Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 22, 2026 2:26 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
čet jan 22, 2026 1:46 pm
cikoradovic je napisao/la:
čet jan 22, 2026 12:10 pm
Valjda ste skontali da trenutno niko ali niko nema 100% tačne informacije osim ljudi koji rade na pojačanjima.
Oba imena koja su potpisala su se pojavila po forumima par dana ranije, tako da...
Nastic dogovoren 3 dana pruje nego je talijan objavio info....
O drugom se pricalo kao austrijancu niko pojma nije imao o kome je rijec do potpisa...
Tako da.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cikoradovic
Kontakt:

SWRA_1921 je napisao/la:
Oba imena koja su potpisala su se pojavila po forumima par dana ranije.
Nije baš tako bilo ali eto. O Nastiću su pisali portali. Isto se moglo desiti kao i sa Nalićem. O Prokopu nigdje nije bilo ni riječi. Osim da se pročulo da je Austrijanac i da je neko to podijelio na forumu prije potpisa. Imena nigdje nije bilo. Pročulo se noć prije potpisa kada je jedna stranica podijelila da je riječ o njemu. Portali ni riječi.

Bilo je još imena po forumima par dana prije pa nije bilo ništa:
Nalić - promašeno.
Vučkić - nikada nije ni bio opcija.
Jelić Balta - nikada nije ni bio opcija.
Belaković - nikada nije ni bio opcija.
Miro - najhladniji tuš u pola zime.
Vizinger - niko nije pričao sa njim.
Berisha - jučer kao u hotelu sa igračima a danas kao propalo.
Šehić - pisalo se kako stiže.

Spominjali su i Džeku, Gojaka, Bešića, kad ono ništa. Hodžić jedino da je tačno bilo da smo pričali ali se precijenio debelo.

Manite se šuplje. Samo trener i predsjednik znaju sa kojim se igračima priča. Čak mislim da ni UO nema informacije. Tako da kafanske i mahalske priče okačite mačku o rep. Garantujem da se sad priča sa imenima koja nigdje nisu spomenuta.
Zadnja izmjena: cikoradovic, dana/u čet jan 22, 2026 2:34 pm, ukupno mijenjano 4 puta.

Gyasi13
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:28 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
čet jan 22, 2026 2:19 pm
Dzeko simpatise Zelju i nista vise od toga, niti Zeljo sta njemu duguje niti on Zelji, ide covjek u klib koji je 7 puta osvojio Bundesligu i da igra scaku tekmu pred 50000 gledalaca.Treba mu jebati mater sto mu se ne volontira u najgoroj ligi na svijetu, na najgorim terenima i gdje se 70posto utakmica namjesta.
Ma nek radi sa svojim životom šta hoće, samo da se ne leti da je legenda, ovim nasi samo jos da mu ** pridrze dok potisuje, kako su poletili.
Papak sa parama skupa sa svojim kumom i PR-om

avlami97
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:30 pm

Nijaz je uradio dobru stvar sto je direktno razgovarao sa Dzekom. Sada ne moze reci niko me nije zvao ili neku suplju udariti.
Sam Dzeko je bez bilo cije prisile jednom prilikom obecao da ce doci u Zelju kao fudbaler.
Obecanje je dug.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ludvig Leple
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:36 pm

Gyasi13 je napisao/la:
čet jan 22, 2026 1:51 pm
Edin Dzeko nikakva legenda, nit sam ocekivao da ce doci kod nas, ali otici u 2.bundes ligu potez ocajnika za parama nista drugo.
2-3 puta u zivotu spomenuo Zeljeznicar i ovo para sto smo neposredno dobijali od transfera to je sve.
Bolje da se casno oprostio.
Banujte me slobodno.
Šta je F.K.Ž. učinio da Edin Džeko postane najbolji fudbaler BiH u istoriji?
Da nije bilo "profesora fizičkog" i njegovog truda krac bi on išta postigao, tako da Edin Džeko ništa ne duguje F.K.Ž. već taj iati klub bi trebao da bude zahvalan što je sve ovo preživio na uštrb njegovih transfera...

dobar tri
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:41 pm

Gyasi13 je napisao/la:
Edin Dzeko nikakva legenda, nit sam ocekivao da ce doci kod nas, ali otici u 2.bundes ligu potez ocajnika za parama nista drugo.
2-3 puta u zivotu spomenuo Zeljeznicar i ovo para sto smo neposredno dobijali od transfera to je sve.
Banujte me slobodno.
Covjek je doslovno (ako je vjerovati medijima) odbio ponudu iz Dubaija, koja je Bog zna koliko jaca od ove u Schalkeu... A i ranije se pisalo da je odbijao ponude s arapskog poluotoka. U Schalke ga je jednostavno privukao Muslic i izazov koji je pred klubom, a klub nije malen ni malo bez obzira na okolnosti.

Sto bi te banovali nisi nikakav zakon prekrsio

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:45 pm

Valjda cemo jos koga dovesti. Smatram da nam nije dovoljan ovaj igracki kadar da izborimo Evropu i da probamo kup napast

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:51 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
čet jan 22, 2026 2:36 pm
Gyasi13 je napisao/la:
Banujte me slobodno.
Šta je F.K.Ž. učinio da Edin Džeko postane najbolji fudbaler BiH u istoriji?
Da nije bilo "profesora fizičkog" i njegovog truda krac bi on išta postigao, tako da Edin Džeko ništa ne duguje F.K.Ž. već taj iati klub bi trebao da bude zahvalan što je sve ovo preživio na uštrb njegovih transfera...
Ako cemo posteno da ga Amar nije te sezone gurnuo u orvu ekipu qrac bi iko znao za njega....

SamoIstina
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:53 pm

Ko je procitao zvanicno saopstenje i pratio situaciju mogao je procitati izmedju redova da je Dzeko voljan doci po zavrsetku karijere. Ako je neko dovoljno lud da misli da bi on dosao ovdje kao igrac da se u Doboju hrva sa Borisom Vargom u 41. godini to je njegov problem.

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 22, 2026 2:57 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Oba imena koja su potpisala su se pojavila po forumima par dana ranije.
Nije baš tako bilo ali eto. O Nastiću su pisali portali. Isto se moglo desiti kao i sa Nalićem. O Prokopu nigdje nije bilo ni riječi. Osim da se pročulo da je Austrijanac i da je neko to podijelio na forumu prije potpisa. Imena nigdje nije bilo. Pročulo se noć prije potpisa kada je jedna stranica podijelila da je riječ o njemu. Portali ni riječi.

Bilo je još imena po forumima par dana prije pa nije bilo ništa:
Nalić - promašeno.
Vučkić - nikada nije ni bio opcija.
Jelić Balta - nikada nije ni bio opcija.
Belaković - nikada nije ni bio opcija.
Miro - najhladniji tuš u pola zime.
Vizinger - niko nije pričao sa njim.
Berisha - jučer kao u hotelu sa igračima a danas kao propalo.
Šehić - pisalo se kako stiže.

Spominjali su i Džeku, Gojaka, Bešića, kad ono ništa. Hodžić jedino da je tačno bilo da smo pričali ali se precijenio debelo.

Manite se šuplje. Samo trener i predsjednik znaju sa kojim se igračima priča. Čak mislim da ni UO nema informacije. Tako da kafanske i mahalske priče okačite mačku o rep. Garantujem da se sad priča sa imenima koja nigdje nisu spomenuta.
A despotovic pa mehanovic...auuuuu

plavi kanarinac
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:16 pm

Politika je k ..

slika
Zadnja izmjena: plavi kanarinac, dana/u čet jan 22, 2026 3:19 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

Znam da nista ne znam 🦄🦄

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:20 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Valjda cemo jos koga dovesti. Smatram da nam nije dovoljan ovaj igracki kadar da izborimo Evropu i da probamo kup napast
To sto se malo zna ne znaci da se nista ne radi.Radi se itekako ali jednostavno nece da se dovodi svasta...sada u klubu ima oko 100 njak ponuda za igrace....da je po forumima i po raji vec bi ih 10 bilo potpisano...

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:22 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jan 22, 2026 3:20 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
To sto se malo zna ne znaci da se nista ne radi.Radi se itekako ali jednostavno nece da se dovodi svasta...sada u klubu ima oko 100 njak ponuda za igrace....da je po forumima i po raji vec bi ih 10 bilo potpisano...
Najpametnije

milanribar
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:50 pm

Apelujem još jednom, nemojte nikom ovdje želit dobrodošlicu ako ga klub nije objavio.

Evo drugi koji je dobrodošo a ne dođe.

SamoNapad
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:52 pm

Ovaj italijan juce pričao kako je Berisha dao dozvolu klubovima da se dogovore jer je kao on saglasan. A danas isti on objavi da nas je odbio . To je sve sto treba znati tj. da raja ne nasijed na priče o našim potencijalnim pojačanjima. Na kraju ce doci ljudi ko Prokop kojeg nisu ni spomenuli .

avlami97
Kontakt:

plavi kanarinac je napisao/la:
Politika je k ..

slika
Sve goli lopov. Samo licni interes. Cim ova garnitura sleti sa vlasti ova firma nece dobiti ni kokosinjac da gradi.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:54 pm

SamoNapad je napisao/la:
Ovaj italijan juce pričao kako je Berisha dao dozvolu klubovima da se dogovore jer je kao on saglasan. A danas isti on objavi da nas je odbio . To je sve sto treba znati tj. da raja ne nasijed na priče o našim potencijalnim pojačanjima. Na kraju ce doci ljudi ko Prokop kojeg nisu ni spomenuli .
Ma kakav onaj talijan, ne bih se iznenadio da po forumu skuplja informacije.

ti.ZE1921
Kontakt:

čet jan 22, 2026 3:59 pm

Dzezvar je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
čet jan 22, 2026 12:10 pm
Valjda ste skontali da trenutno niko ali niko nema 100% tačne informacije osim ljudi koji rade na pojačanjima.
Oba imena koja su potpisala su se pojavila po forumima par dana ranije, tako da...
Nastic dogovoren 3 dana pruje nego je talijan objavio info....
O drugom se pricalo kao austrijancu niko pojma nije imao o kome je rijec do potpisa...
Tako da.....
Talijan, lazni insajder, napisao sam ti ja na 7 dana prije potpisa ime i prezime u PP i rekao da se izvines na temi gdje si me prozvao.. nema te , ne odgovaras, usutio se.. tako i treba.

reks1
Kontakt:

čet jan 22, 2026 4:01 pm

Lijepa palamuda o gradjevinskim problemima,rokovima ,prevarama,isplatama.
Da mi je docekati i slicna kvazi naglabanja o zapadu.
Udjem na forum ocekujuci razmisljanja o prvoj tekmi,ko je bio dobar ko los,a ono gradjevinijada
Pa lijepo vam je rekao covjek da mi nismo gradjevinska firma,svojevremeno.
Moze se i o penzijama(top tema) .
Samo da mogu trcati i poslije sezdesete Ja prezadovoljan.
Dosao ne dosao ovaj ili onaj,samo da melju tempom.

Trenutno korisnika/ca: teatrale36 i 77 gostiju.

Prijava  •  Registracija