Pa nemaju koga, jeste li vi ispratili spisak sudija koje su skinute sa liste ?
K'o fol skinuti. Svi sudili u zadnjem kolu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 11:50 pmPa nemaju koga, jeste li vi ispratili spisak sudija koje su skinute sa liste ?
Eno sad ja da popustim...SanMan je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 8:54 pmJoj @Dzezvar popusti nas više sa mahalanjem - imamo i mi ostali obični navijači i oči i uši i (pomalo) mozga
Daj da se nekako oganizujemo i pojačamo hajc da nas bude što više u subotu - nadam se najmanje 8.000
da odigramo borbeno i osvojimo makar bod a tri bi bila premija i definitivni izlaz iz krize
ja ti predlazem da napunis bateriju i pratis zvanicnuSanMan je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 8:54 pmJoj @Dzezvar popusti nas više sa mahalanjem - imamo i mi ostali obični navijači i oči i uši i (pomalo) mozga
Daj da se nekako oganizujemo i pojačamo hajc da nas bude što više u subotu - nadam se najmanje 8.000
da odigramo borbeno i osvojimo makar bod a tri bi bila premija i definitivni izlaz iz krize
forum je pa samo iznosimo misljenja pa tako i @Dzezvar...SanMan je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 8:54 pmJoj @Dzezvar popusti nas više sa mahalanjem - imamo i mi ostali obični navijači i oči i uši i (pomalo) mozga