pet feb 13, 2026 2:39 pm
Nije stvar godina kad je ko začet, ko ima pravo ili nema, stvar je dobronamjerne kritike koja se UVIJEK dočeka na nož, što je i odraz društva gdje samokritika ne postoji i gdje se ljudi tuku i ubijaju zbog ružnih pogleda.
Svaka se kritika smatra pljuvanjem, upoređivanjem i blaćenjem. PROČITAJTE SVE I JEDAN POST NAPISAN KOJI JE PROTIV SKANDIRANJA I NAĐITE I JEDNO HRAKANJE, UVREDU I SL? Nema naravno.
Ta priča "ko se osjeca cet.nikom ili ustasom nek se vrijedja" je šuplja, jer ne osjecam se ni ja Turčinom, niti Balijom, ali mi smeta kad mi neko to pjeva i poistovjećuje me jer znam da me generalizuje. Izgubio sam i ja familije i ne dam nikom da kaže da mrzi svakog fašistu više od mene. Ali moraš znati kako, kada, šta, gdje.
Obzirom da se ovdje dozvoljava da neistomišljenike nazivaš ograničenim kao balkon, da nemaju intelektualne sposobnosti, pošalješ ga u qrc i sl., i da to prođe nekažnjeno, zamolio bih administraciju da me banuje sa ovog foruma jer je izgubio svrhu, a to je diskusija i razmjena mišljenja. A i s nekima nema svrhe diskusiju voditi.