Occasionally
Kontakt:
Status: Offline

Re: Gradjevine, gradjevinci i ostale rabote

pon mar 09, 2026 12:29 pm

Bitna stvar je da cijena ide preko 6 miliona. Dok neko ne kaže dosta vas više i sve stane.
Bitno je što se radi te dvije zdenke koje se neće napuniti po par puta (derbi gdje bi kone dobile 5% a bez tampon zona) u narednih 10 godina,
nabija cijena projektu i samim tim produžava gradnja.
A znamo kako je projekat zamišljen. Rokovi probijeni davno. Temelji reflektora problem. Nekakva cijev problem. Krova neće biti zadugo.
Bitno je što se niko iz kluba nije uključio na onaj način kao sa Istokom. Za tri mjeseca su stolice bile tu i čekalo se otvaranje sa Slobodom.
Trenutno se ide u pravcu da ovaj put našu tribinu s pravom nazovemo "gomila betona" kao onaj lik 2018.

Opet, u pravu si. Smaram se nebitnim i povremeno nešto objavim ovdje. Neka se piše nešto. Šteta ovolikog prostora na podforumu.

salle86
Kontakt:

pon mar 09, 2026 9:01 pm

Smaramo se mi koji smo bez informacija koje bi realno i trebali imati. Transparentnost NULA.
To što se naviklo u državi da se kaže, šuti i trpi...to je normalno kod nas, mada ne bi trebalo biti. A da ne bi bilo, mora se prozivati. Na dosta većem nivou
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Occasionally
Kontakt:

pon mar 09, 2026 9:41 pm

Sanine. Gazda...
Znamo da čitaš :zeljeznicar1:

Kada već mjenjaš Upravu promjeni i projekat tribine. Istjeraj ITC i uzmi Butmir. Penali za ITC su dovoljni za novi projekat.
- Dobro sad malo zezam. Dug je put do novog projekta i tendera ispočetka. Ići na promjenu-doradu projekta.

Batali ovo,
slika

Pokreni ovo,
slika

Spomenučeš me. :placeodsmijeha:

SWRA_1921
Kontakt:

sri mar 11, 2026 12:29 pm

A ja lika... Projekat vodi Opcina uz podrsku kantona... To sto ti predlazes je ruznije drasticno...

Sheldon
Kontakt:

sri mar 11, 2026 12:37 pm

Butmir je jako jako ozbiljan, upoznat sam sa nekim projektima koje trenutno rade, ispred su itc miljama. Ovaj tvoj jug izgleda rinaka nazalost.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Pukii
Kontakt:

sri mar 11, 2026 12:45 pm

Sheldon je napisao/la:
sri mar 11, 2026 12:37 pm
Butmir je jako jako ozbiljan, upoznat sam sa nekim projektima koje trenutno rade, ispred su itc miljama. Ovaj tvoj jug izgleda rinaka nazalost.
Jug kao sjever i kraj priče, ostale opcije ne dolaze u obzir. Bez zdenki bi izgledalo malo je jeći ružno

stankozza
Kontakt:

sri mar 11, 2026 12:46 pm

Occasionally je napisao/la:
Sanine. Gazda...

Kada već mjenjaš Upravu promjeni i projekat tribine. Istjeraj ITC i uzmi Butmir. Penali za ITC su dovoljni za novi projekat.
- Dobro sad malo zezam. Dug je put do novog projekta i tendera ispočetka. Ići na promjenu-doradu projekta.

Batali ovo,
slika

Pokreni ovo,
slika

Ofirno ti ovo izgleda maksimalno

kemo
Kontakt:

sri mar 11, 2026 12:47 pm

Sanine. Gazda...

Batali ovo,
slika

Pokreni ovo,
slika

Sve pokusavam da pomislim da ti zayebavas sa nama ovdje sa ovim slikama Juga. Kroz godine sam vidio barem 10ak raznih slika kako bi Jug mogao izgledati ali ovaj tvoj je ubjedljivo najgori i najruzniji. Ja ne znam kako tebi ili nekome drugom padne na pamet uopce da cijepa stadion i pravi neke odvojene tribine pa sve i da to lici na nesto (sto kod tebe nije slucaj)

Pukii
Kontakt:

sri mar 11, 2026 1:10 pm

kemo je napisao/la:
sri mar 11, 2026 12:47 pm
Sanine. Gazda...

Batali ovo,
slika

Pokreni ovo,
slika

Sve pokusavam da pomislim da ti zayebavas sa nama ovdje sa ovim slikama Juga. Kroz godine sam vidio barem 10ak raznih slika kako bi Jug mogao izgledati ali ovaj tvoj je ubjedljivo najgori i najruzniji. Ja ne znam kako tebi ili nekome drugom padne na pamet uopce da cijepa stadion i pravi neke odvojene tribine pa sve i da to lici na nesto (sto kod tebe nije slucaj)
Jug sa prve slike je svemirski brod za ovaj jug sa druge slike

Occasionally
Kontakt:

sri mar 11, 2026 1:45 pm

Sve poštujem što kažete.
Ali ako ćemo onako kao kolege na forumu i uvažavati svačiji stav i prijedlog, onda idite par stranica nazad a pogotovo 16. stranica.
Pogledati malo širu sliku.

I ta klasična navijačka tribina poput pravog KOP iz Engleske.
I taj odnos uloženo - vraćeno. Produktivnost. Mada pare nisu naše.
I to što je manji zahvat i manje straha (dodatnog betona kao zaštita od klizišta) a time i realnih 200 dana rada.
I to što bi sa ugradnjom "studija" u JZ dio dobili extra prostor za prateći sadržaj koji bi smanjio trošak nekad u budućnosti planiranog Zapada.
I ta glupost sa propustima pod zdenkama a nemaju svrhu.
I to što planirani krov ima kaskade tj razliku u nivou. A, o broju stubova nosača da ne pričamo.

Za ove pare ova tribina je do sada mogla biti tu i zarađivati.

"Niti sam se umorio, niti imam manjak energije niti imam problem sa ostvarivanjem vizije kluba, a niti su projekti završeni". :D

Occasionally
Kontakt:

sri mar 11, 2026 1:53 pm

Jah,
Još nešto.

Kada se već planiraju vratiti antene na Sjever onda vratiti i Ćiru nad teren.
Kako ode Ćiro, tako ni mi na zelenu granu.

slika

Trenutno korisnika/ca: ubaceni element i 127 gostiju.

Prijava  •  Registracija