nisu upoznati sa smjenom a po ovim papirima izvještaj Upravnog Odbora rađen 08.03. što se jasno može zaključiti sa rečenicom: drugih njegovih ulaganja nije bilo do 8. marta 2026. godine.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:52 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Mozda...ali onda napisi da je to bio odgovor na mjel ,clana senata...eh sad sto je covjek malo stariji pa se ne razumije u ove tehnologije pa mejl otisao svima.To je druga stvar
Nejse
Mislio sam stvarno da imaš časne namjere, pa hajde i da ti je bitno da budeš insajder i da te mi svi pitamo za informacije, ali da kažeš da je mail otišao jer se neko ne razumije u ove tehnologije je stvarno nisko. Reci ljudima da je Nijaz fijuknuo namjerno mail na ljude koji su u mail-u namjerno.

Jesam li ti privatno napisao ko je Nijaz Brković, a šta si mi ti odgovorio?
Jesam li ti i jedan primjer naveo šta je radio u svojim prijašnjim mandatima, a šta si mi ti odgovorio?

Da li namjerno ili slučajno padaš pod uticaj drugih ne znam i sad me više i ne interesuje, ali reci pogriješio sam, branio sam čovjeka koji je smeće kakvo se neće roditi i da je više zla nanio i od brkatog ublehaša, ljudski je pogriješiti.

Samo me interesuje da li su proslijedili cijeli dokument?

svabo
Kontakt:

pon mar 16, 2026 5:53 pm

slika
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kemo, kvalitet, Lumen, Mirek11, pestabudimpesta, SamoIstina, ubaceni element i 147 gostiju.

Prijava  •  Registracija