"Realno karina"
Gavran 2026
"Realno karina"
100%vinston.cercil je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:57 pmKo ne odigra na dva dodira, 20 sklekova odmah u mjestu. Tako se to nekad radilo. Kad dodje kuci ne moze casu u ruci da drzi. Ujutro opet iznova, pa ti ne trci onda
🤍
🤍
🤍
Nije majmun ni faul svirao, nego pokazuje aut. Ovo suđenje je dno dna....
na mladima svijet ostaje..PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:59 pm"Realno karina"
Gavran 2026
Nije ni meni jasno ovo od svih igrača - pa j.ebo te trener, uprava a i klub koji te trenutno plaća,milanribar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 10:14 pmhttps://www.oslobodjenje.ba/sport/fudba ... 29/?fbclid
E šta sam dočeko, da nas seljaci namlate na Grbavici....
Brate vrati se u realnost, kosorica su imenovali neki dan 2026ta godina...Minotaur je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 11:43 pmZnam da nam je svima sada u fokusu stabilizacija situacije i dovođenje trenera, ali mislim da nam je isto tako jednak, ako ne i veći prioritet dovođenje sportskog direktora, a onda uspostava ozbiljne skauting službe, pa na kraju i trenera. Jer ako ćemo dovoditi igrače na osnovu preporuka, sjećanja, džaba nam i taj neki novac koji kao imamo.
Samo dobra analitika i sistematičan rad mogu donijeti rezultat.
Gledam maloprije intervju sa Edisom i ne mogu vjerovati da ljudi u 2026. priželjkuju takvog trenera. Gluposti koje su izrečene od strane istog su nevjerovatne. Te priče o emocijama i vojnicima kluba mi izazivaju nagon na povraćanje.
Fudbal u zadnjoj dekadi je nešto sasvim drugo, pogledajte Premiership i uigravanje prekida, klubove kao što su Como, Bodo, Lens, Red Bull grupaciju i vidite šta se može uraditi kada se fudbalu pristupa kao svakome drugome poslu.
Puljka majstore i ne citas sta pisem.....sta se ceka...CuneLastavica je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 8:01 pmiMaM pRaVo SvE dOk PoSTuJeM pRaViLa...Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:32 pmA ne znam koji qrac citas stq ja pisem...imam pravo sve dok postujem pravila foeuma...
Ja sam jos uvijek ubijedjen da je kup nas...a ti kako hoces...
Imas u desnom cosku jednu malu puljku,nju pritisnes i ne vidis sta ja pisem...
Ima vas par delegata kojima je jako bitno ko pise a ne sta se pise.....zato pritisnes puljku i odyebaus...
ovo isto onaj iz videa "komšija upravo si me udario"
ovog debila samo treba ignorisat, ocigledno ima dijagnozu i ocigledno osim ovog foruma nigdje i nikome nije ni bitan... dbl zivi od provokacije, izazivanja reakcije necije i umisljanja da je nekome znacajan
tip lika kojeg su usutkivali samo sto izusti bilo sta pa svoje frustracije lijeci online
a to "nemojte ni citat forum" okaci macku o rep, ovdje se raja skupi da prokomentarise, procita misljenja, informacije, i u moru normala raje u oko upadaju tvji debilni komentari