salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 23, 2026 10:36 pm

Hare79 je napisao/la:
pon feb 23, 2026 9:56 pm
Mi dobijemo Pazar na pripremama, a oni Vojvodinu u gostima 0:3. Sta se desilo poslije priprema, ostace enigma.
Najvise boli kada protivnicki treneri i igraci pred utakmicu pricaju o Zelji kao o GOSK-u, kao ne smijemo podcjeniti protivnika...
Ma desilo se da je počelo prvenstvo i da su odlučili da trener nije za njih. Nemoguće da u 3 utakmice poštene akcije ne mogu napraviti. Da smo na pripremama i ličili na ekipu, a u prvenstvu ko niželigaši.
Zato sad kad proigramo ko Real...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

dr S
Kontakt:

pon feb 23, 2026 11:21 pm

Gledam ovaj Manchester prvo Ten Hag, pa Amorim...ništa....kao strasni treneri....i onda dodje Carrick i oni propale.
Eh da Dino moze biti Carrick....

DinoLu123
Kontakt:

pon feb 23, 2026 11:59 pm

Zna li neko termin treninga u utorak ? Ako zna bio bi zahvalan da objavi da se pogleda sutra 🙂. Hvala

pestabudimpesta
Kontakt:

uto feb 24, 2026 12:01 am

DinoLu123 je napisao/la:
pon feb 23, 2026 11:59 pm
Zna li neko termin treninga u utorak ? Ako zna bio bi zahvalan da objavi da se pogleda sutra 🙂. Hvala
Pred utakmicu je inace zatvoren za javnost, ako ti ista znaci u 11h su danas trenirali, ali sumnjam da ces moci sutra sta vidjeti.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Hare79
Kontakt:

uto feb 24, 2026 12:14 am

svabo je napisao/la:
pon feb 23, 2026 10:10 pm
Željko Sopić
Nije spasio Osijek, ne znam bi l nas...

sisma.smas
Kontakt:

uto feb 24, 2026 10:14 am

SWRA_1921 je napisao/la:
pon feb 23, 2026 11:18 am
Petev karna, nije to za naše lige, pojma nema, slobodan pad bi se samo nastavio... Klafuric, mislim wtf. Treba nam sada moderan trener, koji ce graditi tim na mladjim igracima uz par dokazanih koji zele da se trude za ŽELJEZNIČAR. Dzurbuzovic moze ostati i do ljeta, ali da sa nekim dogovoriš strategiju i ciljano planiranje igrača kojima ističe ugovor. Ekipa je sigurno za top 5, samo treba da pročepi, opstanak ne bi trebao doći u pitanje, najviše zbog toga jer ti isti igraju i sa ostalima koji su bolji od njih :D :D
čist primjer nekoga ko ne prati fudbal (našu ligu). Ako si gledao ekipe koje je Klafuric vodio (a očito nisi), trebao bi znati da Željo nije tako igrao godinama.

Tvoji prijedlozi su isto tako realni. da gradimo igru na mlađim igračima? hjahahahahha pa nama je Šabić uzdanica, Šukilović mlada nada u odbrani, momci su ispod nivoa federalne lige, to kome nije jasno, ima Jagomir - pregled besplatan.

Igrački kadar: Naš najveći problem, nemamo Šošića kojeg ste pljuvali danonoćno. Bez njega i njegovog fakinskog igranja lopte i truda mi nismo 5 golova dali od njegove povrede.
Stručni štab: ''stručni'' Gušo i kompanija, možete mijenjati trenere, a ako ovi ostanu, nema nade, to se jasno vidi o savjetima koje su davali Slaviši.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.

Prijava  •  Registracija