ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 07, 2026 9:24 pm

Nasa raja je izgleda totalno izbezumljena. nedim, amar, adzem, sablja, dino djurbuzovic i slicni vise nikada ne bi smjeli prismrdjeti prvom timu.

Savo mozda nije neka mega trenercina ali ima tu neku harizmu, a u neku ruku je "nas". A znanje ima, barem kao igrac.
Nego mi se moramo presabrat, podvuci crtu i ne dozvoliti nikada vise ovakve nizove bez pobjede. Ne moramo mi biti prvaci i u borbi za titulu nakon dvije sezone, ali daj da se vise ne brukamo. Ovakvu seljadiju, poput doboja sa nedimom, moramo oducavati od fudbala.
MIRZA RASCIC

CuneLastavica
Kontakt:

sub mar 07, 2026 9:35 pm

U revansu u kupu noge im polomit i usput ih opet nakantat govna seljacka
A ove šatro vojvode ugasit
I za ovo danas i za napad na fotografa i to tek kad ih je do tribine njihove najurio pa ih je 20 smjelo sic i pobit se
Ocm muda bih sebi odsjeko od sramote da sam na njihovom mjestu

ghamaz
Kontakt:

sub mar 07, 2026 9:35 pm

ISB87 je napisao/la:
sub mar 07, 2026 9:24 pm
Nasa raja je izgleda totalno izbezumljena. nedim, amar, adzem, sablja, dino djurbuzovic i slicni vise nikada ne bi smjeli prismrdjeti prvom timu.

Savo mozda nije neka mega trenercina ali ima tu neku harizmu, a u neku ruku je "nas". A znanje ima, barem kao igrac.
Nego mi se moramo presabrat, podvuci crtu i ne dozvoliti nikada vise ovakve nizove bez pobjede. Ne moramo mi biti prvaci i u borbi za titulu nakon dvije sezone, ali daj da se vise ne brukamo. Ovakvu seljadiju, poput doboja sa nedimom, moramo oducavati od fudbala.
Da bi odučio od fudbala ovakvu Slogu ili ekipe koje igraju ovako kao sloga, trebaju ti dvije stvari. Dodavač ( tipa Jaber, Šošić ) i brzanac ( tipa Santos ).

SanMan
Kontakt:

sub mar 07, 2026 9:56 pm

Znam da nema koristi žaliti se na sudije savezu ili bilo kome
ali makar klub da ih obavjesti (jer oni kao ništa ne znaju niti gledaju) i izda zvanično saopštenje za medije da su nam jednom igraču polomljene kosti a drugom ligamenti (ili nešto drugo) protiv istog tima Sloge iz Doboja (Jusufbegovićevih mesara) a da sudije nisu svirale ni faul a o žutom ili crvenom kartonu da ne govorimo
Griešim za kartone - dobio je žuti karton naš trener Savo M
Po ovim kriterijima ja bez problema mogu čuvati (lomiti kosti) Mesija, Ronalda......

Lumen
Kontakt:

sub mar 07, 2026 9:59 pm

SamoIstina je napisao/la:
sub mar 07, 2026 9:07 pm
Lumen je napisao/la:
sub mar 07, 2026 8:39 pm
Po kakvim mrvama smo mi hodali jbt
Nisu to buraz nikakve mrve ni pehovi nego gruba igra i pogibeljni startovi ove stoke seljacke. Dva prebitna igraca su nam tesko povrijedili, a ni kartona.
Treba ih tući čim prime loptu majku im *****. Svakako nam je Borac sljedeći znači veliki broj žutih kartona nam je neminovan. Vise bih volio da cmizdre kako smo mesari nego da ih izbacimo

igla
Kontakt:

sub mar 07, 2026 10:21 pm

SanMan je napisao/la:
sub mar 07, 2026 9:56 pm
Znam da nema koristi žaliti se na sudije savezu ili bilo kome
ali makar klub da ih obavjesti (jer oni kao ništa ne znaju niti gledaju) i izda zvanično saopštenje za medije da su nam jednom igraču polomljene kosti a drugom ligamenti (ili nešto drugo) protiv istog tima Sloge iz Doboja (Jusufbegovićevih mesara) a da sudije nisu svirale ni faul a o žutom ili crvenom kartonu da ne govorimo
Griešim za kartone - dobio je žuti karton naš trener Savo M
Po ovim kriterijima ja bez problema mogu čuvati (lomiti kosti) Mesija, Ronalda......
Da se jedna sezona halalila i pružio "otpor" više puta, do sad bi se problem riješio. Bošnjaci su postali čudo bez jaja. Ljudi koji su ginuli za državu okreću se u grobu.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 07, 2026 10:43 pm

Jako bitna pobjeda iz psiholoskih razloga da nam pokaze da mozemo. Dosad smo izgledali kao grupa od 11 ljudi koja se skupila na ulici 5 minuta prije utakmice, bez ikakve organizacije i reda, tako da se ne moze ocekivati da odjednom proigramo i unistimo protivnika.
Na kraju kad je Savo zavrsio sa 3-5-2 kontam da je to prema kadru najbolja formacija za nas. Imamo samo jedno krilo, a bekovi su ofanzivno solidni. Samo nikako upariti Krpica i Jaganjca, nego Huskovica s jednim ili Koningsa ako nije otpisan. Problem s 3-5-2 sto zahtijeva dosta formacijskog trcanja i pokrivanja koji vecini nasih igraca nije usadjeno i mora se dosta trenirati i uvjezbavati. Linije moraju biti pokretne i pratiti se. Nastic bi onda bio lijevi stoper sto nije najcesce igrao u Plocku, Alic, Galcev i Odinaka ionako vole ofanzivno ici naprijed nego biti skoncetrisani u donjem bloku.
Jela king bez rijeci. Kriminal u najmanju ruku, covjek je dosao zbog sebe i da na sebe baci svjetlo i sto je najgore uvijek je tako. Covjek ne zasluzuje biti fudbalski sudija i nadam se da cu ga sto manje gledati na nasim utakmicama.
Pored svega, isti protivnik u 10 dana razlike, dvojica nasih igraca tesko povrijedjena, protivnicki igraci ni zuti nisu dobili. "sTiTiMo zDrAvLjE iGrAcA"
U kupu se potuci s njima, na sake ako treba i ganjati loptu svih 90 minuta. Oni su bas losa ekipa, moramo to iskoristiti.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 07, 2026 10:45 pm

:D
slika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Mulalic Edis
Kontakt:

sub mar 07, 2026 11:05 pm

F5
Grande dioničko društvo 💪

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 07, 2026 11:27 pm

Bljutav osjecaj zbog povrede Hodzica.
Haj sto bi izgubili igrača sad kad je bitno nego sto ga nema do druge polusezone naredne godine. Prakticki gubis godinu ipo ugovora, uzas. I garantujem da su za ove dvije povrede direktni krivci sudije jer ne stite igru i igrace. Kaljanac je jednom dobro rekao za ovo sudjenje da sudije moraju stiti zdravlje igraca . A oni rade suprotno direktno potenciraju i pomazu odredjenim ekipama i igracima da rade ovo. Idu u duele bez osjecaja da ce biti faul , spremni da protivnika povrijede bez kazne. Desavalo se par puta da igraci poput Herere, Kvrzica zamalo polome noge protivniku i da bude kontra faul . Tako da je ovo samo logican slijed desavanja.
Rak rana fudbala su ***** u savezu, vicine sudije i rs komponenta na celu sa Borcem.
I dalje mislim da je jedina sansa u suspenziji lige na par godina inace niko normalan nece doci ovdje da lomi noge.

ZeljinManijak
Kontakt:

ned mar 08, 2026 12:12 am

Ja sam siguran da će se Željo vratiti tamo gdje i pripada ( znam zvuči smiješno :lol: ) vakat je, ne odmah ali kroz 1-2 godine/ neki period dok posložimo sve segmente.

btw: Maloprije listam stare slike na albumu i nadjem dvije slike sa proslave titule 2001 i 2002 ispred vječne vatre , stari me drži u naručju :D nadam se raja da ćemo dočekati ubrzo
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

ned mar 08, 2026 8:45 am

Fala qrcu. Konacno.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 109 gostiju.

Prijava  •  Registracija