MATORI
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 03, 2026 4:20 pm

igla je napisao/la:
uto mar 03, 2026 3:40 pm
Pretjerivanje kao po običaju.
Nećemo ispasti, a sumnjam da ćemo i u evropu.
Ko bolan pretjeruje i šta ti vidiš dobroga u ovoj letargicnoj družini?
Ako Savo izbori opstanak sa ovim hadaljima - treba mu podići spomenik ko' Savi Kovačeviću na Tjentištu.
Čuj sumnjam da ćemo i u Europu????
Ma 'ajde?

Sky1
Kontakt:

uto mar 03, 2026 4:23 pm

Norsborg je napisao/la:
uto mar 03, 2026 2:55 pm
Sky1 je napisao/la:
uto mar 03, 2026 1:43 pm
Moram napisati ovo za Bičakčića, onakvu čvrstinu i postavljanje, ja u našoj ligi nisam još vidio, upariti ga sa kvalitetnim stoperom i biće top. Isto Galchev momak je igračina, samo mu dati vremena, a Bgm fali dobar trener da igračima podijeli zadatke, nadam se da je to Savo. Forsirati malog Dragovića maksimalno, ovo govorim otkako sam ga prvi put vidio na terenu, dijete ima šlifa itekako. Pejića sam već pohvalio, sinoć najbolji naš igrač. Nama je ogroman problem prema naprijed, fali napadač i krilo kvalitetno, po mogućnosti dva.
Sada i fudbal ima seme, kod nas je sistem " udji Deni, zamjeni Prokopa ". Da barem nekad pogledaju stranu utakmicu vidjeli bi da pomocnik ima citavu " slikovnicu " sa semama i dvije minute igracu koji ulazi objasnjava sta igra, koji dio pokriva, itd, itd. A da ne pricamo o pripremi utakmice.
To ima jedna Sloga vjeruj, a da ne pričamo o jačim ekipama. Samo je kod nas poredaj igrače onako otprilike i moli Boga da se posreći.

Sky1
Kontakt:

uto mar 03, 2026 4:30 pm

I Osmanović kakav god je, mora igrati sa Bičakčićem, mi trenutno boljeg nemamo. Malo mu skrenuti pažnju na koncentraciju sa loptom je na vi, a jak je i čvrst u duelima i ima visinu, a nije ni spor.

dobar tri
Kontakt:

uto mar 03, 2026 4:37 pm

I kad ponovo kiksa onda ce Seedorf 'morati' igrati, pa cemo nakon njegovog ispada prizivati Sukilovica a onda se vratiti na Nastica i tako u krug dok ne zavrsi sezona

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:00 pm

Nastic ne moze stopera igrat, ocito je. Prespor, okretan ko doner, pas mu je katastrofa iako je poprilicno jednostavno dodavanje. Usudio bih se reci prvi flop od novih pojacanja.
Osmanovic solidan, ali pravi poprilicno puno gresaka. Protiv Sloge je zajebo jedno 5 6 dodavanja, o postavljanju da ne pricam.
Sukilovic isto poprilicno smijesan lik, samo ispucava lopte, kao Kosoric birvaktile. Ispada ko ratkapa.
Seedorf je najgori i taj lik nema nista dobro u svojoj igri.

Kako god Bicakcic ce ispaštati jer je primoran igrati s kromanjoncem.
Najmanje zlo je Osmanovic ili Sukilovic jbg

igla
Kontakt:
Status: Online

uto mar 03, 2026 5:01 pm

Imamo 6 bodova više od zone za ispadanje i 13 kola do kraja. U očajnom smo nizu, ali zbog toga se i prave neke promjene da se izađe iz toga.

I ostali konkurenti za opstanak igraju sa svima kao i mi, ne igraju s Vrbanjušom.

Nećemo ispasti. Bit ćemo bolji, uigrat će se i ovi novi, ljudi se poznaju 20ak dana tek doslovno.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:04 pm

Na koliko je potpisao Savo?? Jel tajna?

SamoNapad
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:04 pm

MATORI je napisao/la:
uto mar 03, 2026 4:20 pm
igla je napisao/la:
uto mar 03, 2026 3:40 pm
Pretjerivanje kao po običaju.
Nećemo ispasti, a sumnjam da ćemo i u evropu.
Ko bolan pretjeruje i šta ti vidiš dobroga u ovoj letargicnoj družini?
Ako Savo izbori opstanak sa ovim hadaljima - treba mu podići spomenik ko' Savi Kovačeviću na Tjentištu.
Čuj sumnjam da ćemo i u Europu????
Ma 'ajde?
I ja sam tog mišljenja ako izbori opstanak odmah ugovor na 3 godine , ovo vise nije stvar ni taktike nego su oni ubijeni u pojam . Nece njih niko sad naučiti nekoj igri jer gori pod nogama, to se trebalor raditi na pripremama .
Nesto se i bore dok ne prime gol kad prime tu je kraj . Nemoj da se zavaravamo i mislimo da će nešto se promijeniti kad vec bude kasno..bodovi se moraju početi osvajati. Bod po bod do opstanka .

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:08 pm

Evo i Nastic problem. Stvarno nas treba izmisliti ovakve nakaradne.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:14 pm

Hahaha a dobar nastic jel?

Haj ba ..

Nego sta cemo sad vrati nam savo holandeze hahahahaha joj jesmo komedija postali ...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Norsborg
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:16 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
Nastic ne moze stopera igrat, ocito je. Prespor, okretan ko doner, pas mu je katastrofa iako je poprilicno jednostavno dodavanje. Usudio bih se reci prvi flop od novih pojacanja.
Osmanovic solidan, ali pravi poprilicno puno gresaka. Protiv Sloge je zajebo jedno 5 6 dodavanja, o postavljanju da ne pricam.
Sukilovic isto poprilicno smijesan lik, samo ispucava lopte, kao Kosoric birvaktile. Ispada ko ratkapa.

Nastic nije ni dosao kao stoper nego lijevi bek. Igrao je stopera ali u formaciji sa trojicom.

SamoIstina
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:32 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto mar 03, 2026 5:14 pm
Nego sta cemo sad vrati nam savo holandeze hahahahaha joj jesmo komedija postali ...
1) Reci igracima da ne racunas na njih
2) Ostavi ih u ekipi
3) Odstrani te iste igrace
4) Opet ih prikljuci ekipi
5) ???
6) Profit
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

SupremeGucci
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:35 pm

Nije mi jasno zasto se sakriva na koliko je potpisao Savo, isto su sakrivali i kad je Slavisa potpisao...

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:56 pm

Norsborg je napisao/la:
uto mar 03, 2026 5:16 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:

Nastic nije ni dosao kao stoper nego lijevi bek. Igrao je stopera ali u formaciji sa trojicom.
Ma znam samo sagledam sve opcije na stoperu i ne svidja mi se nijedna haha

pestabudimpesta
Kontakt:

uto mar 03, 2026 5:58 pm

Nadam se da ce Savo 352 igrati, nastic kao vanjski lijevi moze odlicno odigrati, a galchev i alic ce biti korisniji ko wingbekovi nego bilo kakvi eksperimenti s krilima
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

SWRA_1921
Kontakt:

uto mar 03, 2026 6:10 pm

A ja smijurije od organizacije kluba, opet vracanje otpisanih, nikakve vizije, nista...

ublehas
Kontakt:

uto mar 03, 2026 6:25 pm

Meni je ovo jedini logičan potez. Imas igrace koji su pod ugovorom, i normalno je da novi trener hoce da ih vidi.
On treba da odluci ko je za prvog tima, a ne forumi i tribine.

DizelForce
Kontakt:

uto mar 03, 2026 6:33 pm

ublehas je napisao/la:
Meni je ovo jedini logičan potez. Imas igrace koji su pod ugovorom, i normalno je da novi trener hoce da ih vidi.
Rakic je bolji spic od ove dvojice, ismail ima taj neki vic, sedorf mi je najsigurniji sa bicom

ublehas
Kontakt:

uto mar 03, 2026 6:37 pm

igla je napisao/la:
uto mar 03, 2026 5:01 pm
Imamo 6 bodova više od zone za ispadanje i 13 kola do kraja. U očajnom smo nizu, ali zbog toga se i prave neke promjene da se izađe iz toga.

I ostali konkurenti za opstanak igraju sa svima kao i mi, ne igraju s Vrbanjušom.

Nećemo ispasti. Bit ćemo bolji, uigrat će se i ovi novi, ljudi se poznaju 20ak dana tek doslovno.
Realno, imamo puno bolje igrace od "konkurenata", tako da bi bas sramota bilo da se uopste nadjemo u situaciji da 3-4 kola prije kraja strahujemo za opstanak. Kao sto rece, pa valjda zato i mijenjamo da trgnemo ekipu iz letargije.

ublehas
Kontakt:

uto mar 03, 2026 6:39 pm

DizelForce je napisao/la:
uto mar 03, 2026 6:33 pm
ublehas je napisao/la:
Rakic je bolji spic od ove dvojice, ismail ima taj neki vic, sedorf mi je najsigurniji sa bicom
Ma nebitno sta mi mislimo. Dosao je novi trener koji ima neke nove zamisli (u protivnom sto smo ga dovodili), i on najbolje zna koji profil igraca mu se uklapa u zamisli.

Trenutno korisnika/ca: igla, Majkel i 117 gostiju.

Prijava  •  Registracija