Više grešaka koje su nas koštale da primimo go ove sezone je imao Karamarko od Sedrofa, baš sam tu statistiku nekidan provjerio.
Zna li se koji je klub u pitanju?cikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
Hoće li se dovoditi štoper,ili će to popunit Osmanović?cikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
realno karina igraccikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
Kolika je ponuda pa je dobra? I provjeri opet jel bio na treningu.cikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
Kazu poljski.....teatrale36 je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:57 amZna li se koji je klub u pitanju?cikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
Da me ne shvatiš pogrešno kao i obično. Nešto slično kao sa Nalićem misliš, pa bilo je i logičnije da ce na Kobilju zbog Mamića, tako da ne vidim to kao preotimanje. Ili su mediji nešto lupali, pa nisam upratio.Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 12:17 pmKazu poljski.....teatrale36 je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:57 amZna li se koji je klub u pitanju?cikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
A i Menala su nam preoteli ovi hojrati.....
Trenirao nije, 100%svraka je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 12:08 pmKolika je ponuda pa je dobra? I provjeri opet jel bio na treningu.cikoradovic je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 11:51 amKaramarko je bio puno gori od Seedorfa a ljudi pišu da će Seedorf pasti ako Karamarko ode. Ponuda je dobra i nema dileme da će otići uostalom nije ga bilo na treningu danas.
Da bi te neko odbio moras mu ponuditi nesto..a mi niti smo ponudili niti smo pricali....kako faktor kaze....Sky1 je napisao/la: ↑sri feb 04, 2026 12:25 pmDa me ne shvatiš pogrešno kao i obično. Nešto slično kao sa Nalićem misliš, pa bilo je i logičnije da ce na Kobilju zbog Mamića, tako da ne vidim to kao preotimanje. Ili su mediji nešto lupali, pa nisam upratio.