SamoNapad
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

sri mar 11, 2026 8:52 am

12 kola do kraja nama je svaka naredna finale jer ce biti svega tek. Ovo ce biti najnamjestenija liga od osnivanja kao sto je i najavljeno. To ce se tek potvrditi ako bude guzva u vrhu za mjesta u evropu i na dnu za opstanak. Prakticki svi osim Sarajeva, Borca i Zrinjskog mogu u nekom nizu od 3 bez pobijede da upadnu u borbu za opstanak. A onaj koji uveze 3 pobijede ide u borbu za Evropu, nama bi danas vise valjalo da Sarajevo prodje u kupu nego Velez. Jer Velez narednu igra sa Rudarom u gostima i tu nece lako do bodova . Pogotovo ako prodju u kupu i opustit ce se pa je nama to dodatni pritisak ako Rudar dobije.
Valjda igraci odmah zaborave ovo ispadanje i da konacno krenemo makar par utakmica u nizu da ne gubimo, svaki bod je bitan.
Zadnja izmjena: SamoNapad, dana/u sri mar 11, 2026 8:53 am, ukupno mijenjano 1 put.

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Dzezvar je napisao/la:
sri mar 11, 2026 3:41 am
igla je napisao/la:
uto mar 10, 2026 11:44 pm
Dje su i sta rade pičkice iz kluba, smiju li se usprotiviti krađi i silovanju ili su saučesnici u ovom silovanju sporta?

Oglasite se pičkice.
Pa nema niko,otpusteni su....jedino Sanin kada se probudi...
kasno svice u ameriku
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:59 am

gavran je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
sri mar 11, 2026 3:41 am
igla je napisao/la:
uto mar 10, 2026 11:44 pm
Dje su i sta rade pičkice iz kluba, smiju li se usprotiviti krađi i silovanju ili su saučesnici u ovom silovanju sporta?

Oglasite se pičkice.
Pa nema niko,otpusteni su....jedino Sanin kada se probudi...
kasno svice u ameriku
Logicno
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

nekonvencionalan
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:01 am

Željina publika je postala prava fudbalska u ovih zadnjih nekoliko godina, od članskih karata, preko fanshopa do posjećenosti na utakmicama i to je postala neka konstanta tokom ovih godina, i bojim se da smo to sve uzeli zdravo za gotovo. Ispalim se sa posla od privatnika da dođem na pišanu tekmu s Kruševom, dolazim kad nas krkače i tarabe selendre, i sve je to bilo nekako pravolinijski i guralo se, u ime hajpa, u ime ovoga, onoga. Ali poniženja kakva osjećam kao navijač ovog kluba ipak ostavljaju traga, i vjerujem da ne govorim isključivo u svoje ime. Još od Zrinjskog i Jakovljevića koji nam je ko zadnjim pizdama sve po spisku od-do, a niko da se mrdne, preko uriniranja po nama na Koševu, prskanja Rudara u sred Doline, ali ovo sinoć je kap koja je prelila čašu. Pošalju ti dvojicu igrača trajno iz ekipe u dvije utakmice, i to kakve igrače, namažu ti tribinu krmećom masti (vojvode su mogle penis glabati da to nisu uradili najnormalnije sa ljudima iz kluba), napadaju te fizički, udaraju i jedini Krpić stane da nas brani, isti onaj Krpić kojem je 90% stadiona i foruma na plećima i koji ga pljuju. Zamisli ti ko je nama kapiten, i kakva nesloga vlada u ekipi. Pa Bogom se kunem, da su pokazali muda, prkos, fajt, da su išli u kost i da se klub smio i htio oglasiti, već bi sad imali INAT SILAN BOSANSKI pred meč sa banjalučkim đikanima, i mogli bi očekivati pun sjever i istok taman da se igra u 10 ujutro, a ovako sad, hladne glave, kontam zašto i kome da idem, vodim neku ličnu borbu da li da se popišam po sebi i prvi put u xy godina neopravdano ne odem na utakmicu, jer što da idem ako ću doživjeti još jedno poniženje, i tu ne govorim o rezultatu i eventualnom porazu. To su neke moje lične borbe, ja sam niko i ništa, i par ljudi sa kojima idem ne prave razliku, međutim belaj je ako se ova misao vrzma po glavama mnogih drugih, ako i drugi potpadnu pod ovakve sive misli, ako i drugi misle da postavljamo nove ljestvice dna + ako ova priča koja je pukla o kamataru uistinu bude tačna - bojim se da nam slijedi strmoglav pad interesovanja i Željo u ambisu u kakvom nikada do sada nije bio i koji definitivno neće preživjeti.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:09 am

Jedna jako tvrda utakmica. Ostaje zal sto ih nismo vise stisli i sto nismo obezbjedili prolazak u regularnom dijelu utakmice.

Juce nam je falio Hodzic jednostavno covjek je u dvije utakmice pokazao da je kvalitetniji od Radovca i Erica, sa njima je nasa igra besmislena i spora, jednostavno falio nam je da povuce loptu i da je prenese na protivnicku polovinu.

Posljednje dvije utakmice sam pozitivno iznenadjen sa nasom desnom stranom na kojoj igraju Galcev i Odinaka dok je lijeva strana sa Alicem i Vinijem totalno beskorisna.

Nadam se da ce se protiv Borca u prvu ekipu vratiti Bicakcic i Prokop jer nam treba dodatna sigurnost u odbrani i jedan dobar kreativac kao sto je Prokop i da igra na svojoj poziciji.

Ako sve sagledamo realno mozda je i bolje sto smo ispali jer mi trenutno nemamo kapacitet da se borimo protiv Zrinjskog i pitara ako prodju dalje, obje ekipe su puno kvalitetnije od nas.

Nama ostaje da u preostalim kolima radimo na slaganju ekipe za narednu sezonu, jednostavno kroz ovih preostalih 12 utakmica moramo stvoriti kostur koji ce biti nadogradjen sa nekoliko pojacanja.

U posljednje dvije utakmice se vidi rukopis trenera i nadam se da ce to izgledati jos bolje.

Strah me utakmice u subotu, Borac jeste kvalitetniji ali ako uzmemo u obzir da ce imati sudije na svojoj strani, a mi bez Cvete Hodzica i Sosica jako tesko mozemo do pobjede. Kako god neka ostave srce na terenu a nasa podrska nece izostat. Napunimo Grbavicu.
Alea iacta est!

svabo
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:26 am

Saopštenje malo jače od kisele.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Ludvig Leple
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:37 am

Jeb.i ga, Madžid Šošić, '96 minuta, 2:1 vodi Željezničar...

Sad polako plaćamo oduzetu titulu "velikana iz Platonove"...

nikson
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:45 am

I vas sto pisete ova pickasta saopstenja nabijem na *****! Sellam
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Gyasi13
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:49 am

Saopstenje na nivou eto samo nesto da napisemo, mi smo za fer, bla bla, ovi traze s foruma da pisemo, bla bla a mrtva seljacka sloga vs mi:
2 loma noge, 2 ponajvaznija igraca, izacivanje iz kupa, europa cao, prebili nas skupa sa policijom, zastitarima, fotoreporterima, ponisten go na nacin kao da je 1978.negdje u Gvinea Bisao.
Bla bla eto mi smo za fer, eto Beus, Vico nemojte sta zamjerit, navratite ima kahve...
Sta se sve danas naziva klubom 🫨

igla
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:49 am

Komanda za Chatgpt:
"Napisi mi saopstenje za fb. Ja sam fudbalski klub, ostecen sam sinoc, svi su vidjeli to. Nisam zadovoljan delegiranjem sudija, nacinom na koji smo ispali i time sto su nas prebili poslije utakmice, nije prvi put. Uoblici ovo na nacin da se ne naljuti niko od ovih koje prozivam. Insistiram na tome. Koristi Valentin Incko stil."

Rekoh ja, PIČKICE, nek isprintaju ovu oštru osudu i koriste umjesto toalet papira u klubu.

Ja nisam zaspao sinoc, oni radi reda izrazavaju duboku zabrinutost i ostro osudjuju. Vise boli ovo saopstenje nego kradja.

PIČKICE!

ISB87
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:00 am

Ma ne placamo mi nista zbog titule, mi placamo razne talove, rodjake, badze, amare, senade, nijaze, omegle predsjednike i sl.
MIRZA RASCIC

SWRA_1921
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:17 am

Niko ovdje ne pise da trebamo napasti 4 mjesto, ovi debili sto su ispred imaju losije ekipe od Zelje, ja sam siguran da mozemo lako do te pozicije, samo treba vjerovati i u kost sa svakim

kb80
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:21 am

ISB87 je napisao/la:
sri mar 11, 2026 10:00 am
Ma ne placamo mi nista zbog titule, mi placamo razne talove, rodjake, badze, amare, senade, nijaze, omegle predsjednike i sl.
:palacgore: Slazem se i trebace vremena da se to posloži.
Podrška Saninu, samo čisti i slaži, moramo biti strpljivi !

kb80
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:23 am

SWRA_1921 je napisao/la:
sri mar 11, 2026 10:17 am
Niko ovdje ne pise da trebamo napasti 4 mjesto, ovi debili sto su ispred imaju losije ekipe od Zelje, ja sam siguran da mozemo lako do te pozicije, samo treba vjerovati i u kost sa svakim
Definitivno, vidjećemo ko će doći u upravu i kakvu energiju donijeti. Nadam se najboljem i par vezanih pobjeda nas gura naprijed samo tako...

nekonvencionalan
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:24 am

ISB87 je napisao/la: Ma ne placamo mi nista zbog titule, mi placamo razne talove, rodjake, badze, amare, senade, nijaze, omegle predsjednike i sl.
Što ne mijenja činjenicu da sigurno 10-ak godina nemamo koheziju u ekipi, da smo pizde, kako na terenu, tako posebno u strukturama kluba, da se bojimo svakoga, pa i svoje sjene. Nije nam kriv ni tiktoker i ni badžo što smo pizdurine.

igla
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:29 am

Saopštenje je uvreda za sve navijače Željezničara.

Saučesnici smo u ovom kriminalu.

SWRA_1921
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:35 am

igla je napisao/la:
sri mar 11, 2026 10:29 am
Saopštenje je uvreda za sve navijače Željezničara.

Saučesnici smo u ovom kriminalu.
Nikakvo saopstenje nece nista promijeniti...

SamoNapad
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:44 am

Kad vec pisemo saopštenja onda trebaju da budu koncipirana da pogađaju srž i da nekog pogode . Trebaju ti činjenice navedene i valjda slika nečeg , te navedeno koja su to pravila narušena . Pa fino navedeš penal (slika gol linije i lopte) ne korištenje VAR tehnologije . Onda u daljem dijelu navedes tužbu za sva lica uključena u ovaj cirkus od sudija do kluba iz Doboja . Sutra dan vec opalis tužbu pošaljes neke dokaze nekome u UEFi i tražis suspenziju fudbala u BiH .
To je ono što je do tebe a druga je stvar sto UEFU boli ona stvar za ovo jer da ne boli naša liga bi bila vec prije par godina suspendovana .
Ali barem mozemo ne dati Borcu da nas pobijedi na Grbavici u 15h jer su nam odbili da igramo u 20h.
Na kraju krajeva na kraju sezone napises da zbog silnih frustracija ne mozemo garantovati sigurnost protivniku i sudijama njihovim navijačima . I onako očekivati je na kraju sezone da ispadne belaj koji će rezultirati batinama e sad na kome će se kola slomit pitanje je .

igla
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:45 am

Neće saopštenje sve promijeniti, ali prava reakcija kluba može izazvati neku lavinu.

Ova je npr izazvala lavinu nezadovoljstva vlastitih navijača i stav: "ko vas yebe, nek vas kolju gdje stignu". S ovakvim lizguzanerskim osudama samo gubiš podršku raje i povećavaš sumnju da su i oni u tim kriminalima saučesnici.

SWRA_1921
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:47 am

igla je napisao/la:
sri mar 11, 2026 10:45 am
Neće saopštenje sve promijeniti, ali prava reakcija kluba može izazvati neku lavinu.

Ova je npr izazvala lavinu nezadovoljstva vlastitih navijača i stav: "ko vas yebe, nek vas kolju gdje stignu". S ovakvim lizguzanerskim osudama samo gubiš podršku raje i povećavaš sumnju da su i oni u tim kriminalima saučesnici.
Ma nikakva lavina, pravili smo i saopstenja sa slikama, dokazima, ostrijim stavovima i sta? Samo zajednicko djelovanje klubova i rigorozne odluke mogu donijeti promjenu, ali i totalni fijasko ako plan propadne ili se ne ukljuci dovoljan broj klubova koji se nesto pitaju.

Ovo bi trebao biti nas akt prema savezu, trazimo ponavljanje utakmice, vrsiti pritisak u svim medijima i to je to. Greska sudijska je dovela do odluke o pobjedniku, Var se nije gledao a morao je i to je to... napadi na lica se svakako zabiljeze od strane delegata i na savezu je da to kazni
Da — propozicije takmičenja koje donosi Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine (NS/FS BiH) u određenim situacijama omogućavaju ponavljanje utakmice, ali to je rijetko i strogo definisano. U praksi se češće dešava ponavljanje dijela utakmice ili registracija rezultata, a ne kompletan replay.

Situacije kada se može narediti ponavljanje utakmice

Teška povreda Pravila nogometne igre od strane sudije
Ako sudija napravi materijalnu grešku u primjeni pravila (ne samo pogrešnu procjenu situacije), nadležni organ može narediti ponavljanje.
Primjeri:

pogrešno dosuđen ili izveden penal mimo pravila

dozvoljen pogodak koji je po pravilima morao biti poništen (proceduralna greška)

Trenutno korisnika/ca: milanribar, nekonvencionalan, Okolele, SamoNapad i 118 gostiju.

Prijava  •  Registracija