Pustiti ga da vidimo kakav ce rezultat u kupu biti. Nakon toga donositi odluke.
Kakav povratak na ove stare.. Kako neko moze biti toliko ogranicen?
Fascinantno mi je to......zato sam i reagovao ovako....SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 4:36 pmJer izlijecu idolopoklonici nakon svakog kiksa i isto pricaju. Cvaju po postu dobijajuGodinamaTu je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 4:25 pmLik nas je ostavio ko kera, tuneli i godisnji odmori usred sezone i sad ga neko priziva a da ne spominjem kamate zavaljivanje u dugove. Bio je u velezu jel se proslavio, ne znam ni sto ga uopste spominjemo.
Kupovao mu dioniceCharlie Sheen je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 6:35 pmSta to znaci, da mu je Brkovic zavrsavao utakmice ili?
HahahahahahahahahahhaBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 6:44 pmKupovao mu dioniceCharlie Sheen je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 6:35 pmSta to znaci, da mu je Brkovic zavrsavao utakmice ili?
To ti kazes...ja nisam to rekao...Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 6:35 pmSta to znaci, da mu je Brkovic zavrsavao utakmice ili?
Dobro shvatili smo da ti navijas za Brkovica ali isto tako ja mogu da navijam za Zelju, trenutno ne vidimoDzezvar je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 7:35 pmTo ti kazes...ja nisam to rekao...Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 6:35 pmSta to znaci, da mu je Brkovic zavrsavao utakmice ili?
Kako samo nicete nevjerovatno....![]()
Isti ste ko i bivsi clan uprave koji je sinoc likovao i komentarisao kako su ovi sve za mjesec razyebali sto su oni uradili
Kakve koristi i da dodjem kad ce tek steci lravo nastupa tamo nekad u 4. MjesecuGagi tm 87 je napisao/la: ↑uto feb 17, 2026 8:48 pmŠta je sa krilom,je li još u igri za dolazak ili se sve preokrenulo nakon ovog debakla sinoć?