Odvojeno trenirali : Ouland,Erick,Troupe,Konings,Ibrahim,Rakic i jos jedan mladic,ostali trenirali na glavnom koji je bio zatvoren za sve i poslije treninga su se uputili prema Doboju
Mi se ne sekiramo - nek se Sanin sekiraSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet mar 06, 2026 3:11 pmHocemol ikad saznat na koliko je potpisao Savo? Ili da se i za to ne sekiramo?
Nije ga djaba preuzeo...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet mar 06, 2026 9:55 pmNe vidim gdje možemo i boda uzet u narednim utakmicama
Ja se divim Savi pa je ovaj cirkus pristao preuzeti, ali isto tako ne znam da li je svjestan da su šanse velike da će biti bivši poslije 3,4 tekme, tj ne mora biti bivši sam će otići kad se upozna sa situacijom dublje
Na hajr Bgm
Sutra uzimamo 3505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet mar 06, 2026 9:55 pmNe vidim gdje možemo i boda uzet u narednim utakmicama
Ja se divim Savi pa je ovaj cirkus pristao preuzeti, ali isto tako ne znam da li je svjestan da su šanse velike da će biti bivši poslije 3,4 tekme, tj ne mora biti bivši sam će otići kad se upozna sa situacijom dublje
Na hajr Bgm
Ma ja ba...gavran je napisao/la: ↑pet mar 06, 2026 9:58 pmNije ga djaba preuzeo...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet mar 06, 2026 9:55 pmNe vidim gdje možemo i boda uzet u narednim utakmicama
Na hajr Bgm