Nisi razumio brate. Ima para ali ostalo je dosta dugova od prošlih, nije se znalo za njih. Drugo, vidiš ove igrače što su dovodili Adžem i Badžo, ogromne plaće, neće da raskinu, a ne vrijede. Mnogo problema za riješiti u kratkom periodu treba razumjeti ljude u klubu. Biće sve OK.
Bicakcic, najavljeno je to vec. Sutra dolazi na potpis. Ako ne slaze hehecipiripi je napisao/la:A on je ?
Da i ovo pojasnim.svabo je napisao/la: ↑uto feb 10, 2026 10:35 pmEvo ja sve mogu shvatiti, usmena obećanja, dugovanja svakakva, ali da neko digne kredit koji nigdje ne postoji u papirima, a toliko vremena trajalo češljanje dokumentacije i pregovaranje investitora s klubom, e to mi nikad neće biti jasno. Evo ja sad zamišljam kako neko u mojoj firmi ode u banku i digne kredit na firmu, a da to vlasnik firme ne zna. Rekao bih nemoguće, čak iako je u pitanju BiH.
Dalje, rekao sam ranije da ne očekujem u ovom prijelaznom roku više od 2-3 dobra pojačanja, jer nije realno da na zimu dovedeš više od toga, a da će ti biti pojačanja. Ali ono što me iznenađuje, od tih pojačanja samo jedan počinje utakmicu, jedan na klupi i dva van protokola. Pritom taj što je na klupi uz Miloševića koji je isto bio na klupi su jedina dvojica u trenutnom rosteru koja nešto i znaju lopte, i cijele pripreme si ih uigravao u prvih 11. I povrh svega, igraš bez njih dvojice i još promijeniš formaciju koju si uigravao u 4-4-2, da bi Krpić mogao igrati, a on sad može možda u TOŠK-u biti prvi napadač.
E to su stvari koje yebu prosječnog navijača, što čekaš mjesecima da nekog pobijediš, i na pauzi dovedeš neka pojačanja, a utakmicu počinju isti oni koji su te doveli ovdje + dvojica koja mjesecima nisu ni igrali, a pojačanja se hlade. I pritom odigraš utakmicu koja je gora od svih prethodnih 7-8 koje nisi dobio, a mi očekujemo odmah barem mrvu napretka na terenu, da možeš povezati 3 pasa i odigrati jednu yebenu smislenu akciju zbog koje si išao u Tursku.
Ako ovi ljudi nisu saburali, ja onda ne znam ko jeste.
Evo jedan video, kad smo kod saburanja.
https://www.facebook.com/share/v/186vNiyNqa/
Jučer na treningu se ništa nije moglo naslutiti. A mali brani za 10.cipiripi je napisao/la: ↑sri feb 11, 2026 8:29 amKakav sastav mozemo ocekivat sutra da li je neko pratio treninge.
Misljenja sam da bi sutra trebali izaci u najjacem sastavu a priliku pri tome dati mladom golmanu Cosicu neka se celici jer sticanjem iskustva on nam moze biti dobitna kombinacija na poziciji U21.
Problem je igra što je nema. Mi trenutno ne možemo reći da smo bolji od ovih ispod nas, a da se ne lažemp Velež i pite su daleko ispred nas. Mislim da od Evrope kroz ligu nema ništa.dobar tri je napisao/la: ↑sri feb 11, 2026 9:44 amMa kakav opstanak ba, mi sa svima jos imamo da igramo po dva puta, situacija se u 5 kola moze drasticno promijeniti
Velezovim igracima su navijaci skidali dresove pa ih gledaj gdje su sad, jedna pobjeda je dovoljna da se ekipa trzne i da se udje u pozitivan niz
Ma nisam nigdje ni rekao da smo trenutno dobri, trenutno smo vjerovatno top 3 najlošije ekipe u ligiSky1 je napisao/la: ↑sri feb 11, 2026 9:56 amProblem je igra što je nema. Mi trenutno ne možemo reći da smo bolji od ovih ispod nas, a da se ne lažemp Velež i pite su daleko ispred nas. Mislim da od Evrope kroz ligu nema ništa.dobar tri je napisao/la: ↑sri feb 11, 2026 9:44 amMa kakav opstanak ba, mi sa svima jos imamo da igramo po dva puta, situacija se u 5 kola moze drasticno promijeniti
Velezovim igracima su navijaci skidali dresove pa ih gledaj gdje su sad, jedna pobjeda je dovoljna da se ekipa trzne i da se udje u pozitivan niz
Ne treba previše očekivati a isto tako može da bude otkrovljenje sezone. Po onome na treningu mi se čini jako brz i da ne j.ebe živu silu, ne boji se uć u dribling...
Tačno, ali ne samo to, puno bi značilo na imidžu, posjeti, svemu što uz to ide...SupremeGucci je napisao/la: ↑sri feb 11, 2026 10:23 amMa Bicakcic i na 20% spremnosti ce bit najbolji stoper lige
Pisi cesce