Ne znam ja ko su alternative iskreno niti me interesuje, samo sam skrenuo pažnju i prije dolaska Sanina da Nijaz ne treba biti niti u jednoj mogućoj opciji. Kakve god da je imao veze u Savezu on ih više niti ima, niti je bilo kome on bitan (pored Beusa i Vice). Hamić očigledno ima jaka leđa, a i ti to vidiš, jer koliko god mi bili protiv nejga i njegovih pajda frajer iznova i iznova tu.Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 10:35 amNe kontam sto se mene kacis....Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 10:16 amZato mu je pozlilo poslije HŠK-a, zanimljivo...
Fino sam ti napisao s kim imamo posla, a ti me uvjeravao da je on pravi čovjek za Klub.
Ako je istina da ih je sve otjerao onda izgleda imamo čemu da se nadamo, pa neka sina onda gura negdje drugo i nove zaposlenike koje je doveo...
Ja jos uvijek stojim iza svoga stava sve do onoga trenutka dok se ne utvrdi drugacije.Mahalske me ne interesuju.
Ako su nam tuna i hamic koji su uzgred bili u lozi u doboju alternativa ili dzafic i nail kundo....onda ......i
Nije bilo zle namjere niti intencije da te napadam to valjda znaš, već samo da ne najavljujemo ovdje neke ljude kao spasioce, a ustvari su grobari isti kao i Čajnoslu.
Sanin mora jednostavno da se odvoji od svih ovih kokošara, ali iskreno ne znam na koji način, ima tu uticaja sa svih strana.