Occasionally
Kontakt:
Status: Offline

Re: Gradjevine, gradjevinci i ostale rabote

pon mar 09, 2026 12:29 pm

Bitna stvar je da cijena ide preko 6 miliona. Dok neko ne kaže dosta vas više i sve stane.
Bitno je što se radi te dvije zdenke koje se neće napuniti po par puta (derbi gdje bi kone dobile 5% a bez tampon zona) u narednih 10 godina,
nabija cijena projektu i samim tim produžava gradnja.
A znamo kako je projekat zamišljen. Rokovi probijeni davno. Temelji reflektora problem. Nekakva cijev problem. Krova neće biti zadugo.
Bitno je što se niko iz kluba nije uključio na onaj način kao sa Istokom. Za tri mjeseca su stolice bile tu i čekalo se otvaranje sa Slobodom.
Trenutno se ide u pravcu da ovaj put našu tribinu s pravom nazovemo "gomila betona" kao onaj lik 2018.

Opet, u pravu si. Smaram se nebitnim i povremeno nešto objavim ovdje. Neka se piše nešto. Šteta ovolikog prostora na podforumu.

salle86
Kontakt:

pon mar 09, 2026 9:01 pm

Smaramo se mi koji smo bez informacija koje bi realno i trebali imati. Transparentnost NULA.
To što se naviklo u državi da se kaže, šuti i trpi...to je normalno kod nas, mada ne bi trebalo biti. A da ne bi bilo, mora se prozivati. Na dosta većem nivou
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Occasionally
Kontakt:

pon mar 09, 2026 9:41 pm

Sanine. Gazda...
Znamo da čitaš :zeljeznicar1:

Kada već mjenjaš Upravu promjeni i projekat tribine. Istjeraj ITC i uzmi Butmir. Penali za ITC su dovoljni za novi projekat.
- Dobro sad malo zezam. Dug je put do novog projekta i tendera ispočetka. Ići na promjenu-doradu projekta.

Batali ovo,
slika

Pokreni ovo,
slika

Spomenučeš me. :placeodsmijeha:

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, Google [Bot], kemo, milanribar, nekonvencionalan, Okolele, SamoNapad i 115 gostiju.

Prijava  •  Registracija